Scorpiutzele-pe unde sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Anina citatul este din Vechiul testament.

Va pup pe toate si va doresc un An Nou fericit, plin de bucurii si impliniri!
LA MULTI ANI!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Oho fetelor! V-am vazut, si m-am bucurat, ca o vreme parca vorbeam singura ca o femeie... ca toate erati plecate si petreceati probabil.
Ralucah, mai poti sa te gandesti la mancare pentru Anul Nou? Ca eu ma gandesc sa imi fac o cana mare de ceai, si sa uit de mancare si de sarmale si de cozonaci si... uf, iar ametesc!
Spuneai ca citatul tau e din Vechiul Testament? Eu il citisem in Noul Testament si am scris undeva mai sus de unde este... (sa vezi ca am terminat Teologie, ca parca mai spun cuivaOricum e superb, mai am eu cateva... la care tin. Se pare ca asta e o latura comuna a scorpionilor, le place sa citeasca lucruri frumoase si profunde.
In rest, cum va pregatiti pentru Revelion, care pe unde il petreceti? Noi, acasa cu bebeul care e sufletul nostru!
Va pupam si hai sa mai povestim, ca tare ma simt bine printre voi!
Elena & George

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, fetelor!!!!

Noi am fost la tara de Craciun, unde ne-am simtit minunat!!! Ca la mama acasa cu mancare buna si caldura ...
Eu nu am gatit nimic , a gatit mama destul. De Revelion bom merge la niste prieteni in Bucuresti.
Citatul Ralucai este din Noul Testament, pe verificate!!! 1 Corinteni 13,2 , chiar acu m-am uitat!! Citit tot capitorlul cine nu l-a citit ca e superb!!! De fapt toata Biblia e plina de cuvinte frumoase si invataturi!!! Iar acum in spiritul Craciunului e un moment f.bun sa mai citim si noi Biblia.
Sa nu uitam de fapt, adevarat semnificatie a Craciunui, aceea ca s-a nascut Hristos si mai pe uram ...mancarea!!
Va pup pe toate!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

A doua oara pe ziua de azi va salut!
Daca nu am ce face in mod expres, stau pe DC si citesc una sau alta!
Monica (Anda141) ai dreptate, citatul e superb, ca de altfel tot capitolul 13 de acolo. Si mai e si Eccleziastul la fel de frumos, poti sa il citesti zilele astea. Pe mine m-a marcat atunci cand l-am studiat. Eu a trebuit sa cam citesc Biblia ca am terminat si Teologie si asa ca asta trebuia sa fac!
Acum, stau de vorba cu voi si ma bucur ca, desi nu va stiu personal, deja am creat un grup in care ne povestim, schimbam impresii si multe altele.
Va doresc o seara buna si aveti grija de voi!
Elena & gashka

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

E Noul ...iertare iertare, sunt batrana si aiurita!!
Eu m-am indragostit de acest citat de mult, l-am simtit ca sa zic asa. Acasa am o chestie foarte misto facuta de o prietena artist plastic: o coala de hartie lunga si ingusta, pe care este o pictura in carbune, cu scene din biblie si jos este acest citat. E cel mai "scump" tablou al meu, mie mi se pare o chestie cu totul deosebita, de care m-am indragostit imediat.

Poi...ma gandesc la mancarea de Rev, cum nu...las ca in ianuarie numai "posmagi" vorba lui Creanga!!! Si ceai...fara zahar, sa imi spal pacatele de sarmale si cozonaci. Pai macar acu sa nu ne uitam la cantar, ca dupa aia ian-feb ce treaba am...sa slabesc inapoi.

Voi ce faceti de Rev? Eu ma gandeam sa ma duc prin piata Univ sa vad artificiile desi anul trecut a fost teapa...era o ceata de nu imi vedeam nici sotul din dotare daramite artificii.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Nu am petrecut prea mult, caci de luni ne-am reluat serviciul. A fost scurt Craciunul, dar alaturi de micuta noastra, a fost o sarbatoare frumoasa si fericita ! Bucuria copiilor, este marea noastra fericire !

Revelionul il petrecem acasa cu nasii de cununie.
Mama gateste mancarea, eu prajiturile, cu care sunt buna prietena. Cu silueta nu am probleme, nu sunt prea mancacioasa. Iar Cristina imi seamana.

