Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorelai182003 spune:
Mey Raluca mey, pai nu ie bine daca ii iei Tv-omu vrea shi calculator. Pai la TV nu poa sa se joace!
Fa-te si tu ca nu te prinzi
Sau spune si tu: "Vaiiiii, daca ash avea un de aur inel cu diamante ce l-ash mai lustrui si l-ash curata si, si si...."
ralucah spune:
Pai da sigur si atunci chiar ca ma rog o saptamana de el sa duca macar gunoiul!!! Las ca ii iau tv mic mic..da mic mey, gasesc io unul mic de tot sa se uite cu lupa la el si iau si un joystick si il montez langa el sa aibe omu meu impresia ca are computer!
Pai sigur imi bag singura diavolul in casa daca luam calculator...diavolul ala care se cheama "FIFA 2005" si alte dracovenii care or sa imi manance mie nervii incet si sigur!
quote:
Originally posted by Lorelai182003
Mey Raluca mey, pai nu ie bine daca ii iei Tv-omu vrea shi calculator. Pai la TV nu poa sa se joace!
Fa-te si tu ca nu te prinzi
Sau spune si tu: "Vaiiiii, daca ash avea un de aur inel cu diamante ce l-ash mai lustrui si l-ash curata si, si si...."
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ralucah spune:
Aaaa..si ii iau si o sapca asortata ca daca sta tot cu aia rosie in cap zau ca ma vedeti la stirile de la ora 17:00!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
HelleneC spune:
Servus fetelor! Vad ca nu va jucati: va ganditi la cadouri pentru "oamenii" vostri Eu ma gandesc cum sa stau mai bine ca o doamna ce sunt (deh, batranetzile aduc si cinstea!) si ma gandesc ce as vrea sa imi aduca Mosh Craciun Ce sa ma mai strofoc ce cumpar si alea-alea... oare ei se gandesc la noi? Mai intai faceti asa cum spune Lorelai: "mama ce mi-ash mai dori aia... si aia... da' aiaaaa!" Deja gandesc ca un scorpion rrrrau de tot
Va pup si spor la pregatit Craciunul! Eu ma duc sa imi iau brad din Metro, e prea mare aventura de a lua unul verde din piata si prea scump, pe bune! Raman ca anul trecut fara daca mai astept...
de la Elena & gashka
PS: daca e vorba de cadou de Mosh Craciun, nu o sa uit cum acum 3 ani, fix de Craciun, l-am primit pe George in burtica! Orice cadou as primi, nu va intrece bucuria de atunci!
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Lorelai182003 spune:
Raluca, vaiii cat am putut sa rad la ce ai scris. Auzi, sa se uite cu lupa la el Si faza cu stirile de la ora cinci
Elena, noi avem brad "fals" de freo 3 ani si sunt multumita de el. Io l-am cumparat si l-am luat maaaare(adica mare pt apartamentele de bloc) Are 1.90 inaltime.
Mey da anu' asta m-a apucat nostalgia si parca am vrut sa iau un brad naturel sa simt pe bune cum e Craciunul da se pare ca cel mai bine l-ash simti in buzunare la cat costa brazii astia care arata bine, ca deh, io vreau sa fie si bogat nu o kestie cu 3 crengi si alea infipte. Astia olandezi sunt foarte scumpi. Piticaniile sunt mai ieftine da' io' vreau unu mare. Asa ca tot cu falsetu raman.
anda141 spune:
Plec la munteeee!!! PLecam la munte maine la Poiana Brasov!!! Am auzit ca o sa sin ninga!!! Mergem mai multi prieteni , avem si o sarbatorita care isi va serba ziua de nastere acolo cu tort , prajituri si tot ce trebe!!!!!
Va pup!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Anina_n spune:
Sotul meu si-a luat singur cadoul, deja, o undita pentru copca. Mare pescar am. Dintotdeauna, undita a fost rivala mea.
Monica, sper sa aveti zapada la Poiana Brasov ! Caci la noi, nici urma de zapada sau ninsoare. Insa e un frig, brrrrr.... - 10 grade C la ora 11.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Sarbatori fericite !
ralucah spune:
Lore nu mai rade mey ca daca imi da cu el in cap zic ca tu m-ai invatat!!
Eu sunt tare nehotarata ce brad sa iau. M-am uitat si eu la brazii aia artificiali si la Metro si la Carefour de la departare sunt tare draguti dar cand vii mai aproape sunt cam uratei, prea arata a plastic. Pe de alta parte astia naturali singurii mai accesibili sunt chei ca Basescu. Am fost ieri seara la Hala Traian, am vazut unul dragut foc, mititel si des, cam la 1 m si putin. Costa 2 milioane!!!! Eu cred ca nu sunt zdraveni oamenii astia.
Asa ca inca nu stiu ce fel de brad sa iau. Cred ca pana la urma iau doua chelituri si le lipesc una de alta, poate merge asa!
HelleneC spune:
Salut fetele! Mai am de facut curat, ca nu am terminat, abia astept Craciunul sa ma mai hodinesc un strop. La mine a fost un an asa de plin, cu muuulte schimbari, iar la actualul meu serviciu, desi imi place, vin acasa cu un suflet incarcat, ca stau de vorba cu copii foarte bolnavi care nu mai au mult de trait. Cand le urez "La multi ani", ca asa e normal inainte de Anul Nou, le vad imediat in ochi o intrebare: "oare cati or mai fi?" si devin tristi. Ei stiu ce boala au si stiu ca nu pot vorbi de vise. Mai fac eu haz de necaz si mai glumesc, insa, ca un scorpion veritabil, super-sensibil, ma gandesc mereu la ei si multumesc cerului ca am un copil sanatos! Nu vreau sa va intristez, dar stiind ca vin sarbatorile, pe langa bucuria lor, nu pot sa nu ma gandesc la ce simt ei acum.
Spor la pregatiri!
Elena & George
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561