mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try

Fetelor, sa speram ca a inceput si la mine.
E 2 noaptea acum la mine. De pe la 10 am inceput sa-mi cronometrez contractiile ca mi se parea ca-s cam dese, desi la ora aia erau inca nedureroase. Erau cam la 10 minute. apoi au inceput usor usor sa devina si dureroase, dar nu foarte foarte tare. Inca sunt cam la 10 minute, dar mi se intampla sa si iasa din tipar.
Uneori ma doare cu colon cu tot (apasarea aia pe fund), uneori ma ia cu transpiratii. Dar daca ma ridic din pat si ma misc isi pierd ritmicitatea.
Asteptam sa vedem daca e doar un inceput de travaliu fals sau chiar inaintam catre nastere.
Am plecat din dormitor ca sa-l las pe sot sa doarma, ca eu ma foiesc si nu prea am somn.

M-am si stricat la stomac de la durere (asa mi se intampla si la ciclu, daca nu luam ceva contra durerii, ma stricam la stomac instantaneu din cauza durerilor de ciclu).

Va mai tin la curent daca e sa plecam catre spital. Dar prevad ca o sa am multe ore de petrecut inca acasa.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

tryyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! tu nasti si io ma uitam la garfield!

mai try, bravo, uite ce baiet destept ai!

Doamne ajuta, sa fie bine! bebe sanatos si destept ca matale!

NASTERE USOARA!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bobita

Fete io de ieri am dureri de burtica ca la ciclu. Ce or fi astea? Contractii? Abia miine ma duc la dr. si nu stiu ce sa iau pina atunci.

Ajutati-ma!

bobitza, imi pare rau, s-ar putea sa fie contractii, si eu am avut tot prin saptamana 32 (cum am intrat in luna a 8-a)...
cand am ajuns la dr, a vazut ca aveam colul deschis si scurt cica e frecvent la a doua sarcina!

ai mare grija, nu te mai agita, ca nici eu n-am ascultat de nimeni pana cand...

Doamne ajuta! mergi la dr cat mai repede!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche
si toate din zona facem baieti!! (mama ce gasca se face!!!)

facem echipa de fotbal!

hai steaua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Try, nastere usoara.

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

bobitza, imi pare rau, s-ar putea sa fie contractii, si eu am avut tot prin saptamana 32 (cum am intrat in luna a 8-a)...
cand am ajuns la dr, a vazut ca aveam colul deschis si scurt cica e frecvent la a doua sarcina!

ai mare grija, nu te mai agita, ca nici eu n-am ascultat de nimeni pana cand...

Doamne ajuta! mergi la dr cat mai repede!

gindacico, chiar ma speri, io trebuie sa mai vin musai luna asta la servici, ce ma fac?

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Gandacico....esti stelista?????? Sa nu-i spun lui taica-meu, ca nu ma mai lasa sa mai vorbesc cu tine!!!! El e dinamovist ...si moare cand aude ca e cineva stelist....
Apropo, el abia asteapta sa se nasca Paul, sa-l invete "tataie" sa fie dinamovist...Mihai vrea sa-l faca sa-i placa FORMULA 1, iar eu...eu, il las sa vizioneze ce-i place lui...
Fetele, maine plecam sinoi acasa...la printi...abia astept, desi o sa fie un weekend taaare incarcat, ca e ziua nasei (Gabriela), vizita la o prietena pe care nu am mai vazut-o de un an si ceva, a fost plecata la munca in Italia (menajera la o vila, si castiga destul de bine, cam 800 euro )-abia astept sa-mi povesteasca patanii; apoi soacra, pardon, nu in ultimul rand...socrelaaaa!!!
Ma uit cum va apuca nasterea si cum stam in asteptare, si totusi incerc sa traiesc cu intensitate si aceasta ultima luna de srcina...e unica in felul ei...deocamdata nu ma gandesc la nastere, eu mai am timp sa ma impacientez....
TRY, NASTERE USOARA SI BEBE ALEX MANCACIOS!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, ti-ai gasit pediatru? Eu urmeaza sa fac o vizita celui recomandat de BOBITZA, saptamana viitoare, vreau sa vad si eu dinainte cabinetul, asistenta, sa stam de vorba, nu? Mi se pare normal...
Fetele, eu am inceput sa caut COLAC, pentru epiziotomie, mey, ca o sa fie greu de stat jos, si vorba Gandacicai, care a postat la lista pentru bagajul de spital, ca e util un colac sau o patura facuta colac, sa poti sta jos...deocamdata, mi s-a promis ca o sa se uite un patron in stoc, sa vada daca i-a ramas de vara trecuta...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

fetele, pediatru sa va gasiti musai din timp!

ai s-o luam altfel: dupa ce nasteti nu mai aveti timp de nimic: shopiing, de ex! luati acum tot!!! inclusiv carticele de cum se creste cupilu - cumnata-mea a nascut acum 2 saptamani, si e dr, deci are ceva la scafarlie, si nu si-a luat nimic ca e superstitioasa si acuma alearga barbatu-sau ca dementu dupa toate - si stiti voi, barbatii la cumparaturi... toti or fi la fel?!

gasiti si pediatru care:
-sa fie aproape
-sa dea retete gratuite

al meu e si medic de familie si nu e chiar aproape, dar m-a scapat de o groaza de cheltuieli, imi da gratuite pentru toate alea, si nici nu cotizez prea mult la ea...

va pupic!

mai, voi abia asteptati sa nasteti... eu m-am panicat vazandu-va burtoaiele, ca a mea e mica... eu incap inca in rochii de dinainte de ramane gravida!!! e drept ca erau mai largute, dar... totusi... la echo copilul arata dezvoltat normal, chiar bine... dar de ce aveti voi burtoaiele alea??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

ma duc sa ma culc, sunt cam aiurea contractiile astea. Merg vreo 3-4 la rand la 10 minute, apoi se intampla sa treaca si 20 de minute fara sa am o contractie, mai ales daca nu stau in pat, ci ma misc sau fac altceva. Nu au intotdeauana aceeasi intensitate, uneori sunt mai scurte si mai putin dureroase. In rest burta nu ma doare ca la ciclu, doar in timpul contractiei simt ca o coarda interioara care se intinde dureros.
Incerc sa dorm ca deja e ora 3 si ma gandesc ca n-are sens sa pierd toata noaptea treaza, poate ca nu se vor inteti si se vor rari.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

try, noapte buna, mami! suntem acia, pe baricade, cand o fi sa fie, facem galerie!

Mergi la inceput