mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Simona, fac binisor, multumesc de intrebare. Nu mi te inchipui ca un butoias, daca am face un concurs de miss pe aici eu pe tine te-as vota. O sa fii o mamica tare frumoasa :-)
.

Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Multumesc Eliza, dar eu ma simt cam deformata...Si ma intreb mereu cum voi ramane dupa nastere... Ce ziceti, noi cele din Dr taberei, poate vom merge la sala pe undeva pe acolo...Eee?

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Feteloooor, mai ales celor la a doua nastere, e horror cu 2 copii mici. Piticul e bun si cuminte deocamdata , mananca bine si doarme cate 3- 4 ore dupa aceea, in schimb Bianca m-a capiat definitiv, ieri imi venea s-o strang de gat , a facut numai tampenii, in plus, sta numai in fundul meu si al lui frate-sau , ii tropaie la cap , tipa , si apoi o apuca dragul si vrea sa-i pupe piciorusele. In plus tot nu i-a trecut raceala, si Catalin a fost cobza, nu stiu cum i-a apucat chiar acum. Pot numai sa sper ca piticul e imun deocamdata.
Marele meu noroc e ca nu ma mai doare nimic , spre deosebire de data trecuta cand ma dadeam jos din pat in 4 labe din cauza epiziotomiei, nu cred ca as fi facut fata .

Roxana si zurlii ei

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, ma doare burticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sper ca nu nasc acuma, ca si io ca eliza ne-am brodit la dr-i cu fitze care nu cre sa vina noaptea - io sunt la badea (ea)

adica tre sa nu te apuce nascarea noaptea?
si ziua intre ce ore?

quote:
Originally posted by gandacelu
aaaaaaaa, ma ustura in fundul gatului - asta sunt arsurile??!! ca pana acuma n-am avut, si usturimea asta bizara (parca as fi mancat ardei iute) e singurul simptom

da-i cu lapte sau suge un haribo ...sau suc de cartofi cruzi (cah!)...sau rennie (simplu si practic)...

ai scris tu acu cateva zile de o crema buna de funduletz..da de atata bautura nu mai stiu sigura daca se numea cumva cutaden?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

da, mi-a cam zis clar ca verifica saptamanal toate gravidele si vede ea cand se apropie nasterea, ca sa nu nasc cumva dupa-amiaza cand e la cabinetul particular, doar nu o sa lase acolo sa astepte atatea gravide cat despre noaptea, nici nu mai vorbesc!
nu cred sa se mai trezeasca pentru 100 de euroi acolo, un fleac!

fulgu, deci usturimea gatului (fara alte simptome) se cheama arsura?! ptiu! credeam ca e de la coca-cola, ca am beut acu 2 zile si ma doare gatu de atunci

pt fundulet da, e cutaden, face minuni, pe bune, eu am avut ataea probleme cu ile, ca are o piele f sensibila si numai cuc cutaden (acuma se cheama reviken) si e suficient de scump, cam cat o crema johnsons, de ex, care e... apa chioara
chestia e ca se da putin, nu mai stiu daca ii dadeam si daca NU avea probleme... da, ii dadeam un strat fff subtire!

Mergi la inceput

fetele, merci pemtru... amenintari io sper din suflet sa nasc cand trebe, dar am avut aseara niste contractii... try, nu le vrei tu, cumva?!

roserb, mami, dar ce faci? esti SINGURA cu 2 copii??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata burticutze si mamicutze,
roserbitzo dar ce faci...ai ramas singurica cu amandoi? unde e mama ta? de-asta mi-e frica si mie ca alex nu o sa inteleaga ca bebelina e mica si trebuie sa doarma si el nu trebuie sa tipe sau sa tranteasca sau mai stiu eu ce...dar sa speram ca incet, incet se vor "respecta" unul pe celalalt.
fulguletz...cred ca puteam sterge mesajul doar daca eram logata din nou cu "andreeap" dar cum eu sunt "monica-elizabet" logata acum...nu-mi ramane decat sa-mi cer mii de scuze din nou pentru eroare si sa-mi astept
fetelor ce vreme e afara si de cand cu ceasul asta ma trezesc cu noaptea in cap...of...nu am nici un chef, nici macar de mancare.
try, multumesc pentru raspuns(desi tu l-ai scris pentru andreea hi hi)...vad ca alexutz al tau nu are nici azi de gand sa iasa la lumina zilei...sau....poate cine stie....oricum suntem alaturi de tine, toate cele bune si nastere cat mai usoara!
va pup si va urez o zi minunata...eu sunt pe-aici mai toata ziua

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. Eu m-am trezit cu fata la cearsaf...si mai nou ce credeti ca ma doare...exact zona aceea de care va plangeati unele din voi ca si cum as fi mers pe bicicleta...Nu e rau, dar destul de enervant.

