E normala atitudinea moderatorilor?
Draga comunitate
in ultimul timp am evitat sa mai intru pe acest forum. Si ar fi vreo doua-trei motive care ma determina sa nu mai fiu interesata de acest site:
- " subtirimea " subiectelor. In ultima perioada se discuta numai banalitati si "mahalagisme". Chiar nu mai e nimic consistent de dezbatut.
- atitudinea moderatorilor. Nu stiu daca administratorul acestui forum are timpul necesar si disponibilitatea sa supervizeze manifestarile de autoritarism ale acestor "moderatori" . Eu consider ca acest statut nu da dreptul nimanui sa hotarasca unilateral inchiderea subiectelor sau trimiterea lor pe "privat"!!! E forum! nu discutam numai ce vrea moderatorul!
Si modul "superior" in care moderatorii nu raspund la apostrofarile noastre e la fel de deranjant si frustrant! Daca incerc sa dezbat si sa discut atitudinea lor nu mi se raspunde si mi se da "ignore"!
Aceasta se doreste o sugestie! E un manifest de opinie si poate un semnal de alarma.
Sunt absolut de acord ca proprietatea privata a acestui site! Dar o sugestie e buna si constructiva oricand!
Cu bine!
Raspunsuri
ellaalba spune:
Iata primul exemplu:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35168
Nu e vorba ca subiectul era de asa tinuta!!
Dar sa fie trimis fara sa stii de cine si din ce motiv?
Catalin spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Iata primul exemplu:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35168
Nu e vorba ca subiectul era de asa tinuta!!
Dar sa fie trimis fara sa stii de cine si din ce motiv?
Ellaalba, daca te uiti in partea de jos a postarii a unui mesaj trimis de catre un moderator la Container, o sa vezi ca apare precizarea: "editat de X, ziua si ora"... ori in cazul exemplului tau nu se intampla acest fenomen... oare de ce?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
papadie spune:
quote:
Initial creeata de ellaalba
Draga comunitate
in ultimul timp am evitat sa mai intru pe acest forum. Si ar fi vreo doua-trei motive care ma determina sa nu mai fiu interesata de acest site:
- " subtirimea " subiectelor. In ultima perioada se discuta numai banalitati si "mahalagisme". Chiar nu mai e nimic consistent de dezbatut.
- atitudinea moderatorilor. Nu stiu daca administratorul acestui forum are timpul necesar si disponibilitatea sa supervizeze manifestarile de autoritarism ale acestor "moderatori" . Eu consider ca acest statut nu da dreptul nimanui sa hotarasca unilateral inchiderea subiectelor sau trimiterea lor pe "privat"!!! E forum! nu discutam numai ce vrea moderatorul!
Si modul "superior" in care moderatorii nu raspund la apostrofarile noastre e la fel de deranjant si frustrant! Daca incerc sa dezbat si sa discut atitudinea lor nu mi se raspunde si mi se da "ignore"!
Aceasta se doreste o sugestie! E un manifest de opinie si poate un semnal de alarma.
Sunt absolut de acord ca proprietatea privata a acestui site! Dar o sugestie e buna si constructiva oricand!
Cu bine!
Draga ella inteleg ca subiectele NEsubtiri sunt cele despre masturbare ( exemplul ales de tine), sex oral subiectul cu care ai debutat etc asta ca o gluma:-)
ca o ghicitoare iti propun textul urmator care este un indemn de genul "intarata-i drace ca si mie-mi place ". daca ghicesti autorul premiul e o discutie despre hexoral:
quote:
Originally posted by ********
AAALLAAUUUAAAA!
Bai baiatule ce-i acishaia??? Fara mini?!!!
Ce-i certareala asta mama ca in Parliament?
Io zic doar o vorba....hai doua:
1. daca e site privat apropitaru face regula dar nu fara comunitate! Apropitaru e sublim dar nu ezista fara noi!
2. mai modiratorii io zic ca prea va imburicati la noi! Adica faza asta cu "daca ai fluierat in biserica ti-am inchis subiectu' de nu te vezi" ca si cum mi-ati trage un dos de palma peste bot, parca nu cadreaza cu atitudinea unui moderator!
Si asta asa....fara macar sa ziceti si voi acolo:"mai Gica gura!"
Hai sa fim mai putin incrancenati si mai putin "vigilenti" !
Pace voua!
si daca tot ai intrebat la un moment dat unde-st moderatorii de nu mai raspund la un subiect scandalagios iti spun sincer ca eu m-am simtit si m-am dus la copilul meu. pur si simplu nu-mi place sa primesc scuipati pe obraz in plina toamna ca ingheata si mi-i frig.
Un cordial "Sante "
ellaalba spune:
Draga Papadie
mi-ai raspuns exact cum zici cu "scuipati pe obraz in plina toamna ca ingheata si mi-i frig"!
E salutar modul in care va asociati si inchideti gura unui sau altuia. Si-atunci io zic sa nu se mire nimeni ca se discuta de masturbare!!! Ca religie nu se discuta, politica nu se discuta, sex nu se discuta...nika! Ma rog...io cre'ca asta e un site privat pe care face reguli patronul, dar fiecare sef devine dictator pe "felia" lui!
Chestiunile de care amintesti ( hexoral samd) au fost niste glume...de! pentru cine gusta! Pentru cine nu....nu!
Sincer? Imi pare rau c-am fost rau inteleasa si ca ai aruncat cu rosii in mine! Io zic ca ce-am semnalat e nu numai parerea mea! Sunt multi care spun acelasi lucru...da' cine are urechi de auzit sa auda!
desprecopii spune:
elaalba,
iti raspund pe graba ca nu am timp de polemici cu tine.
DA - este normala atitudinea moderatorilor.
iti multumim pentru atentie.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Rodica P spune:
Mie imi place forumul asa cum e iar moderatorii sint foarte la locul lor.
Nu mi s-a inchis nici un subiect si nici nu mi s-a sters vreun mesaj deoarece am respectat regualamentul.
Mi se pare normal ca daca exista un regulament sa fie respectat.
Parerea mea!
Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
papadie spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Draga Papadie
mi-ai raspuns exact cum zici cu "scuipati pe obraz in plina toamna ca ingheata si mi-i frig"!
E salutar modul in care va asociati si inchideti gura unui sau altuia. Si-atunci io zic sa nu se mire nimeni ca se discuta de masturbare!!! Ca religie nu se discuta, politica nu se discuta, sex nu se discuta...nika! Ma rog...io cre'ca asta e un site privat pe care face reguli patronul, dar fiecare sef devine dictator pe "felia" lui!
Chestiunile de care amintesti ( hexoral samd) au fost niste glume...de! pentru cine gusta! Pentru cine nu....nu!
Sincer? Imi pare rau c-am fost rau inteleasa si ca ai aruncat cu rosii in mine! Io zic ca ce-am semnalat e nu numai parerea mea! Sunt multi care spun acelasi lucru...da' cine are urechi de auzit sa auda!
Mey ela religie se diskuta, politika se diskuta, sex nu mai vorbesc:-)
iar io tzam raspuns pt ca m-am simtit personal vizata de intaia ta postare! N-am aruncat cu rosii ca imi trebe la zacusca, ti-am dat numa o explicatie intre doua biberoane.
Chuny spune:
Ella, eu sunt de acord cu tine. Raspund si eu scurt si la obiect:
Moderatorii NU au īntotdeauna dreptate. Si NU stiu sa o recunoasca.
In rest, le doresc spor la lucru!