copii capricorn
Raspunsuri - Pagina 13
helbi spune:
Catalina, multumesc mult!
Sa-ti traiasca printesa si sa va umple viata de bucurii!
Ce a ales de pe tava?? Bianca a luat : rujul, banii si sampania
Anina_n spune:
Da, Ralu, viata merge inainte cu tristeti si bucurii, cu tot !
Catalina, sa-ti traiasca minunea de fetita, ca tare dulce mai este ! Parca catre ruj s-a intins si ea, mai intai, nu ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Cu permisiunea lui april, reeditez listuta !
9 la 14 [
Andrada--- april --- 21 dec. 1999
Rayan --- Crinuta ---- 22 dec. 2004
Cristina --- Edessa ---- 23 dec. 1999
Cristian Ionut --- LuminitaB ---- 24 dec. 1998
Mihai --- danamatcas ---- 26 dec. 2003
Radu --- ina C ---- 28 dec. 2000
Matei --- buli ---- 1 ian. 2004
Victor --- rosa ---- 3 ian.2002
Andy --- Heidi ---- 4 ian. 2001
Bianca Elena --- helbi ---- 4 ian. 2000
Ilinca --- Raluca ---- 5 ian. 2002
Matei --- ruxandra_sb ---- 7 ian. 2002
Matei-Ioan --- Caprioara ---- 7 ian. 2002
Alexandra --- ticka ---- 8 ian. 2000
Paul --- silvana75 ---- 9 ian. 2001
Nina-Cristina --- Anina_n ---- 10 ian. 2002
Emma --- oLo ---- 12 ian 2002
Laura --- CataD ---- 12 ian. 2004
Teodora --- geut ---- 13 ian.2001
Patrick --- dianapatrik ---- 13 ian. 2004
Iulian --- thalia ---- 13 ian. 1991
Matei --- anya ---- 14 ian. 2004
Luca --- Mia. ---- 15 ian. 2002
Mia. spune:
E atit de incapatinat!Face numai si numai ce vrea,altfel insista pina-n pinzele albe pt a face cum vrea el...Si-i mai place sa se stimbe sa ne faca sa ridem,are o expresivitate!Noi glumim si spunem ca o sa se faca actor...
Si mai nou e obsedat de un personj de desene Caillou...am gasit pe net un site cu jocuri cu Caillou si nu mai vrea sa manince,sa faca nani...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
helbi spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Dragele mele,
simbata am avut petrecerea de 5 anisori a Biancai cu inca 8 copilasi de la gradi. A fost tare frumos si s-au jucat....exemplar!!!
Bianca a fost tare fericita, si cred ca asta se poate vedea si din poze! A primit si cadouri frumoase, ceea ce isi dorise ea.......pt. ca aici se obisnuieste ca aniversatul sa fie intrebat ce vrea sa primeasca!
Ea a primit 2 papusi Barby si un print tot de la Barby (acum are 11 papusi Barby si 3 printi de la Barby:-)) si in curind....si castelul!!!), apoi o gentuta draguta, un ursulet, acuarele si pensule, dulap si accesorii (inele, cercei, coronite, etc.pt papusile... Barby:-)) si o mini-pianina, dupa care e innebunita. Toata ziua de ieri a cintat la ea!
Pe 5 febr. mai avem o petrecere cu amicii romani de-aici...vreo 18-20 adulti si vreo 9 copii.......sper sa fie cel putin la fel de frumos ca ieri!
Va invit sa vedeti pozele!
minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt
Anina_n spune:
helbi, sa-ti traiasca printesa ! S-a distrat bine, se vede si in poze. Ma bucur ca a primit cadourile visate, draga de ea !
Apropos, te cheama Ralu sau Andreia, ca te-ai semnat si asa, si asa.
Mia., si incapatanatei mele ii place sa se strambe.
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
CataD spune:
Helbi, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Petrecere frumoasa pe 5 februarie.
Laura a ales rujul, tigara si termometrul. Sper sa se faca doctorita
Si ei ii place sa se "maimutareasca" cum zic eu, se stramba inapoi daca te strambi la ea, scoate limba, etc.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Anina_n spune:
Ce capricornutze cochete avem ! Eu nu m-am gandit sa-i pun rujul pe tava, Cristinei. Dar ii place si ei. In fiecare dimineata cand ne pregatim sa iesim din casa(la gradi si serviciu), eu ma dau cu rujul meu, ea cu rujul ei(strugurel). Ba si-a rujat si papusa preferata, Kiki. Ii plac hainele frumoase, se bucura tare cand ii cumpar ceva de imbracat, imediat probeaza.
Acum, ca avem multa zapada, este mai mult pe afara, cu sanioara. Ii place tare mult zapada ! In weekend mergem sa patinam in aer liber. Desi, nu poate inca patina singura, ii place. Este genul mai sportiv, Cristina. Anul viitor vreau sa o inscriu la patinaj artistic, daca tot avem club aici.
Ai vostri fac vreun sport ?
Astept sa mai scrieti cate ceva deaspre capricornutii vostri. Eu am multe intrebari pt. mamicile cu capricornutzi mai maricei decat Cristina. Va astept la discutii despre capricornutzi ! Pe curand !