mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Gandacico ce-ai patit; ti s-a rupt apa
Try si Daniela va doresc o nastere cat mai usoara posibila, si dati-ne cat mai repede de stire

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Gandaccico iti multlumesc ptr. incurajari; iti spun sincer ca m-au uns la suflet vorbele tale; chiar aveam nevoie de asa vorbe, mai ales dupa depistarea galmei cu pricina; de fapt medicul mi-a spus ca sar putea sa fie ceva strangere de grasime(dar sub san, si este tare), dar fata medicului prima oara era destul de speriata, de-aia ma gandesc mereu ce poate fi; cat despre durerile pe care le-am avut cu acele bube la pitpalac si eu m-am gandit ca poate or fi fost negi, dar de la ce sa fi aparut; durerile nu le pot descrie; au fost groaznice, mai ales ca a inceput tratamentul la ele exact dupa ce-am nascut, a doua zi, imi ardea cate unul, ma spala si la pitpalac, baie nu am avut voie imediat, ce sa mai un adevarat chin ; ma ustura de-mi ieseau ochii din cap ca la melc; dupa ce m-am externat cu fata, dupa o saptamana, am mai mers vreo doua saptamani la rand , mai in fiecare zi "arzand" cate o bubita; dar bine ca au trecut si nu mai am nimic, locul s-a vindecat frumos de crezi ca nu a fost nimic acolo, dar uite ca acum mi-a aparut beleaua asta si ma tot roade gandul ce poate fi oare; abia astept sa nsc sa vedem daca se vindeca de la sine cum mi-a spus medicul; sotul meu este taaaaare ingrijorat, iar eu nu mai spun; hai ca m-am plans destul; stai cuminte in patut sa nastem amandoua in acelasi timp, doar avem DPN diferenta de-o zi; te tzuc pe gurita si ai grija de tine, Ioachim si Ile.

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, habar n-am ce-i cu apa, daca s-a rupt ori ba, ca la prima sarcina mi-au rupt-o pe masa deci n-am trait experienta ca sa stiu...

NU STIU! poate s-a rupt si curge cate putin??!!

in rest nici dop nici contractii...

asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor, va pupacesc! Am reusit si eu din nou sa intru putin, dar turbez dupa 10 minute de stat pe scaun, e aiurea de tot.
Am o mare problema a-propos de ruperea apei. De unde stiu cand se intampla? Daca patesc si eu ca femeia aia pe care au aratat-o pe Prima acum ceva vreme, care nu a stiut? Daca am cerclaj, oare mi se poate rupe apa inainte sa mi-l scoata medicul? Doamne, sint tare tuta!
Dragutelor, ia spuneti-mi, voi mai aveti depresii? Ca eu una....sint mama lor ! Majoritatea provin de la faptul ca stau in pat toata ziua (ma ridic doar pt. pisu, masa si plimbarea de 20-30 de minute maxim pe care am voie sa o fac). Am ajuns sa ma doara toate, parca sint o baba. Dar cand ma gandesc la Bianca mea ma mai calmez.
Va pup mult si incerc sa mai revin.

Ioana si Bianca pui
in sapt 34 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ioana, ce e cu femeia de la prima??!!

mai, eu deja tremur... tot am impresia ca imi mai curge... si imi mai curge, cate putin... Doamne, daca ar mai astepta pana luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

gindacico, te aurosugestionezi, nu e apa, stai linistita. Tu ai spus-o, roaga-te la dzeu si va fi bine.
Adriana, felicitari din partea mea pentru pereschea ideala ....
Eu am alta problema fetelor, am senzatia intr-una ca fac kk. desi am fost de nu stiu cite ori la toaleta, degeaba...nu pot face nimic, iar senzatia ramine si e extrem de neplacuta.....Oare mi-a venit sorocul? Asta sa fie? eu nici macar nu am pierdut dopul. E musai sa-l pierzi?....Asta ca sa nu mai vorbesc ce contractii am....dar complet nedureroase...

Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

voiam sa spun autosugestionezi, ma grabesc, scriu prost....

Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

simona, cand m-am uitat la dpn-ul tau si am realizat ca azi suntem in 6 noiembrie mi s-a facut rau instantaneu...ai fost la control zilele astea? ce ti-a zis? eu zic ca daca ai cea mai vaga impresie ca s-ar fi schimbat ceva sa te duci la dr sa vezi ce-ti zice....nu te chinui prea tare sa faci kk, vorba ta poate e doar senzatia...pliiizzzz ai grija de tine si sa ne tii la curent. te pup, nastere usoara si bb sanatos.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

simona nu este neaparat sa-ti cada dopul dar urmareste ce anume iti curge poate pierzi lichidul care nu la toata lumea este ca la dus, sunt persoane care pierd apa putin cate putin, am inteles ca tb sa aibe un miros aparte..daca poti sunati dr sau mai stai putin sa vezi daca continua situatia
..NU INTRA IN PANICA..gandestete ca totul se va termina cu bine
NASTERE USOARA

laura si bb ioana bianca 38+ sap

Mergi la inceput

Simona daca ai senzatia de a face caca mereu, inseamna ca nu mai este mult pana la implinirea sorocului; nu este neaparat sa pierzi dopul; eu la prima sarcina nu l-am vazult la culoare, dar in ziua respectiva pana sa plec la spital am fost de n. ori la WC. si faceam mereu caca; nu eram stricata la stomac; scurgeri imi venea ca un fel de branza alba, iar la sf. mi-a venit ca un fel de gelatina cu firicele de sange si atunci am priceput si eu ca se va intampala minunea; apa mi-a rupta pe masa de control, cum am ajuns la spital.
Gandacico daca nu ai contractii eu cred ca nu vei naste, dar incearca sa stai linistita, si nu te mai panica, caci stresul nu face bine
Fetelor eu cred ca bebe al meu nu vrea sa mai asteptete inca 2-3 sapt.; tot inpinge cu capul la iesire, si ma doare; deja ma i-a frigurile de teama

roxana

Mergi la inceput