Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vaiiii, ce scumpa trebuie sa fi fost Cristina la serbare!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele! Numai maine nu-i poimaine, adica... CRACIUNUL! Sunt tare bucuroasa! Aseara am adus bradul acasa si pot spune ca e perfect. O sa facem poze si o sa le vedeti si voi. Anul trecut nu am avut, ca era George prea mic si ne era teama sa nu faca prostiutze! Dar acum e asa de bucuros si tot mi-l arata. Deseara il facem cu totii, ca tati nu e acasa acum! Asa ca... sa vina Craciunul!
Pupici si spor la treburi (mai ales la facut prajituri). Ma duc si eu acum, dar nu puteam fara sa dau un ochi pe aici pe DC!
Elena & George

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sunt niste dulci cei mici cand recita si canta !
Azi, am de gand sa fac o prajitura si un chec. Avem aragaz nou si sunt super multumita cum coace cuptorul. Poate in seara asta impodobim si bradul, ca sa fie sigur ca nu ne prinde cu bradul neimpodobit, ca si anul trecut.

Pe maine, scorpiutzelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fetelor eu nu mai intru pana luni pe forum, din motive obiective de sarmale, cozonaci, vinisor si alte lucruri care contribuie la mentinerea siluetei in limite maxime.
Asa ca...va doresc un Craciun Fericit, un Mos bogat, sau macar pe gustul vostru (da doamne sa imi ia si mie macar o data un cadou care sa imi placa!), sa aveti liniste si pace in suflet, si sa ramanem aceeasi gasca de prietene zapacite, scorpioance aprige si revolutionare!
Va pup si io asa pe calea undelor internetice si zau ca o sa ma gandesc la voi cand beau vinisorul!!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Incepem sa sarbatorim, dupa cum se vede din ce ne spune Ralucah!
Mai, Nina, mai... noroc de tine ca ai aragaz bun, ca al meu imi arde pe o parte prajiturile si asa ca de fiecare data o parte e mai coapta, una mai... asa si asa. Dar vad ca la ai mei le plac prajiturile facute, ca la cozonaci nu ma bag, Doamne feri! Noroc de "mameca" mea ca e tare scumpa si imi face mereu la cuptor de ala fain, de la tzara si ies... superbi!
Iar silueta... cred ca uitam de ea cateva zile, nu-i asa?
Macar atat sa facem pentru papilele noastre gustative, daca tot ne spetim prin bucatarie!
Sa traim scorpioancelor... si sa avem grija de noi si de puiutii nostri, nu-i asa?
Elena & "Goe"=George (ca azi m-a innebunit fix cand aveam mai multa treaba, insa ramane un scump, ca e al meu)

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu sunt, inca, la serviciu ! Noroc cu mama, ca gateste ea !
Elena, noi stam cu mama, astfel ca aveam un aragaz mai in varsta decat mine cu 1 an. Abia asteptam sa-l schimb si uite ca, am reusit(cumparat in rate) ! Asta este cadoul meu de la si va fi o deosebita placere sa coc prajituri, de acum incolo.

Ralucah, multumesc pentru urari !
De unde este citatul de la semnatura ta ? Tare imi mai place ! L-am gasit si la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35187&whichpage=5" target="_blank">"Un citat pe zi" dar nu aparea de cine este scris.

Dragi scorpiutze, va doresc un Craciun fericit,in pace si liniste, alaturi de cei dragi, cu bucate alese pe masa, colinde frumoase, darurile visate sub brad si multa bucurie in suflete !

Cu mult, mult drag,
,

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Buna dragelor! Iata ca am ajuns si in seara de Ajun! Va doresc numai bine si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi! Iar Craciunul sper sa va fi gasit in forma sa va primiti cadourile!
Nina, ma bucur pentru tine ca ai primit asa un cadou... numai ca ratele iti vor aminti ca e un cadou... cu bani Citatul pe care il foloseste Ralucah e din Noul Testament, din I Corinteni, cap. 13. Tot capitolul e superb, si pentru mine ramane si acum un text pe care ma bazez cand sunt suparata (asta ca sa vezi ca am terminat Teologie si ma precep)
Va pupic pe toate si sa ne vedem si zilele urmatoare bine si fara indigestii!
Craciun fericit! de la Elena & fam.

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Buna fetele!!!!
Abia azi am reusit si eu sa intru pe forum. Am fost acasa la mine(unde nu am calculator), pt ca a trebuit sa-mi asez si io casa.
Bradul a iesit bine, kiar mai bine decat ma asteptam, noroc cu sotul meu, am ornat casa, voalul de la geam, holul cu beculete etc. Am facut si o coronita. Ieri ne-am strans cu totii la finii alor mei la masa. Adrian a fost imbracat in Mosh Craciun, am facut poze si abia astept sa le pun sa vedeti.
De gatit nu am gatit nimic pt ca sincer nu am avut timp! A fost o alergatura totala. Plus ca a facut mama o groaza si pentru mine. Anul asta a facut 135 sarmale.
Suluieta???? Care suluieta? Ca ieri am bagat la papa in mine de zici ca n-am mancat tot anu'. Dup-aia zaceam cu burta plina si ma matzaiam ca mi-e rau.
Va pup dulce si va doresc Cele mai frumoase sarbatori, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!
Sa aveti un an nou fericit si plin de realizari! Sa va ajute Doamne-Doamne sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Pe mine anul asta m-au marcat colindele cum nu m-au marcat niciodata. Ascultam si boceam de fericire ca s-a nascut Iisus!

Mergi la inceput

Dragele mele, spiritul Craciunului e inca pe aici, si se cunoaste cel mai tare in burtile noastre pline.
Alina, nu te teme ca la fel am patit si eu, desi de obicei cand gatesc eu sunt satula de la gatit si nu mai imi trebuie nimic! Ieri a fost altfel, ca aseara mi-a fost un raaaau de ma blestemam ca mi-a trebuit si piftie si prajituri si cozonac. Vorba ta: "care suluieta?"
Restul fetelor vad ca inca petrec si nu dau buzna aici sa ne spuna ce si cum cu Craciunul asta!
Oricum, noi va dorim Petrecere frumoasa in continuare ca mai e si maine Craciunul! Mai vorbim zilele astea! Iar pentru cei cu numele Stefan, Stefania, Stefana si altele derivate, La multi ani! pentru maine.
Elena & George & Marin

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ce fac fetele??????????
Doamne cate sarmale am putut sa mananc...daca imi zicea cineva ca in stomacul meu are loc atata mancare ii spuneam ca e nebun!
Basca ca mai am un cozonac de la socrela in portbagaj si acum!
Ce v-a adus Mosul?? Eu se pare ca am fost cumintica ca anul asta mi adus numai chestii dragute...care imi faceau de mult cu ochiul prin magazine: o sapca roz, pulovere si gentuta.
De acu sa ne pregatim de runda a doua de sarmale si alte "fineturi", ca acusi acusi vine Anul Nou!!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput