mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Simona NASTERE USOARA si bebic sanatos

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, iaca am revenit

pot spune sigur ca imi curge putin cate putin - chiloteii sunt tot uzi (si am simtit de cateva ori curgand) - dar nu am contractii!

sunt intr-o stare de nu va pot povesti ioachim isi face de lucru bine de tot "jos", e extrem de activ, parca da din coate

nici nu stiu ce sa zic, parc-as fi in povestea cu ionica si lupul: acuma nimeni nu ma mai crede, asa-i?!

sunt f contrariata... nu stiu ce sa fac... daca e sa nasc, o veni badea in WE?...

ea a zis acum 2 saptamani ca nu nasc pana pe 8 - in conditiile in care stau cuminte, normal!
ei, ce mi-o fi venit ieri sa frec bucataria nu stiu ca-mi vine sa mor de suparare...

sunt intr-o stare... mi-e si greata, am reusit sa ma odihnesc putin... VREAU SA STIU SIGUR CE AM!!!

try cre ca a nascut, ca zicea ca daca pana sambata nu naste, sigur i se induce!

simona, Doamne ajuta si tie!

oooooffffffffffff ce sa faaaaaaaaaaaaaaaaaac??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gandacico, suna doctoru.Subito.maine e 7 nov., nu e bai.
imi faceti pofta de bb 2....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, cum adica nu vine in we? ori e dr ori ce e? ce nasterea te apuca cand vrea ea? eu inteleg ca e o dr care-si poate permite sa faca fitze dar nici asa...da-i un tf si spune-i ce ti se intampla...daca nu...nu e bai ca dr-ii de garda sunt tot dr-ii de la municipal si sunt fff buni cu totii...dar stai linistita ca nu-l nasti tu acum pe bb...eu asa zic...oricum ar fi si oricand ar fi eu iti urez nastere usoara si bb sanatos.
puuuup si stai cumintzica la rand hi hi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Mai fetelor io cred ca saptamana viitoare ne calcam pe picioare la spital, si batem recordul la nasteri!
Si bebele meu e jos de tot , se impinge zdravan, merg des la wc, am senzatia de kk, imi curge chestia aia alba de care zicea Ionela-Roxana, am si contractii , ca de' , nu mai iau no-spa, ca asa a zis doctorita , ca gata cu pastilele, ma doare spatele ....
ce sa mai zic??
iar decate ori merg la wc miros hartia cu care ma sterg si analizez bine in urma...
plus ca-mi vine sa plang in continuu...
Gandacico , ma bucur din suflet ca nu era ce credeai tu... si nici n-aveai de unde si cum sa ai asa ceva!
ce facem saptamana viitoare? vom fi colege de camera?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna fetelor. Am revenit. Multumesc pentru raspunsuri. La medic n-am intrebat nimic, fulguletz, am asteptat sa vad daca mai apare ceva. Si nu s-a mai intamplat. In plus nu am avut contractii, nimic... A fost asa o secretie maronie, Gandacelu, in cantitate mica si pe hartie a ramas si ceva asa (tot in cantitate mica) putin transparent si gelatinos cam asa cum ziceai tu ca are consistenta dopul. Ma gandesc ca altceva nu avea ce sa fie. Dar de ce nu a iesit tot? Poate dura mai mult timp, mai multe zile?
Simona, Try nastere usoara?
Tu cum mai stai cu apa, Gandacico?

37+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput