E normala atitudinea moderatorilor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Ella, eu sunt de acord cu tine. Raspund si eu scurt si la obiect:

Moderatorii NU au întotdeauna dreptate. Si NU stiu sa o recunoasca.

In rest, le doresc spor la lucru!

Din pacate, absolut nimeni nu e perfect... facem pace si continuam?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sunt de acord! Mai ales ca totusi mi-e drag DC-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Rodica P

Mie imi place forumul asa cum e iar moderatorii sint foarte la locul lor.
Nu mi s-a inchis nici un subiect si nici nu mi s-a sters vreun mesaj deoarece am respectat regualamentul.
Mi se pare normal ca daca exista un regulament sa fie respectat.

Parerea mea!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Subscriu!!! La cate batai cu noroi se isca in anumite discutii moderatorii sunt chiar de admirat cum fac fata.Cui nu-i convine, sa se retraga, daca se simte deranjat.
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Initial creeata de ellaalba

- atitudinea moderatorilor. Nu stiu daca administratorul acestui forum are timpul necesar si disponibilitatea sa supervizeze manifestarile de autoritarism ale acestor "moderatori" . Eu consider ca acest statut nu da dreptul nimanui sa hotarasca unilateral inchiderea subiectelor sau trimiterea lor pe "privat"!!! E forum! nu discutam numai ce vrea moderatorul!

Tocmai ca acest statut da dreptul moderatorilor de a inchide anumite subiecte. Ai toata libertatea de exprimare pe acest forum, nimeni nu iti impune subiecte pe care sa le discuti.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by descintec
Tocmai ca acest statut da dreptul moderatorilor de a inchide anumite subiecte. Ai toata libertatea de exprimare pe acest forum, nimeni nu iti impune subiecte pe care sa le discuti.

a le inchide e una, a le sterge cu obida e alta. mercic pentru portia de libertate

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Jur pe Atena si pe totii zeii si zeitele, luandu-i ca martori ca voi indeplinni, pe cat ma vor ajuta puterile si priceperea, juramantul si legamantul care urmeaza.

Sa apar libertatea de exprimare a membrilor acestui forum, exprimarea opiniilor si comentariilor exprimate onest si din suflet.

Preceptele, lectiile orale şi tot restul invataturii le voi impartasi fiilor mei, fiilor invatatorului meu si ucenicilor uniti printr-o fagaduiala si printr-un juramant, potrivit legii moderarii, dar nimănui altcuiva.

Le voi indruma vorbele spre folosul lor, pe cat ma vor ajuta puterile si mintea, si ma voi feri sa le fac orice rau si orice nedreptate.

Nu voi incredinta nimanui vorbe otravite, decat daca imi va cere, si nu voi indemna la asa ceva, tot astfel nu voi incredinta nici unei femei leacuri care să o ajute sa lepede (cuvinete veninoase, desigur).

Imi voi petrece viata si voi indeplini mestesugul in nevinovatie si curatie.

Nu voi practica operatia scoaterii pietrelor din basica udului, lasand-o în seama celor ce se ocupa cu aceasta.

In orice subiect as intra, voi intra spre folosul povestasilor, pazindu-ma de orice fapta rea si stricatoare comisa cu bunastiinta, mai ales de ademenirea femeilor si a tinerilor liberi sau sclavi.

Orice as vedea si as auzi in timp ce imi fac meseria de moderator sau chiar in afara de aceasta, nu voi vorbi despre ceea ce nu-i nici o nevoie sa fie destainuit, socotind ca, în asemenea imprejurari, pastrarea tainei este o datorie.

Daca voi respecta acest legamant fara sa-l calc, fie sa ma bucur pe deplin de viata ai de meseria mea, pururi cinstit de ceilalti, iar daca il voi nesocoti si voi fi un sperjur, merit să am o soarta dimpotriva.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca o imbracam, ca si design si o punem la loc de cinste.

M-ai pus pe ganduri D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by descintec

a le inchide e una, a le sterge cu obida e alta. mercic pentru portia de libertate

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

sa inteleg ca sunt acuzata ca am sters vreodata un cuvintel al domniilor voastre?

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

descintec beton!!!
uite asta mi-a placut mereu la tine, ca ai stiut sa stai la distantza de udul omului,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Andrada

descintec beton!!!
uite asta mi-a placut mereu la tine, ca ai stiut sa stai la distantza de udul omului,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

apai sa-si vaza fiecare de udu lui:-)
deoki mai abitir ca tots ca d-aia apreciaza subectele "sexy balamuk" :-)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput