mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Draga Andra(Try) imi pare rau sa citesc ca treci printr-un asa de greu travaliu... dar sunt sigura ca la sfarsit, cand iti vei vedea bebelusul, vei stii ca orice durere a meritat. Sunt alaturi de tine si iti doresc numai sanatate. Doamne ajuta!

Andreea, Doru si Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, iti tinem pumnii si sper ca te-ai dilatat deja destul si ca ai plecat spre spital

Curaj ca nu mai e mult pana iti tii minunea in brate si gata cu durerile...o sa le uiti rapid...strange din dinti si sa vezi ca o sa fie bine

Ne gandim la tine si sper sa scapi repede si cu bine

HAIDE TRY SI ALEXUTZU!!!!!

Cici si Alexia din burtica
sapt 35-a,DPN 19 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by irinaA

Gandacelule- nu este ce crezi tu.Asa ceva se manifesta mult mai exploziv aproape ca nu poti sta pe picioare este asociat si cu mancarimi puternice.Ce cred eu ca este un cos de la transpiratie si efort fizic ca in timpul sarcinii temperatura corpului este mai ridicata.Nu mai iti face probleme nu cred ca ai mare lucru.Doar putina nerabdare si neliniste cand imaginatia o ia razna.Nu mai cauta si probabil ca si medicul o sa iti spuna acelasi lucru.Nastere usoara.

da, sarumana, m-am mai linistit si eu!
asta mi-a spus si cataghe, ca la herpes sunt dureri nasoale rau, ceea ce eu nu am DELOC!

domne, parca eram spalata pe creieri!

plus ca am mai primit niste PM-uri de la cateva fete care, la fel, m-au linistit!

merci, oameni buni, scuzati-ma ca v-am speriat, ma simt f prost - cum si sunt, de altfel...

Doamne, prin ce-am trecut!!!

Mergi la inceput

try, iti tinem pumnii!

roaga-te la Dumnezeu! o sa te ajute foarte mult!

... cine nu se roaga in momentele alea?!;))

sa stiti, fetelor, ca eu sunt sigura ca Dumnezeu m-a ajutat azi... de s-a terminat cu bine totul... si rugaciunile voastre! va multumesc inca o data!!! sa va dea si voua Doamne-Doamne toate darurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Gandacel scump ma bucur ca te-ai mai linistit. Era pacat sa nu ne zici, ca doar de-asta suntem cu toatele aici...sa ne sfatuim si sa ne sustinem moral, mai ales cand ne panicam (chiar si cand nu e grav, dar noua asa ni se pare...deh...ne gandim numai la rau...

Try, sper sa fi inceput sa te dilati. Doamne ajuta sa decurga totul mai usor dupa ca pana acum prea a durat si rabdare de unde sa mai fie? Ne gandim la tine si la Alexutzu si asteptam vesti BUNE

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata, burtici, mamici si bb-mici,
try, nu ai mai dat nici un semn cam de multisor...sper ca esti bine si cu alexutzu in brate. te pup
azi noapte slaba activitate pe-aici se pare ca ati dormit mai bine.
va urez o zi minunata si asteptam vesti cu bebelasi
de azi intram si noi in sapt 35

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Nu e nimeni pe aici?
Ca eu incep sa am emotii. Am mers la baie si am o secretie ca la inceputul menstruatiei. Ce ziceti, ce poate fi? O fi dopul? Sa sun dr.? Daca are cineva vreo ideee... pleaseeee...
Gandacelu, ma bucur ca tu ai scapat de ale tale griji...

37+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

daniela, uite acum am intrat!
la ce te referi? e vorba de sange sau doar secretie alba, bogata?

dopul e fff consistent, e diferit de o secretie... dar daca e sange, e semn ca trebuie sa mergi la spital... daca e mai mult, adica, nu doar o picatura

in orice caz, suna-ti medicul daca e sange mult, da?!

fetele, eu sunt bine-bine de tot, mi-am dat ieri de 2x cu crema si azi NU MAI AM NIMIC!

adica, acolo, ceva "neglijabil"

in schimb, fetele, am gasit chiloteii uzi destul de rau... nu sufiecient de mult, dar muuuuuuuult mai mult decat o transpiratie... si pipi nu e sigur!

sa fie de la ovule? de la cremuta de ieri? saaaaaaaaaaaaaaau...??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, eu sunt bine-bine de tot, mi-am dat ieri de 2x cu crema si azi NU MAI AM NIMIC!

quote:
Originally posted by gandacelu
in schimb, fetele, am gasit chiloteii uzi destul de rau... nu sufiecient de mult, dar muuuuuuuult mai mult decat o transpiratie... si pipi nu e sigur!
sa fie de la ovule? de la cremuta de ieri? saaaaaaaaaaaaaaau...??!!

adica ti s-a rupt apa si NASTI? sau am inteles aiurea?
cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Nu e nimeni pe aici?
Ca eu incep sa am emotii. Am mers la baie si am o secretie ca la inceputul menstruatiei. Ce ziceti, ce poate fi? O fi dopul? Sa sun dr.? Daca are cineva vreo ideee... pleaseeee...

daniela, ce ti-a zis doctorul?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput