Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorelai182003 spune:
Monica, noi te asteptam sa ne scrii!
Sa stiti fetelor ca o parasc pe Monica(Anda141)! Am vazut-o la intalnire! Are un baietel a-do-ra-bil!!! Merge super bine! Si e scump foc!
Si sa va uitati pe poze ca acum sunt mai multe.
HelleneC spune:
Sa stiti ca m-am amarat aseara ca nu am putut fi acolo, la WTC, am citit tot ce am gasit postat pe aici, dar la Antena 1 nu am vazut, iar la 10 aseara nu au mai dat.
Iar de Mosh Nicoale, nu am primit nimic, noroc ca la George a venit cu ce a vrut el: jucarii si dulciuri. Cred ca am fost tare rea, daca nu am meritat nimik.
Va pup si hai sa mai invioram subiectul!
Elena & gashka
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Lorelai182003 spune:
Da chiar Elena, de ce nu ai venit?
Am fost la parafango-a fost criminal. Uaffff ce m-am incins in cuverta aia. Da las ca baba sufera la frumusete!
Dupa aceea am facut si o sedinta de masaj anticelulitic care cred ca o sa se lase cu ceva vanatai...of.
Da lasa ca ce dau jos acolo, pun la loc acasa. Uite pana acum am terminat de mancat freo 15 bomboane.E ce parere avetz?
Pt fetele rele de Mosh Nicolae(vezi Elena)- vedeti ca exista nuielushe decorate foarte frumos! Serios, am vazut la TV. Erau decorate cu inimioare-foarte frumos!
Va si mai vorbim!
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Draga Lorelai, eu la intalnire nu am venit din 2 "scuze": ca sunt tuma sus de tot, in Suceava, si a doua, serviciul nu il pot lasa, ca de eram mai din apropieri... abia asteptam asa ceva. Da' poate se repeta ceva si pe la noi ca sunt fete din Moldova destul de multe si asa ca e posibil
Nuieluse as vrea eu... dar asta e moda doar in Ardeal si acolo cand am stat (in facultate, demuuuult)am primit cu "dragoste" multe nuieluse, sclipitoare, care in vacanta de vara luau drumul "gonoiului" odata cu predatul camerei de camin
Dar da Doamne sa vina macar Moshul al batran... mai trebuie sa "lucrez" la una alta pana acum, sa il mai imbunez!
Oricum, modesta cum ma stiu, sunt destul de "cuminte" sa merit atunci inzecit
Pupici si hai sa invatam colinde... sa ii scoatem la colindat pe cei mici (eu am inceput cu George, numai ca dupa "Mosh Cuciun" incepe cu "bebeita"=veverita, asa ca mai avem treaba).
de la Elena si George
mami "da george"
ana_miti spune:
Salutare natiune!
Credeti ca pot sa fac parte si eu din clubul vostru? Sunt nascuta pe 10 noiembrie 1975, deci sunt SCORPIUTA si sunt foarte mandra de asta !!!! Fara falsa modestie pot sa afirm despre noi ca suntem niste frumuseti misterioase extrem de abile si inteligente si nu in ultimul rand familiste convinse. Cel putin asa ma vad eu pe mine!!!!!
ana maria
Lorelai182003 spune:
Ana Maria, normal ca poti face parte, Bine ai venit! Editez acushik listutza si te trec si pe tine.
Elena, hihi, mama mea e din Faltishieni! Ce coincidenta! Am fost de multe ori pe acolo si prin Suceava!
Da' sa stii ca tot sunt suparata pe tine mey! Cum adica scarbiciul? Pey intalnirea a fost duminik, tu esti la scarbici duminik? Si lasa si distanta ca uite Marius a venit tocmai de la Oradea, nu mai vorbesc de Admin! Asha k nu ai scuza! Rushinik! De-aia n-a venit Moshu' la tine!
Felicitari lui George!E adorabil cu Mosh Cuciun si bebeita! El e maricel deja stie...da al meu e mic mey, are 1 anishor.Oricum mult succes la colindat!De ce nu pui si tu niste poze sa vedem si noi?
HelleneC spune:
ana maria, subscriu la tot ce ai scris si mai adaug zicala mea: "ui ar za best!"Bine ai venit in clubushorul nostru!
Lore draga, ma bucur ca mameca ta e din Falti, ce e drept am fost des acolo cu probleme de serviciu si nu mai imi este tare drag, dar pe ansamblu, e fainutz. Pe George il poti vedea pe www.babiesonline.com/babies/g/georgec/ numai ca e o poza de pe la 10 luni si de abia se vede. Tot spun ca pun o poza faina dar nu mai apuc cu scarbiciul sa ajung la un scaner adevarat (ala de la serviciu e de decor, mai bine il impusc).
Asa e cum spui: sa imi fie rusine ca am lipsit duminica, dar chiar nu mai pot spune acum de ce nu am venit, ca tare ciuda imi este. Poate o sa imi postez povestile mele pe aici pe undeva, ca la un moment dat or sa dea pe afara! Insa capul sus, ca suntem bune, frrrrumoaaaase si destepte cat incape (chiar da si pe alaturi)!
Pupici cu lipici la niste fete de fete, adica voua!
Elena & gashka
mami "da george"
HelleneC spune:
Unde sunteti??? NU va mai vad? Faceti deja cozonazi?
Elena & gashka
mami "da george"
anda141 spune:
Maiiiiiiiiii, ce linistseeeeee!!!! Da probabil sarbatoriti victoria lui Basescu!!! Eu una , ma bucur ca e iesit el!!!
Ce faceti de Craciun, de Revelion?? Pe unde mergeti? Cu cine si cum?
Eu de Craciun voi merge la parintii mei la tzara, asa e frumos de Craciun, in familie , mai ales ca mama se pricepe tare bine la bunatati .iar de Revelion cred ca vom merge la niste prieteni ( mai multe familii) aici in Bucuresti.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004