Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Hiliu fetele!
Am pus neshte poze noi in album, una cu unul din prosoapele facute de moi. Am pus putine pt ca se incarcau f greu si pt ca din 36 de poze au iesit doar 12.

Monica, distractie placute la munte, sunt jeluasa k la noi nu ie zapada sa-l dau shi io pe Adrian cu sania cea noua.

Nina, felicitari sotului pt "rivala" si succes la prins peste! Si al meu ar dori o undita da nu-si ia pt ca ar trebui sa cumpere o groaza de kestii(nu ma intreba ca-s paralela si ecoplanara) care costa.....

Ralu, da mey, asha-s brazii ashtia, io v-am avertizat. Eu am vazut unii dragutzi la Carrefour da tot asa,scuuumpi. Mai ieftini erau molizii da park aia nu-s asa de buni,nu, park se scutura mai repede decat brazii? Al nostru brad "fals" l-am cumparat io dupa muulte cercetari si arata binishor.
Varul prietenei mele face asa bradul: pe un "trunki" de lemn(gros) a dat gauri cu bormasina si infige crengi de brad in ele(de la mare la mic)-merge pe principiul brazilor "falsi". Nu stiu cum arata dar din ce mi-au spus ei cica e super si nu se vede ca nu e "original"

Elena, imi pare rau, imi dau seama de ce este in sufletelul tau , om fi noi scorpiutele de neclintit si dure pe dinafara dar avem un suflet....si suntem foarte sensibile. Of saracutii. Spor la curatenie, nici io n-am termelat.

Anaemi, te trec si pe tine pe listuta! Povesteste-ne despre tine

Va pup si vin cu vesti in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

A fost super la munte!!! Super, super, sambata noaptea si duminica toata ziua a nins , asa ca ..ne-am dat cu sania, unii cu skiurile, ne-am distrat de minune.
Vorbim mai tarziu ca acum am treaba!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Monica, bravo tie! Ma bucur ca te-ai distrat si ai avut si parte de o vreme super, de iarna veritabila!
Nu stiu cum e pe la voi fetelor, dar pe la mine, la Suceava, azi a nins numai asa, ca sa ne arate in ce anotimp ne aflam. Poate maine ninsoarea o sa fie mai ferma, sa simtim ca vine Craciunul!
Mai am 2 zile de serviciu anul asta... si apoi numai cu puiul meu ma distrez. Il duc la colinda (vorba vine, ca nu canta decat acasa si la cine are chef), insa... macar sa il socializez prin alte case!
Va pup, Elena & George (6.09.2002)

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Mai, sa va spun faza tare! M-a tot auzit tata cum mi-ar placea un brad natural, kiar daca eu am unul "fals", ca asa e mai frumos de Craciun, ca sa miroasa a brad in casa nu a plastic....bla,bla,bla...si dragul meu tata ce s-a gandit las' ca-i fac io pe plac. Si vin io la mama(cum vin in fiecare zi) si mama fericita ma keama in boxa si-mi arata faimosul brad luat de tata azi dimineata de la un prieten(l-a luat moka.....) Un rapciugos de 2.50 m(bradul, nu prietenul) de zici ca a picat bomba de la Hiroshima pe iel. Ce sa fac, asta e o sa-l iau si o sa-l pun in locul bradului "fals" ca mi-e mila de tata saracu' ca a carat bradul "pantagruelic". Faza e ca mama vrea sa taie niste crengi din el sa-si puna prin casa ca nu face brad ca e teroare cu asta micu(Adrian) ca sta la ei. Deci va dati seama, dupa ce k stimabilul e deja kel mai vrea si mama sa-l "fileze", cred ca ma duc doar cu trunkiul acasa.
Elena, las ca daca mergi cu George nu te poate refuza nimeni! Sa vezi ce de para o sa faci! Da tre sa-i dai si lui procent mey, pt impresie artistik. Pai daca ar veni la mine cineva cu un bebe asa mic sa colinde m-as topi toata!

