mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Eu nu mi-s superstitioasa, chiar deloc...am luat lui bebe cam tot ce stiam eu ca trebuie si sa-mi si placa....chiar si hainute, am luat un fashuletz gros, simpatic, mi-e foarte drag...n-am de ce sa fiu superstitioasa...cred ca Dumnezeu are grija de bebe si de mine...
despre carte, ce sa zic, am luat si noi una, se numeste Cresterea copilului de la 0 la 6 ani" e de Anne Bacus, sunt relativ multumita, in fond va mai am si pe voi...si o sa vina si mama, deci am ajutor...
Si acum plec la piata, ca am de facut cumparaturi...
Pe curand!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neatzaaaaaa la burtoaie si proaspete mamici!

try, tocmai cand ma pregateam de galerie serioasa, ai zis ca te duci sa te culci.. ...poate data viitoare! oricum, e clar ca se cam apropie momentul

Bobitza, si eu am dureri ca la ciclu, cam 2, 4 pe zi. Mi-am intrebta doctorul si mi-a zis ca sunt normale, se pregateste uterul de marele eveniment. Dar , desigur, cred ca depinde si cat de dese si ce intensitate au...
oricum, maine mergi la medic si iti va zice ce si cum. Dar eu nu cred ca are sens sa iti faci probleme pana maine..

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Multumesc, gandacel
Inca nu stiu cum sa-l cheme, am facut o lista si nu reusim sa ne hotarim fiindca si noi vom pleca probabil la toamna in Canada si cred ca ar trebui sa fie un nume international.
Try, iti tinem pumnii.

LuminitaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, am uitat sa va zic ca si io mi-s militareasa si cam pe langa sir am stat si stau cand ajung prin Bucuresti...
si cand am fost ultima data am fost cu nepotica mea in sir ma ofticam tare ca , ea, fiind micutza (1 an si un pic..abia stia sa mearga) o cam impingeau toti copchii de acolo...Si mai trebuia sa intru cu ea prin casutzele alea mici de pe acolo si eram stresata sa nu cada atata timp cat sunt doar eu cu ea..

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bobita, durerile alea nu trec cu No Spa? Eu nu le-am experimentat deloc pana acum si pe de alta parte mi-a zis doctorul ca daca o sa simt asa ceva sa-l sun imediat (bine, eu fac cezariana deci trebuie "intervenit" inainte sa intru in travaliu).
Gandacelule, pai fiecare burtica e diferita. Daca la eco ti-au spus ca bebele e dezvoltat normal, de ce iti mai faci griji?? Ce, n-ai auzit de femei care au reusit sa-si ascunda sarcina pana la sfarsit?

Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor! Io sunt nebuna!
am intrat sa fac dus , si nu mi-a placut gresia de pe jos din baie...
asa ca am dat frumusel cu detartrant , si , cum nu era decat un pic am turnat cu generozitate domestos..
Vreau sa va spun ca a facut o reactie.... oribila!
Mi se intoarce stomacul pe dos! toata casa pute. Sper ca n-am facut rau coplului, ca se cam agita..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fulgulet, ce gravida fumoasa estii. Nu ma mai satur privind.

Eliza am luat aseara 1 No-spa dar parca degeaba.

Vad io ce zice miine dr, pina atunci o sa stau cuminte in pat cind ajung acasa.

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche stai fato cuminte ca trebuie sa nastem amandoua odata... ce, te grabesti? tre sa bem luni, ai uitat?!
n-are cupilu nimica, doar ca s-ar putea sa vina mai repede... o sa vezi, pe mine ma doare dupa un timp dupa ce ma agit... daca m-ar durea atunci, pe loc, m-as opri, dar io de fiecare data fac una si alta si zic: iote domne ce bine ma simt! si apoi ma tavlesc pe jos de durere!

fetele, am dat in benga! tre sa ma duc la dr... de creeri!

imi vine sa dansez de mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrr

ascult iris in disperare...

si vreau sa dansez pe matase albaaaaaaaaaaaaaaa

somebody stop me pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Stau, stau, dar pute in casa ca in WC-urile comuniste, ca nici nu poti respira...
Pai danseaza, s-ar putea sa-i placa bebelui!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche, aeriseste bine...

cat despre... tu nu stii cum dansez eu! si pe iris!

ntz ntz ntz...

ps: oooooooooooooooooooooooooooooooof

Mergi la inceput