Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:
Fetelor, noi am continuat petrecerea(in doi) deoarece am aniversat 5 ani de la casatorie, pe 27 noi. !
Iar acum, ca vine decembrie, intram in atmosfera sarbatorilor de iarna pe care le iubim tare mult. Fa fel iubim si iarna, mai ales zapada, poate unde suntem nascuti iarna(aici, la M-Ciuc, este iarna in noiembrie)!
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
HelleneC spune:
Fetelor si copilutzilor...! Mai este fix o saptamana pana vine Moshul cel mic, adica Mosh Nicolae! Chiar daca a trecut putin de cand am primit ultimele cadouri, nu ne suparam (nu-i asa?) daca papucii nostri vor fi umpluti de una sau alta...
Oare se pune si daca las mai multe perechi la usa? Ce spuneti?
Elena - scorpiutza "strangatoare" & George - si mai strangator
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Lorelai182003 spune:
Eu imi pun cizme maaaari(adek inalte) k sa aiba loc destul sa bage cadourile!
Si mai pun si niste ciorapi agatatzi de perete k sa nu ramana cu cadourile nedate!
Lasa sa aiba loc destul k am fost foaaaarte cuminte anu' ista!
Fetelor voi cum va decorati casa in perioada sarbatorilor de iarna?
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Anina_n spune:
Noi nu ne permitem cine stie ce cadouri, doar asa o mica atentie... La fel si cu impodobitul, in fiecare an mai adaugam ceva la bradut. Anul asta trebuie sa schimbam instalatia de luminite. As vrea sa cumpar si o cometa sa o asezam la fereastra Cristinei. Trebuie sa cercetez piata, inca nu am facut-o. Cristina vrea un bradut si la ea in camera, sa vedem cum rezolvam. Ea va primi cele mai multe cadouri, caci in ianuarie este si ziua ei.
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
HelleneC spune:
Scorpiutelor, uitati ce am gasit pe un site despre noi, pentru saptamana aceasta! Scriem si apoi tragem concluzii la sfarsitul saptamanii:
Saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie
Toate sansele sunt de partea ta, iar luni vei obtine in sfarsit ceea ce iti doresti. Pentru a sarbatori evenimentul, nu ar fi o idee rea sa mergi la un restaurant la care nu ai mai fost niciodata - ceva exotic sau ceva in afara orasului. Pastreaza-ti aceasta optiune pentru miercuri si joi si nu-ti pierde buna dispozitie - gandeste-te la ceva ce ti-ai dori dincolo de viata de zi cu zi si iti va face foarte bine sa-ti lasi putin imaginatia sa zboare. Astfel de visari sunt adevarate povesti de care te poti bucura. Vineri este posibil sa intri intr-o disputa cu seful tau, insa daca vei reusi sa-ti controlezi frustrarile, totul va fi bine. In weekend-ul care va urma, iti vei petrece mare parte din timp cu prietenii si vei afla un secret socant (dar incantator).
Sunt chestii in horoscoapele astea care ni se potrivesc, dar sunt si unele... pe langa! Si noi cum suntem nemaipomenite (modestia, ce sa-i faci?!) nu le recunoastem decat pe cele bune, care ne plac
Va pup si hai sa nu uitam de noi si de subiectul nostru!
Elena & George
mami "da george"
Lorelai182003 spune:
Nu stiu cum e cu secretul shokant din we ca io duminik merg la intalnirea DC la WTC, cine stie.....
Voi nu veniti? Ar fi foarte frumos sa ne vedem!
Pacat ca unele dintre noi sunt foarte departe.
Un restaurant la care nu am mai fost niciodata...pai la WTC nu am mai fost niciodata, e ceva special! Si voi petrece timp cu prietenii! Yeeeii! Toti suntem prieteni, aici pe forum, nu?
Deci uite ca la mine merge ce ai scris tu Elena!
Haideti sa va spun ce am mai facut io in ultima vreme. I-am cumparat material lui fi-miu sa-i faca mama costum de Mosh Craciun, mi-am cumparat nuste ciorapei(de decoratiune) sa-i agatz de perete k sa aiba Moshu' unde pune cadourile, mi-am mai luat niste caciuli de Mosh Craciun, pt mine shi sotz k sa le purtam in ajun si ma straduiesc sa fac niste decoratiuni home made din ghinde, frunze, coji de nuca, castane. Mai incolo o sa strang si niste crengutze de brad, poate fac si o coronita.
Tre' sa dau o raita prin magazine sa-mi cumpar instalatie de pom ca pe cea de anu' trecut mi-au ros-o motanii si s-a stricat, sa mai cumpar nishte globuri si muuuulte!
Haidetz sa va spun unde merg eu sa-mi fac cumparaturile de Craciun-da sa nu datz cu roshii- in Europa. stiti de ce? Acum 2 am fost cu cineva sa-si ia de acolo ornamente de brad. Eu, hai treaca de la mine, merg da sunt sigura k gasesc numai porcarii! Cand colo, spre marea mea mirare vad ca gasesc cam tot ce gasesc si prin magazinele din oras dar la niste preturi extra mici! De exemplu, o instalatie de brad cu 150 de beculete la Carrefour era 150.000 si de acolo am luat-o cu 40.000.
Deci anul asta ma inarmez iar cu rabdare si bodyguardu' sotz dupa mine si ma duc sa dau o raita pe acolo, sper sa iesim vii.
Ok, hai ca m-am lungit. Data viitoare va spun ce-am mai facut!
Va pe toate si Craciun Fericit!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
HelleneC spune:
Salut la toata lumea. Referitor la ce am scris pt. saptamana asta (horoscoape!) pot spune ca si la mine parca a mers in mare parte! Pana sambata nu mai e mult!
Pana la Mos Craciun, vine Mos Nicolae! Cum va pregatiti pentru el? Eu v-am spus, noroc ca port numar mare la papuci si am multi... asa ca SA VINAAAA! Ca eu sunt tare pregatita!
Si la bebe poaet veni tot in papucii mei, ca intr-ai lui nu intra decat o acadica!
si aveti grija de voi!
Elena & George
mami "da george"
HelleneC spune:
Hellooo! Fetele!!! Unde sunteti? Poate la intalnire? Oricum... mi-e dor de povesti cu voi, scorpiutzelor dragi!
Elena
mami "da george"
Lorelai182003 spune:
I'm back! Doamne ce frumos a fost la intalnire! Au fost si Mirela si Florin, niste oamnei deosebiti! Iar copilashul lor este un frumooos! Io zic ca seamana cu Mirela
Au fost facute si poze, eu nu am ca am uitat sa-mi iau aparatul, dar puteti vedea unele dintre ele la Danat.
Au fost cei de la Antena 1 si ne-au filmat.
Doamne a fost atat de emotional!Nu am cuvinte. Este deschis un subiect la generale cu impresii daca sunteti curioase.
Bravo!
Si haidetz mey fitilor, mai cu viata! Ce atzi primit de la Mosh Nicolae? Eu am primit dulciuri....offfff. Dupa ce ca incerc sa slabesc, moshu' asta ma ispiteshte asa.....
La 12:00 am parafango(prima sedinta) abia astept sa vad cum e!
Va pe toate si astept sa mai scrieti!
anda141 spune:
Mai fetelor, eu nu am mai intrat pe aici, vad ca Lorelai intretine bine subiectul!!!
Am cunoscut-o la intalnire, ea m-a abordat, de fapt, ca eu nu prea am asa curaj!!
Promit sa intru mai des pe aici!!!
Va pup pe toate!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004