Monica, felicitari pt distractie!Nu ai poze? De cand spun si io ca vreau sa invat sa skiez.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fetelor mi-am luat si io brad in sfarsit!! Am gasit niste brazi suuuper draguti la Timpuri noi, chiar pe partea cu facultatea maiorescu (parca asa ii zice). Sunt niste moldoveni draguti am negociat cu ei si l-am scos la 450 mii. Eu zic ca e bine, fata de 1 mil cat mi se cerea de ex la Hala Traian sau Unirii pe neste chelituri caraghioase. Asta e mai micut, are cam 1,7 metri dar e super super des. Asa ca am zis ca mai bine il iau asa mai micut si il asez frumusel pe cutia de la aspirator imbracata intr-un material rosu. Merge nu?
Ma mai duc azi sa iau si niste globuri de la Metro si gata.
Lore iubita a cazut varianta cu tv pentru omul meu. Acum aseara bombanea singur prin casa " ce ma enerveaza adidasii astia, nu ii mai suport!!" Si astia sigur pot sa ii cumpar si nu tre sa ii vad toata ziua inclusiv cand ma uit la stiri la TV.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si la noi, ca la Elena, a nins doar asa, sa nu uitam ca este iarna, totusi.
Monica, ma bucur ca ati avut parte de zapada. A fost mare distractia, e clar !
Alina, asta este reversul medaliei cu brazii naturali.....miros fain dar sunt tare slabuti. De cativa ani, nu mai nimerim un brad natural frumos. Sa vedem anul asta cum va fi !
Fetelor, azi, Cristinuca mea are serbare ! Prima serbare ! Eu am emotii, ea nu stie inca ce o asteapta, mititica. Are de recitat 4 versuri si le recita atat de frumos(stalcit!) ! Va spun maine, cum a fost !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sunt tare fericita! Mai Lore, mai, comedie nu alta. Cand ma plangeam de brad, ca ma duc sa iau de ala falsu', nasol de nasol, tati meu (deci tot ca la tine) ma suna cu noaptea in cap, la 6 mey, sa ma anunte ca tocmai ce mi-a luat bradut, ca i-a dat un vecin, tot moka ca la tine. Coincidenta, neicusorule! Acu' ma bucur, cum o fi ca nu stiu cum e, ca e de la tata. Si a venit saracu' azi la serviciu la mine si mi-a zis mandru de afacere, ce si cum, ca ma durea sufletul sa vad ca face gesturi ca pentru un copil, la ditai fomeia de 30 si ceva de ani. Na, ca iar bocesc, emotiva de mine!
Iar pe George il duc cu colnda, i-am facut traseu, mai ales ca am auzit ca vine Mos Craciun adevarat la un loc de joaca de la noi (tot de pe forum DC) si asa ca prin trecere ma duc cu el la produs ceva banuti ca asa de nostim e cand incepe sa cante "Mos Cuciun" si continua cu "bebeita"= veverita, si imi arata cum s-a urcat in pom... Ce mai, poveste de poveste de ne stricam de ras. Pana se topesc altii de dragul lui, ne topim noi!
Va pup si ma bucur ca am cu cine povesti acum, cand am sufletul plin plin plin de da pe de laturi... de bine, mey!
Elena & GGeorge cel frumos ca ma'sa

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Hiliu again dragele mele!
Elena, gand la gand cu bucurie! Parca s-au vorbit tatii nostri. Succes la colind! Si sa veniti cu tolba plina!
Nina, asteptam vesti de la serbare, ti-am tinut pumnii! De fapt i-am tinut pumnii Cristinucai!! Sunt sigura ca a iesit perfect!
Ralu, lasa ca-i mai bine ashea!!! Scapi mai ieftin! Bravo. Barbatii astia......si zic ca noi fomeile suntem indecise!
Da io ce sa mai zic de al meu sot? Hmmm? Ca musiu o sa primeasca cadou de Craciun, porma pi 28 e ziua lui de nastere si vrea si cadou de Revelion!! Pai cum vine asta??? Auzi, cadou de revelion!! Ashea k m-am decis ce o sa-i iau eu dragului meu sotz! Hihi, o sa-i iau banii din buzunar
Ieri am ajutat-o pe mama sa-mi cioparteask bradul. A luat la grengi din el de zici ca vrea sa decoreze un conac nu un apartament! M-am umplut pe maini de rasina si abia am reusit s-o scot. I-am mai confiscat din ramuri si a zis sotu ca da gauri cu bormasina in trunki si infigem crenjile sa-l facem mai des. Abia astept sa-l decorez.

P.S. Vedetz ca am pus la poze unul din prosoapele facute de subsemnata, sa-mi spunetz ce parere avetz!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina ne-a facut o surpriza placuta la serbare. A recitat tare si raspicat cele 4 versuri, ea, care este o timida in public. Versurile le-a recitat asa :
Co'i'dam bie (Colindam cu veselie)
t'ara de mos 'jun (In seara de Mos Ajun)
'tam bie (Si cantam cu bucurie)
'ditza de Tun (Colinditza de Craciun)
Ne-a ajutat si Alina, cu acei pumnii stransi pt. noi ! Am vazut noile poze, Alina ! Iti seamana bine, Adrian, iar prosopul facut de tine este tare fain.
Fetelor, ce coincidenta ! Nu am apucat sa va scriu, tot in graba sunt, dar am primit si noi un brad natural mare(dar rarutz) de la nasul meu de botez. Nu e tata sa-mi aduca un brad, dar este nasu' !
Elena, abia astept sa scrii despre cum a fost la colindat cu George.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Nina, Doamne, cred ca a fost superba Cristinuca!! Vai, pai eu ma topesc cand colinda copilashii. Mi-o si imaginez.
Super! Bravo!! Felicitari!Si un pupic maaaaare de la noi
Toata lumea spune ca seamana Adrian cu mine....saracu' Adi, cred ca au fost vreo 2-3 persoane care au spus ca seamana cu el.
Mercic pentru complimente

Mergi la inceput