E normala atitudinea moderatorilor?
Raspunsuri - Pagina 3
ruxij spune:
Ai mey Descintec, ce tu crezi in Atena si in religii politeiste? Vezi ca acu' te atacam la persoana
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by descintec
Jur pe Atena si pe totii zeii si zeitele, luandu-i ca martori ca voi indeplinni, pe cat ma vor ajuta puterile si priceperea, juramantul si legamantul care urmeaza.
Sa apar libertatea de exprimare a membrilor acestui forum, exprimarea opiniilor si comentariilor exprimate onest si din suflet.
Preceptele, lectiile orale și tot restul invataturii le voi impartasi fiilor mei, fiilor invatatorului meu si ucenicilor uniti printr-o fagaduiala si printr-un juramant, potrivit legii moderarii, dar nimănui altcuiva.
Le voi indruma vorbele spre folosul lor, pe cat ma vor ajuta puterile si mintea, si ma voi feri sa le fac orice rau si orice nedreptate.
Nu voi incredinta nimanui vorbe otravite, decat daca imi va cere, si nu voi indemna la asa ceva, tot astfel nu voi incredinta nici unei femei leacuri care să o ajute sa lepede (cuvinete veninoase, desigur).
Imi voi petrece viata si voi indeplini mestesugul in nevinovatie si curatie.
Nu voi practica operatia scoaterii pietrelor din basica udului, lasand-o în seama celor ce se ocupa cu aceasta.
In orice subiect as intra, voi intra spre folosul povestasilor, pazindu-ma de orice fapta rea si stricatoare comisa cu bunastiinta, mai ales de ademenirea femeilor si a tinerilor liberi sau sclavi.
Orice as vedea si as auzi in timp ce imi fac meseria de moderator sau chiar in afara de aceasta, nu voi vorbi despre ceea ce nu-i nici o nevoie sa fie destainuit, socotind ca, în asemenea imprejurari, pastrarea tainei este o datorie.
Daca voi respecta acest legamant fara sa-l calc, fie sa ma bucur pe deplin de viata ai de meseria mea, pururi cinstit de ceilalti, iar daca il voi nesocoti si voi fi un sperjur, merit să am o soarta dimpotriva.
D.
si iata si "juramantu lu descantec" fara de care nici un moderator nu va mai fi moderator daca nu-l va urma:--)
~flying without wings~
descintec spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ai mey Descintec, ce tu crezi in Atena si in religii politeiste? Vezi ca acu' te atacam la persoana
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
aoleu! vezi ca ma gadil usor
Modul cel mai sigur de a corupe un tanar este sa il inveti sa ii pretuiasca mai mult pe cei care gandesc ca el, decat pe cei care gandesc diferit.
Nietzsche