copii capricorn
Raspunsuri - Pagina 14
helbi spune:
Multumim la toate si va pupacim!
Anina-N, ma cheama si Andreia si Raluca:-)
Bianca face inot si-i place tare mult. Cind am fost de Craciun in Bucuresti si a vazut patinuarul in aer liber, m-a intrebat cind va putea si ea sa patineze. Cum eu nu stiu nici macar pe role, nu i-am cumparat inca nici ei..........si nici la vreun patinuar nu am anuns, cam din aceleasi motive. Mi-ar place sa invete sa patineze si sa schieze, daar....sa vedem........
Avem si noi o urma de zapada, ca a nins putin aseara, dar.......saracuta nici macar cu sania nu s-a dat pina cum decat odata pe la 1 ani si nu mai tine minte....ca asa de rara e zapada aici........Aseara aveam de cind sa o duc cu sania la gradi, sa-i fac o supriza, ca nu stie ca i-am luat sanie, dar........azi era curatata toata zapada si .........am renuntat:-((
Am inceput de vreo 2-3 zile sa invatam sa scriem "corect", adica pe caiete liniate, ca asa, de "capul nostru" scriem de pe la aproape 4 ani......
Azi mergem la carnavalul de la gradinita unui prieten. Iar pe 7-8 e carnaval la noi la gradi. Bianca o sa fie "fluturas". Sper sa se distreze. Anul trecut a fost intr-o zi gargarita si intruna clown:-)
minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt,
Andreia
Caprioara spune:
Perla spusa de Matei (3 ani) dimineata in drum spre gradi:
Eu: In ce te-ai zgariat mama pe obrajor?
El: In pisica.
Eu (insist contrariata): Care pisica, mama?
El: A lu' Bunuta (la Bunuta nu fusese, doar ce se trezise).
Inventiv baiatul .
Anina_n spune:
Andreia, de cand face inot, Bianca ? Ii place ? I-a placut de la inceput ?
Ma gandesc ca o sa aibe Cristina rabdare, la aproape 4 ani, sa stea la antrenament, sa faca ce i se cere ?
Andreia, la patinoar se pot inchiria patine. Poti sa incerci asa !
Nici acum nu aveti zapada ?
Iti trimit eu, de aici, ca avem muuuulta !
Cum a fost la carnaval? Sa ne anunti cand aveti poze noi !
Cred ca, deja, va pregatiti de petrecerea cu romanii, de pe 5 febr.
Caprioara, am citit ca de pe la 3 ani incep cu fanteziile, copiii. Cume la gradinita, Matei ? Si-a facut prieteni ?
Cristinuca mea, numai dupa educatoare sta. Tare greu isi face prieteni. Mai degraba trage la baieti decat la fetite.
Dragi mamici, cum erau capricornutzii vostri, cand au inceput gradinita. Tot asa ?
Sanatate si numai bine, pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
silvana75 spune:
Soricelu' meu era asa mic cand l-am dat la cresa ca nici nu stia sa-ti faca prieteni (1 an si 8 luni). Dupa un timp s-a imprietenit cu un baietel, Bogdan de mi s-a rupt sufletul cand l-am mutat de la cresa la gradinita. Acum la gradi are o fetita Rebeca cu care se intelege bine, doar cu ea se joaca, numai cu ea merge la masa si numai de dragul ei se trezeste dimineata (hai sa mergem ca ma asteapta Rebeca sa mergem la masa - asa imi spune dimineata).
In afara faptului de este super incapatanat, ceea ce nu mai e o noutate la caprite, ca el trebuie sa aibe ultimul cuvant si e mereu pus pe joaca si mereu turbo problema noastra ar fi ca nu se joaca singur si mereu cheama pe cineva sa se joace cu el. Ai vostrii copii se joaca singuri?
Acum vreau sa-l inscriu la inot sa-si mai consume din energie.
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si soricelu' Paul (09.01.2001)
ticka spune:
Alexandra se joaca singura, ca din pacate nu are fratzi sau surori. Dar ii place cand mai sunt si alti copii cu care sa se joace. II place si la gradinitza, unde are cativa prieteni.
Vara a fost la inot si i-a placut. Mai putin prima zi cand a urlat ca din gura de sharpe cat a stat in apa, dar a mai vrut sa se duca si a doua oara. Deci i-a placut.
Pupici capricornoshilor
Caprioara spune:
Matei si-a facut prieteni la gradi. E un baietel, Cristi, care ramane acolo de luni pana vineri (la saptamanal) cu care am vazut ca e mai bun prieten. Cristi ii aduce papucii dimineata cand sosim, seara la plecare ne deschide usa, ii uram noapte buna si ii spunem ca ne vedem maine... Ei au patuturile lipite si la pranz e ca si cum ar dormi in acelasi pat. Si mai e o fetita, Karina, care zice mereu "A venit Mateiu' meu" cand ajungem. La inceput el se supara tot si spunea ca el este al lui mami, nu al ei, dar pana la urma s-a impacat cu gandul ca e si al ei . Sunt convinsa ca mai sunt si alti copii cu care e prieten.
Anina_n spune:
Am observat ca trag copii la Cristina, dar ea ii cam respinge. Cel putin, dimineata, cand intram in grupa, asa face. Altfel, se joaca cu alti copii, cum sunt cei ai prietenilor nostri.
Una din educatoare, spune ca se vede ca in in jurul ei are multi adulti, caci e numai dupa educatoare si ii place sa i se acorde atentie.
Oricum, Cristinei ii place la gradi, desi nu pomeneste decat de un baietel mai mare(Eddi), pe care il cunoaste dinainte. Sunt curioasa cum va fi la anu', cand nu va mai fi incepatoare si nici cea mai micuta din grupa.
Despre joaca...daca este tare prinsa in vreun joc, sta si singurica ~ 20-30 min. Cand este Tom si Jerry sau Scooby Doo pe Cartoon, nici nu ne baga in seama.
Pupici si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
silvana75 spune:
Nina cand e Tom si Jerry pe Cartoon ca au schimbat programul si e jale mare la noi. Si noi ne delectam cu aceleasi desene, am descoperit cand e Scooby Doo, dar nu dau de Tom si Jerry nicicum.
Multam fain!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
ticka spune:
Si noi fani Scooby. Dar de vreo 6-7 luni am scos toate posturile cu desene animate. Pentru ca ccc cum o intrebai pe Alexandra daca mergem la plimbare, daca desenam impreuna, daca citim o carte, mereu raspunsul era: stai sa se termine desenele si cum acestea nu se terminau niciodata => le-am terminat noi. Acum daca vrea desene se uita pe DVD "frumoasa si bestia" "Regele leu" "Finding Nemo". "Cocosatul de Notre Dame" si altele. Mai prinde Alexandra cate un Scooby seara cat sta la doamna care ne ajuta si o ia de la gradi si eu zic ca e suficient.
Caprioara spune:
quote:
Cand este Tom si Jerry sau Scooby Doo pe Cartoon, nici nu ne baga in seama.
Si lui Matei tot desenele astea ii plac cel mai mult, restul mai putin. La astea chiar sta cuminte si se uita, de mai pot si eu sa fac cate ceva prin casa (am facut rost de cd-uri cu Tom si Jerry, asa ca daca vreau putina liniste apelez la ele)...