Multumesc, fetelor, pentru promptitudine ! Banuiam ca este un text biblic.
Nu am crescut cu credinta in Dumnezeu, caci asa erau acele vremuri... Dar de cand o am pe Cristina, incet, incet, invat sa cred in Dumnezeu.
Se potriveste foarte bine scorpiutzelor citatul, nu-i asa ?
Va doresc un an nou cu sanatate, plin de dragoste, bucurii, vise realizate si traditionalul,
La multi ani !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

An nou fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara, fetelor!!!
Ce mai faceti? Ma bucur sa ma intelnesc cu voi aici si as vrea sa ne cunoastem si mai bine.Poate ne gandim la o modalitate.
De exemplu, hai sa spunem, daca vreit, fiecare cu ce se ocupa,pe unde lucreaza, ce ne place sa facem mai mult....eu stiu, ganditi-va si voi. Ati vrea?
Eu maine merg la cosmetica , am fost in seara asta si era super aglomerat, asa ca m-am programat maine.
Revelionul il vom face la hotel Confort, in Otopeni.
Teapa cu artificiile de anul trecut am luat=o si noi. Tot la hotel acolo l-am facut si ne urcam noi in masini si mergem sa vedem arificiile. Ce sa vezi frate, ca in afara de zgomot si fum nu am vazut abslout nimic, desi eram sub ele. Ce m-am ofticat....

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Uitati fetelor ca am ajuns si pe pagina 10 din topicul nostru. Asa-i ca suntem cele mai bune!? Am mai zis eu: "ui ar za best" (ma mai prostesc cateodata, dar adevarul ramane acolo).
Buna idee mai Monica, ca de cunoscut avem nevoie, sa mai descoperim una alta din misterul care ne inconjoara (e ceva caracteristic zodiei noastre: suntem taaaaare misterioase!).
Hai ca daca vrei, pana nu se inchide topicul asta si se deschide altul (nu prea stiu care e metoda, dar stie Alina (adica Lorelai182003) sa va spun cate ceva despre mine, desi am mai scapat una alta din cand in cand!
Am 31 de ani, sunt din Suceava, am "termenat faculteul" la Cluj (drag mi-i si mi-e dor de el, poate chiar o sa ma mut acolo odata), si acum lucrez la spital, cu copii bolnavi (ganditi-va la ce e mai rau). In fiecare zi cand vin acasa, incarcata de povestile lor uluitoare, imi spun ca as vrea sa vina ziua in care sa imi caut de lucru, ziua in care acesti copii sa fie sanatosi. Niciodata nu se va intampla, pentru ca virusul nu are leac. Numai speranta lor mai traieste si asta imi da mie putere sa merg mai departe. Am acasa (in weekend mai ales) un copil scump de tot, ca e al meu, fireste, George, are 2 ani, 3 luni si 23 zile (asa calculez mereu), care e sufletul meu si pentru care nu am cuvinte sa multumesc Celui de Sus ca mi l-a dat si mi-a dat sansa sa il nasc (ca era cat pe ce sa il pierd, si acum mi se zbarleste pielea de pe mine...). Cred ca Doamne Doamne si faptul ca nu acceptam eu ce imi spunea medicul ne-a facut sa trecem de toate si sa ne "cunoastem", sa ne tinem in brate, sa ne dragalim... si sa invatam sa iubim totul din jur. Am spus cam multe despre mine, dar va dau impulsul ca sa continuati si sa aflu si eu cat mai muuulte despre voi si vietile voastre.
Una peste alta: sunt o femeie implinita (am parte de toate, mai bine spus)! Chiar si de sot, desi nu am pomenit de el...data viitoare
Va pup si ne mai vedem, nu???
Elena & George

mami "da george"

Mergi la inceput

Hello fetelor! Nu imi vine sa cred ca e ultima zi a anului... voi credeti? Imbatraneeesc!
Dar nu-i nimic,tot mai batrana si tot mai frumoasa!
Va urez La multi ani si sa fiti fericite la greu!
Elena & George

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina a petrecut cu noi noaptea de revelion, pana la ora 3:30, cand in sfarsit a adormit. Am avut invitati nasii de cununie la noi, iar dupa ora 1, am mers sa uram cativa prieteni comuni, cu micuta noastra cu tot. Ea era cu o crenguta de brad in mana si cu clopotelul si ura cu noi in cor. Ba mai si dansa cu noi, nu se lasa mai prejos. A fost plina de veselie si energie, tot timpul, nu a stat locului o clipa.
In curand ne pregatim de o noua petrecere, ziua ei si ca invitati, copii, de data asta.

Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

An nou fericit !

Mergi la inceput