Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorelai182003 spune:
Pey, sa vad. De Craciun sigurrrr stam aici in Bucuresti, mergem la ai mei. Ma rog, mergem e impropriu spus ca si acum sunt la ei, ii vedem in fiecare zi. Dar o sa facem masa de Craciun la ei. Mai ales k i-am zis mamei sa faca salata de boeuf, vaiiiiii, nu mai am rabdare....imi place salata aia la nebunie, as mank o tona!.
De revelion....sa vedem, i-am invitat pe toti prietenii lui Adi de la Slobozia la noi, inclusiv pe cumnatul si cumnata mea, daca nu vin, ii omor! Plus prietenii mei, ce mai o sa fie sooper, zic io. Suntem toti tineri si o sa ne distram de minune.De mancat, nu le dau nik!Pey io pe 30 sunt la coafor imi fac shivitze. Mai ales ca oricum nu o sa se manance nik, ca o sa se danseze.
Tre sa fac curatenie in skimb in toata casa, sa fie luna. Da las' ca ma ajuta sotiorul, dragul de iel.
Trebuie sa ma duc sa mai cumpar bombe, tot in Europa merg ca-s muuult mai ieftine decat cele din piata.
Mai vin cu vesti! Vaacesc si vb in curand.
P.S. suparat- mey scrietz shi vuoi mai des!
P.S.2 shokt- atz vazut ce scumpi sunt brazii aia uoalandeji? 2 meleoane, nu alta!
HelleneC spune:
fetelor sunt tare multumita: ca a iesit Basescu! E scorpion de al nostru mey! Asta e parerea mea, ca eu cu el am tinut, dar le respect pe toate cele care au votat cu cine au vrut!
De sarbatori... ACASA! Ca asa e cel mai bine: ieftin si comod! De Craciun merg la mama in vizita, sa mancam la ea, apoi pe la altii cu colinda, poate produce George de un suc! Invatam colinda "Mos Craciun", numai ca ma pune pe mine sa o cant si el numai refrenul, ca e shmeker!
Mai vorbim, spor la pregatiri si la cumparaturi!
Elena & gashka
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Anina_n spune:
Da, Basescu este un luptator si un invingator, este un scorpion !
Eu si Monica, ne serbam ziua o data cu el.
Ana Maria, bine ai venit in club !
Noi, Craciunul il petrecem acasa, in familie, iar revelionul tot acasa, cu nasii de cununie.
De cand eram graviduta nu mai am chef de petreceri de revelion, ma simt mai bine intr-un cadru mai familial, mai linistit. Am imbatranit, probabil ! Sau m-am mai maturizat, cum imi place mie sa spun, cand imi mai adaug un boboc in buchetul vietii.
Monica, trebuie sa fie minunat sa petreci Craciunul la tara, unde se pastreaza traditia.
Alina, voi faceti chef in toata regula, de revelion ! Imi place si mie, tare mult, salata Boeuf. Nu exista Craciun si revelion fara, boeuf !
Asteptam poza cu suvite !
Elena, asa face si Cristina, ma pune si pe mine sa cant, singura nu vrea.
Sanatate si pupici, scorpiutze !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Sarbatori fericite !
