copii capricorn

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Teodora, Patrick si Iulian ! Petrecere frumoasa pentru fiecare si daruri multe !
Felicitari, geut, dianapatrick si thalia ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletul de bucurie, copiii vostri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

La multi ani Matei de anya, petrecere frumoasa la cel 1 anishor implinit si o pentru mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Matei si Luca ! Petrecere frumoasa pt. fiecare si daruri pe masura !
Felicitari, anya si Mia. ! Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletul !

Maine petrecem si noi ! Cristina va avea un tort de frisca, cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici, figurine colorate de zahar. Este unul din basmele preferate, pe care i-l citim in fiecare seara, urmat de Cenusareasa(si Scufita Rosie, uneori!). Revenim luni cu povestea petrecerii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! tuturor capricornilor, in special Matei Si Luca, nascuti astazi

Multumim tuturor de urari. Noi am serbat-o pe Laura acasa si cum e prea mica sa aiba copilasi prieteni ne-am bucurat mai mult noi, astia mai mari!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

lamuriti-ma si pe mine cand e ziua lui Luca azi sau maine???? daca e azi, scuze si un La multi ani colorat si frumos

Mergi la inceput

Nina , petrecere frumoasa Cristinucai si cand ma gandesc la tortul cu Alba ca Zapada.....mmmmmm.

btw: figurinele din zahar sunt facute la cofetarie? daca da, ne spunetzi si noua unde, ca suna tare gustos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Astazi este ziua lui LUCA!
Sa ne traiasca si sa fie sanatos!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

La multi ani, Andy si Bianca Elena, sarbatoritii de azi ! Petrecere frumoasa si daruri multe pentru fiecare ! Felicitari, Heidi si helbi, sa va traiasca capricornutzii !

Bine ati venit, crinuta cu Rayan si Edessa cu Cristina ! Poftiti la povesti despre capricornutzi !

An nou fericit !

Multumesc mult pt urarile adresate Biancai (desi o fac cu intarziere. Am fost nevoita, datorita decesului tatalui meu chiar in ajun de Craciun, sa plec cu Bianca in tara, si doar ce am revenit in Germania).

Bianca a avut pe 4 ian. doar 2 copilasi, cadouri si tortulet. Nu am avut cum sa-i serbez ziua atunci, dar o vom face odata simbata viitoare, cind va avea invitati copii de la gradi, si apoi, pe 5 februarie, cind vom serba ziua ei cu prietenii nostri din Germania.

Iar maine, petrece la gradi!

Va doresc si eu la toate/toti cparicornii mari si mici, care si-au serbat deja ziua sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si iubire in jurul vostru.

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Mai primiti caposi pe lista?Daca da,va prezint si eu una bucata de 7 ani, capricorn cu ascendent capricorn ( desi uneori ma gindesc ca e corcit cu un dracusor!!!!), Justin, nascut pe 6.01.1998.Citeva cuvinte despre el/e perfect, nu are nici un defect ( asa spune el!!!), le stie pe toate, are raspuns la tot, nu e niciodata vina lui, etc, etc.Nu incercati sa ii spuneti ca e frumos ptr ca va va raspunde :stiu, stiu.....La scoala are A la toate materiile, in comportament are D.....Nu stiu unde sa il pot situa, intre inger sau demon........da-l iubesc ca e al meu!
Daca vreuna din voi, dragi mame eroine ( ptr ca nu e usor sa cresti o asemenea mindrete!) ati gasit o metoda care sa dea roade cu ei, va implor sa mi-o transmiteti si mie!

Mergi la inceput

Capricorn cu ascendent in capricorn!!!! Tzineti-va fratzilor !!!!
Bun venit Justin - !!!!

Mia. - La multi ani inca o data pentru Luca si sa va traiasca!!!!

Mergi la inceput