mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 6

FELIS spune:
Pai YO ma cam duc la ca mi-o ajunge... E ora 3,30 si ma trezesc la 7
...
PA
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

try spune:
DNP dupa UM era 2 nov., iar DNP dupa prima ecografie (8 sapt.) era 31 Oct.
Ambele au trecut, deci suntem un pic in depasire... in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Miche spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
in alta ordine de idei, eu incep sa-mi pierd rabdarea si mi se pare cam mult 40 sapt. pentru o sarcina..intru in greva...
mi-am tras azi pozici noi !
inainte de a face pozele mi-am tot adunat si imprastiat burtasi ..vedeti voi ce a iesit
Intradevar , prea mult 40 de saptamani....

vreau si io greva!
Pai Fulguletz, io zic ca ti-a iesit o burta pe cinste!
Sunt un pic invidioasa ce e mai mare decat a mea... si eu ar trebui sa nasc un pic mai devreme ..

Gandacelu , mi-ai facut pofta de cola.... uitasem ca mai exista!
O sa-mi pun sotul sa-mi ia astazi.
Sper sa nu patesc ca tine !
Eliza, eu am fost cativa ani buni acolo la Henriette, dar sa stii ca de cand s-a deschis la Lujerului complexul Sir , am mers acolo, la etaj, e un salon exclusiv pt femei (nu ca m-ar deranja barbatii!!) , dar e f curat , preturile sunt mai mici, plus ca eu sunt innebunita dupa sauna .
Poate mergem acolo, e mai aproape.
Asta pana se deschide piscina de la hotel Bucuresti .. ca facem gasca si mergem acolo la inot si sauna!! Doamne cat imi lipseste!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

simonacip spune:
miche, deci mergem impreuna la sala, facem gasca mare-mare....Ma bucur mult. Abia astept!! Moss, felicitari pentru fetita....sa-ti traiasca, sa se faca mare si frumoasa.
Deci Felis, tie ti-au calculat DPN ul de la data conceptiei, inseamna ca eu am fost cea care am gresit crezind ca nasc mai devreme cu aproximativ 2 sapt, iar termenul Dr mele e ok...Da, clar e mult 40 de sapt... iar ultimele 5 par 5 luni, asta e clar...Parca sunt gravida de cind ma stiu si nici nu prea vad momentul in care voi naste.
Fulguletz, ai burtica mare-mare, intr-adevar....si eu credeam ca a mea e uriasa...
Try, draga mea, iti urez din suflet sa nasti o data....dar azi miine se va intimpla ceva, eu asa cred. Eu iti cedez oricum intiietatea....pentru ca stiu ca asteptarea devine insuportabila, mai ales daca se mai produce o nastere inaintea ta...
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

Eliza5 spune:
Voi vorbiti de burtici mari.. Pe mine incepe sa ma intrebe lumea daca nu cumva am doi bebici :-)))
Miche, Simona, sper sa avem acelasi chef de sala si dupa ce nastem :-)) Eu cel putin tare mult as vrea sa revin la forma dinainte pentru ca eu eram obisnuita cu un corp atletic iar de abdomen nici nu va mai zic... Arata inainte ca abdomenul unei sportive, cu muschiuleti vizibili cu tot. Nu stiu daca vreodata mai ajung eu asa, dar o sa incerc :-)
Am facut si eu ieri testul cu toleranta la glucoza si mi-a iesit OK, deci ma bucur mult ca nu se pune problema de diabet gestational, ci pur si simplu e copilul mai mare :-) Tare sunt confuza din cauza asta.. Varsta sarcinii este 36 de saptamani, dar copilul arata exact de 39 de saptamani . Daca era sa nasc natural, nu-mi faceam atatea griji, dar avand in vedere ca fac cezariana nu stiu daca o sa isi dea doctorul seama la timp ca e cazul sa nastem...
Moss, te invidiez sincer . Te invidiez ca ai un doctor care a venit noaptea pentru tine la spital, te invidiez ca esti deja mamica si te invidiez ca ai o fetita atat de frumoasa! Vreau si eu!!
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

gandacelu spune:
fetele vrabia malai viseaza!
hahaha si hahaha uite ce planuri isi fac ele de psicina si sauna
io in primul an dupa ce am nascut nu m-am dezlipit de bebe nici 5 minute (bine, cu cateva exceptii, desigur;)
eh, asta nu-nseamna sa o sa faceti ca mine... dar... las ca vedeti voi!
ai un pup ca sunteti dulci... viata voastra se va schimba... nu ca nu va lasa nimeni sa mai "iesiti", dar... nu o sa mai vreti! nu ca nu o sa mai puteti, intelegeti?
bine, nu e valabil 100% nici pentru toate mamicile, nici pt tot timpul... dar... inca nu stiti ce fel de mamici veti fi: d-alea mai libere sau d-alea obsedate (ca mine)
hai noroc!
miche, o sa ne vedem la sir sa se joace copchii acolo (e locu lui ile preferat!!!)

Bobita spune:
Fete io de ieri am dureri de burtica ca la ciclu. Ce or fi astea? Contractii? Abia miine ma duc la dr. si nu stiu ce sa iau pina atunci.
Ajutati-ma!
Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

try spune:
Fetelor, sa speram ca a inceput si la mine.
E 2 noaptea acum la mine. De pe la 10 am inceput sa-mi cronometrez contractiile ca mi se parea ca-s cam dese, desi la ora aia erau inca nedureroase. Erau cam la 10 minute. apoi au inceput usor usor sa devina si dureroase, dar nu foarte foarte tare. Inca sunt cam la 10 minute, dar mi se intampla sa si iasa din tipar.
Uneori ma doare cu colon cu tot (apasarea aia pe fund), uneori ma ia cu transpiratii. Dar daca ma ridic din pat si ma misc isi pierd ritmicitatea.
Asteptam sa vedem daca e doar un inceput de travaliu fals sau chiar inaintam catre nastere.
Am plecat din dormitor ca sa-l las pe sot sa doarma, ca eu ma foiesc si nu prea am somn.
M-am si stricat la stomac de la durere (asa mi se intampla si la ciclu, daca nu luam ceva contra durerii, ma stricam la stomac instantaneu din cauza durerilor de ciclu).
Va mai tin la curent daca e sa plecam catre spital. Dar prevad ca o sa am multe ore de petrecut inca acasa. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor, ma dar matinale mai sunteti, eu desi ma trezesc la 7 nu reusesc sa m urnesc din loc asa devreme...
fulguleatzo zici ca stai sa nasti din clipa in clipa asa burtica mare si frumoasa ai...frumoase poze...si fereastra e super...
felis mai ai putzin pana la examen, cum mai merge invatatul? te pup si-ti urez bafta mult...dar pana atunci mai vorbim oricum.
try, te asteptam cu vesti despre alexutz.
fetelor mi-a mi-a calculat dpn-ul in functie de um...nu de eco si nici de cum e dezvoltat bb si acum si prima data la alex.
asa ma enerveaza sa nu am ceva de lucru in mod special, parca astept ceva ce nu mai vine odata...
va pup si va urez o zi minunata...ma duc sa fac carari prin frigider...asta da preocupare.
monica

Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetelevrabia malai viseaza!
hai noroc!
miche, o sa ne vedem la sir sa se joace copchii acolo(e locu lui ile preferat!!!)
Sigur , si nu numai acolo!! mie imi place tare gradina botanica...

mergem la inceput acolo...
Si o sa vezi tu , cand mai cresc copchiii , ii luam la piscina si pe ei... La hotel Buc au piscina si pt copchii (vara)

Acum e in renovare...deci va fi super cand il deschid...
Si vedem noi cum o fi cu obsesiile!!!!
La Ile , era normal , ca era fetita, dar la baieti???
si toate din zona facem baieti!! (mama ce gasca se face!!!)
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100