Lory_k spune:
Bravo mai scorpiutzelor!!!!!Ma bucur si eu ca si voi ca a castigat Basescu cu toate ca nu prea sunt la curent cu ce ar vrea sa faca pt. noi romanii(sunt tare departe)dar am mare incredere in voi daca l-ati votat inseamna ca este bun!Nu am stiut ca este scorpion ca noi!Sincera sa fiu la capitolul frumusete ne cam face zodia de ras dar asta este sa vedem de ce este capabil,nu???????Vad ca va pregatiti puternic pentru sarbatori asa am sa fac si eu cu toate ca nu se compara ce este aici cu ce este acasa.Oricum o sa-mi dau silinta mai ales ca am in familie si un CRISTIAN care abia asteapta sa vina Mos Craciun(glumesc, inca nu realizeaza ce inseamna)!Asadar scorpiutzelor va doresc SARBATORI FERICITE SI SA FITI IUBITE SI APRECIATE ASA CUM ATI FOST SI PINA ACUM!!!!!VA PUP PE TOATE
ralucah spune:
Mey fetelor imi era dor de voi..eu cam dezertasem de la subect..da m-am intors. care va sa zica un mare procent din electoratul lui Base e format din scorpiute..ca si am pus stampila revolutionara tot la el!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
BellaDonna spune:
Mai fetelor ma bucur sa aud ca Base e de-al nostru scorpion, sa fie intr-un ceas bun! si sa conduca tara cu intelepciune
Eu sarbatorile le fac acasa in familie, da tare imi este dor de colindatorii si de plugusorii de Anul Nou de acasa,
Sarbatori fericite! si un An Nou bogat la toata lumea
HelleneC spune:
Buna la toate invingatoarele! Ce mai faceti fetelor, ma bucur sa vad ca iar s-a insufletit subiectul nostru! Eu abia astept Craciunul, deja nu mai am rabdare. Salata de "buf" o fac oricum (te astept Lorelai), apoi mai fac salata cu chiftelutze de pui (o nebunie) si muuuulte altele!
Mai am de cumparat ornamente si brad, si apoi nu are decat sa vina si Moshul ala de treaba (ca am fost cuminte)!
Spor la treaba si la pregatiri! (nu uitati sa ii puneti si pe barbatii vostri la treaba)
Pupici cu lipici: Elena & George
PS. cred ca pentru Base trebuie topic special ca e scorpi de al nostru, nuuuu?
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
anda141 spune:
Chiar Basescu e nascut pe 4 noiembrie?? Daca stiam il votam de 2-3 ori!! Glumesc!!! Da ma bucur!!! E de-al nostru!!
Nu conteaza ca nu e sexos ca noi, important e ce are in cap si asta om vedea!!! Oricum mie imi place de el, cum se poarta deocamdata.
Ce le luati sotilor de Craciun? Dati-mi si mie o idee. Eu sunt mai practica de fel, da cine stie poate ma mai inspir!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Lorelai182003 spune:
In rimul rand Bine atzi (re)venit!
Monica, eu vreau neaparat sa-i cumpar sotzului un joc PC cu Lord of the Rings(strategie) ca m-a capiat cu iel
Mai aveam in cap o cana sau tricou personalizate cu poza lu' fi-su k sa se mandreask cu el. Si desigur, ii mai fac cadou.....eeeee stiti voi ce
Bey, nu mai vorbitz de mankre ca sunt disperata....incerc si io sa tzin regim...cred k m-a tampit foamea.
Ashea,,Base ie scorpion! Pai d-aia e asa luptator si justitiar! Bravo!
I-am luat sanie lu' Adrian da se pare k zapada asta se cam lasa asteptata...uaffff abia astept sa vad cum e cu saniutza.
Va pup pe toate si Sarbatori Fericite!!
ralucah spune:
Grea intrebare ce le luam de Craciun la oamenii astia ai nostri. Eu de ziua lui m-a pus al cu coarne sa ii iau geaca si sapca asortata, ca de omu' meu e mai cochet ca o femeie(balanta deh..) si acu sta cu sapca si la televizor!!!! zau ca nu glumesc!
Acu chiar ca nu stiu....i-as lua tot o sapca da alta culoare ca ma apuca nervii cand o vad numa pe aia rosie...
El zicea ceva ca tare si-ar dori un calculator, chiar daca il primeste pe bucati....adica monitorul de colo, unitatea de dincolo, boxe de colea, etc...adica bate saua sa priceapa iapa blonda.. ca ii pune si tv tunnel si se uita si el la meciuri cand vor muschii lui.
Eu ma gandeam insa la un tv din ala micut de pus in dormitor sa se uite la meciuri si sa nu mai frece telecomanda cand ma uit si eu la un film si e si mult mai ieftin
Asa ca acu sunt in dilema
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!