Roxana, chiar asa, nu te ajuta si pe tine mama ta sau soacra? Macar acum la inceput. Eu nu am doi, dar imi inchipui cum e, ca cel mai mare nu e totusi atat de mare cat sa inteleaga ce inseamna un bebe mic. Trebuie sa o intelegi si pe Biencuta. Imi pare rau ca esti prinsa la mijloc acum cand ar trebui sa fii mai linistita sa te poti ocupa de micut. Poate ca si Biancai ii trebuie o mica perioada de acomodare...oricum inarmeaza-te cu muuuuuulta rabdare

Gandacelule, eu zic ca daca te doare chiar in gat, nu sunt arsuri, decat daca le simti cum urca dinspre stomacel, si-ti cuprinde incet incet tot esofagul si abia in final ajung in gatulet... Daca ai baut Cola (poate si un pic mai rece) cred ca te-ai iritat un pic ... dar eu zic ca nu-s arsuri... Remediul pt arsuri si homeopatic pe deasupra e cel dat de Fulguletz...

Monica nu te mai framanta, mama, atata pt un mesaj...de fapt de cand l-am citit mi-am dat seama ca nu poate fi al Andreei pt ca ea nu era nici la a 2-a nastere si nici nu facea cezariana (adica stiu doar ca inca era indecisa) Asa ca se mai intampla si noi intelegem si printre randuri cateodata

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by dama

Neata fetele. Eu m-am trezit cu fata la cearsaf...si mai nou ce credeti ca ma doare...exact zona aceea de care va plangeati unele din voi ca si cum as fi mers pe bicicleta...Nu e rau, dar destul de enervant.

38 saptamani
pozitze

DAMA eu am acea durere de la inceputul lunii a 7-a (am avut o pauza de vreo 10 zile la un mom dat)... La inceput, cand am simtit-o, am zis la fel ca tine, ca e doar enervant si... ciudat... Dar cu timpul (bine ca tu esti aproape de termen) a devenit mai mult decat enervanta... Saptamana trecuta ma durea atat de rau ca nici nu puteam pune piciorul in pamant (oricare din ele), sau altadata - tot mai de curand - e o senzatie de ca si cum trage cineva de os sa-l rupa...

Dupa cat am tras ieri de mine... azi noapte am dormit... de parca nu mai dormisem de o saptamana... M-am trezit doar o data pe la 4 ca bb se agita de parca voia sa iasa prin burtica.... Eram eu prea adormita sa ma uit, dar cred ca as fi vazut f clar cum mi se deformeaza burta... Chiar m-am mirat de ce fortza are!!

Ma cam bate gandul spre cezariana... Eu am acelasi dr ca si MOSS... Vine noaptea... (are casa langa spital - doar trece strada), de la cabinet pleaca daca e urgent ( adica daca doar esti in travaliu, te lasa pe mana asistentelor... dar daca il suna asistentele ca bb e pe "vine" lasa pacientii de la cabinet si ... vine si el... Si cabinetul e tot acolo: doar trece strada...

Si eu zic la fel: plicul inainte.

Hai ca va pup pe toate, am sa va citesc, dar nu mai intru pana deseara...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Roxana, eu de aceea am asteptat sa faca Maria 4 ani, caci la 2+ ani nu cred ca ma intelegeam cu ea. Acum sper sa ma ajute cind o veni sora-sa. La gradi pina la ce ora sta? Poate daca ar sta mai mult ai avea un pic de repaus. Ce par mult are Mihnea parca ar fi Maria, tot asa pletoasa a fost.

Vorbeati de ce va spune lumea ca aveti in burtica. Mie imi spun ca e baiat apoi cind le spun ca e fata raman uimiti. Am colege care nu vor sa accepte ca e fata, cica asta e burta de baiat

Poate imi puteti explica ce se intimpla cu mine, caci in fiecare seara. Adica nu am greturi ci pur si simplu maninc cind ajung acasa (ora 16:00) apoi seara cind ma asez in pat hop arsurile si . Sper ca bubulina sa aiba ce minca daca eu tot in stilul asta o tin. Mie frica sa iau si vitaminele (de. ex ieri nu le-am luat si tot s-a repetat figura). Plus nu mai am pofta de mincare. Cum va creste bubulina daca eu nu o hranesc.

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

dama, ma gandeam eu ca nu sunt arsuri... kktul ala de cola nu era rece, dar cred ca cola in sine contine tot felul de chimicale, si daca n-am mai beut de mult, m-am sensibilizat... e ca si cum as fi mancat ardei iute... DAR NUMAI SEARA ma ustura... ciudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Gindacico, Eliza ce medici ati ales. Pai cum adica sa nu vina noaptea? Copilul vine cind e pregatit nu la comanda. Ma gindesc cu groaza la voi sa nu se intimple cum a fost prima data la mine, luni pe 15 mai trebuia sa ma duc la control, dar mie duminica seara la 10 mi s-au rupt membranele si daca nu aveam dr, ce faceam? nu nasteam in noaptea aia, ma lasau pina dimineta cu membranele rupte? Doctorita mea a venit repede la spital, in 4 ore eram nascuta
Of ce medici

Dama durerea aia o am si eo, mai ales cind ma ridic de pe scaun nu pot sa merg de durere, parca ar trage cineva de piele si oasele de acolo.

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput