Bun venit la ora de spaniola !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Unde ati disparut?

V-a trecut pofta de spaniola?

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Smillaraaq , unde esti ca nu mai dau de tine?

Ce s-a intimplat de ce nu mai vorbiti?

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Hola, chicas!
Iau si eu un curs de spaniola la colegiu. Partea proasta e ca o invat prin intermediul englezei. Me gusta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Hola, Jazz! He visto que estudias en Ann Arbor. El proximo verano o si no dentro de dos an~os creo que voy a venir a pasar unas semanas ahi para hacer los cursos del ICPSR - el programa este de metodologia y estadistica para las ciencias sociales. No he estado nunca en Ann Arbor, que tal?

Lai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jazz

Hola, chicas!
Iau si eu un curs de spaniola la colegiu. Partea proasta e ca o invat prin intermediul englezei. Me gusta!!

"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.

Jazz
Si te gusta tira adelante.
No importa como y de donde aprendes, importante es que te guste. Y desde luego es un idioma muy bonito.
Suena muy bien al oido y es bastante facil de aprender.
Suerte.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Hai mai fetelor! M-ati facut praf! Eu de-abia am invatat preteritul! Am o prietena din Ecuador dar cu ea nu pot vorbi mai mult de cateva expresii gen "Hola" si de-alea simple ca dupa aia o dam in engleza. Merge incet, da' sigur! Yo estudio pentru o diploma in nutritie pero vreau un minor in español. Eh, asteptati voi nitel si o sa vedeti ca in ceva timp am sa spun si eu lucruri normale in loc sa raman la "el borrador" si mai stiu eu ce...
Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Hola chicas bonitas! Como estas? Va urmaresc de ceva timp, dar nu am indraznit sa ma bag peste voi, ca spaniola mea e mai mult auzita decit vorbita.Adica , eu am reusit sa prind din telenovele( in Romania), deci inteleg dar de vorbit mai putin ca nici nu am cu cine, iar de scris nu mai spun.Am inteles cam tot ce ziceti voi aici.
Poate reusesc sa o mai imbunatatesc putin(spaniola).

Muchos bessos a todos!

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lai

Hola, Jazz! He visto que estudias en Ann Arbor. El proximo verano o si no dentro de dos an~os creo que voy a venir a pasar unas semanas ahi para hacer los cursos del ICPSR - el programa este de metodologia y estadistica para las ciencias sociales. No he estado nunca en Ann Arbor, que tal?

Lai

que programa es ese?? bueno te explico porque tanto interes. es que la estadistica es la "arma" en lo que hago, en mi trabajo. eso primero. y segundo para conversame en castellano:))) el segundo tiene mas peso...:))

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alona
Va urmaresc de ceva timp, dar nu am indraznit sa ma bag peste voi, ca spaniola mea e mai mult auzita decit vorbita.

indrazneste ca nu-i bai ! si noi suntem corectate la greu , dar nu-i bai ca asa se invata , cu rosul in mina!

Mergi la inceput

mey va pace "Corazon Partio" a lui Alejandro Sanz???
ca eu tocmai l-am redescoperit si mi-am exasperat barbatul .

Mergi la inceput