copii capricorn

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine ati venit, MasterDraciel si Justin, capricorn de capricorn(dublu, cum se spune) ! Si la multi ani, caci suntem inca in zodia capricornului.
Cristinuca mea are ascendentul in Taur, alta zodie foarte capoasa.
Ralu(helbi), sincere condoleante !
Asteptam poze de la aniversarea Biancai !
Catalina, asteptam poze de la aniversarea micutei Laura !
Mia., la fel, asteptam poze cu Luca !
ticka, figurinele de pe tortul Cristinei au fost cumparate de la un laboratorul unei cofetarii de aici, din M-Ciuc. Sigur, se gasesc si pe la voi !
Sa stii ca si Cristina a fost atrasa mai tare de pitici decat de tort. I-ar fi vrut pe toti. Dar i-am impartit copiiilor invitati la petrecere. Care a iesit bine, doar ca s-a simti lipsa verisoarelor Cristinei. Au fost baieti mai multi si mai maricei. Poze puteti vedea www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> aici !

Sanatate si numai bine ! Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Am vazut pozele cu Cristinuca . Superb tortul, iar Cristinuca pare foarte fericita!!! Dulce fata ai Nina

Mergi la inceput

Multumesc, ticka ! Cristinucai ii mai spun dulcineea mea, de dulce ce este.

Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc mult Nina pt ca esti alaturi de suferinta mea!

Am vazut pozele cu Cristina si sunt superbe. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Eu am serbat-o ieri pe Bianca la gradi. Si a avut chiar privilegiul sa-si serbeze ziua odata cu directoarea gradinitei, o femeie f. corecta, f. buna profesional, dar....f. sobra! ieri, insa, a luata pe Biencu in brate si au ascultat impreuna cum copii si restul de educatoare le-au ccontat La multi ani! Bianca a fost tare fericita si a venit acasa cu o gentuta si un balon, primite de la gradi.

Simbata asta o sa avem invitati copilasii nemti de la gradi, iar pe 5 febrarie cpilasii prietenilor nostri romani.
Cu toata durerea care o port in suflet pt tatal meu, disparut mult prea rapid si la o virsta la care mai avea multe de spus (nu avea inca 60 de ani) , nu am vrut sa o privez pe Bianca de onomastica ei. Este mult prea mica, si a a asteptat cu atita bucurie sa isi serbeze ziua, incit am decis ca pt. EA eu trebuie sa fac efortul sa merg mai departe.

Poze o sa pun si eu curind.

Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Cu toata durerea care o port in suflet pt tatal meu, disparut mult prea rapid si la o virsta la care mai avea multe de spus (nu avea inca 60 de ani) , nu am vrut sa o privez pe Bianca de onomastica ei. Este mult prea mica, si a a asteptat cu atita bucurie sa isi serbeze ziua, incit am decis ca pt. EA eu trebuie sa fac efortul sa merg mai departe.

Poze o sa pun si eu curind.

Ralu

Te admir Ralu! Si eu as fi incercat sa fac la fel. Curaj si sincere condoleantze!
Bianca, ai o mami de 5 stele!!!!

Mergi la inceput

Multumesc mult Ticka.

Sa stii ca dupa ce am postat m-am gindit ca poate unii ma judeca, poate zic ca nici nu a murit bine tata si mie imi arde de petreceri. Nu, mie nu-mi arde de asa ceva. Nu am avut Craciun (caci atunci a murit el), nua m avut revelion si oricum, nimic nu mai e ca inainte.
Dar, pt Bianca trebuie sa fie aceeasi mamica zimbitoare, chiar daca numai eu stiu ce-i in sufletul meu, iar necazul mi-l pling cind nu e ea de fatza.

Ralu

Mergi la inceput

Si eu cred ca trebuie sa-i protejam pe cat putem pe cei mici. Au sa creasca si au sa aiba timp sa le cunoasca si sa treaca prin toate.

Mergi la inceput

Ralu, stiu cum e ! Cand s-a stins din viata tatal meu, prima noastra nepotica urma sa implineasca 1 an. In fiecare an, mai intai tinem parastasul pt. tatal meu, apoi o aniversam pe Medeea, prima noastra nepotica.
Cristina are ziua(10 ian.) de nastere identica cu a tatalui meu. Intotdeauna ma gandesc ce frumos ar fi fost sa-i serbam impreuna. Si tot in ianuarie, inainte de aniversarea Cristinei, avem parastas pt. socrul meu.
Copiii ne invata sa mai si zambim in momentele grele, sa mai uitam de durerea din sufletul nostru. Sunt oaza noastra de fericire !

Abia astept sa o vad pe Bianca in poze !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n

Copiii ne invata sa mai si zambim in momentele grele, sa mai uitam de durerea din sufletul nostru. Sunt oaza noastra de fericire !

Cita dreptate ai, Nina!
Imi pare rau ca si la voi intaii faceti parastase, apoi trebuie sa zimbiti la onomasticile Medeeei, respectiv, Cristinei.....Dar,....asta e viata, cu bucurii si necazuri.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

helbi, sincere condoleante.

La Multi Ani! tuturor capricornilor (caposii nostrii mai mici sau mai mari).

Poze de la petrecerea de un an a Laurei puteti vedea aici:http://dumitrache.photosite.com/1An/

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput