mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, pai ce, el n-are gura sa-i spuna ca e sotul lui Eliza Cutarescu inainte sa-i bage plicul in buzunar? Si il intreaba cum merg treburile, cum te simti tu etc. (asta ca sa zica ceva acolo, nu doar sa-i bage plicul in buzunar si gata).
Dar daca tu te simti mai confortabil sa-i dai tu plicul, da-i-l tu.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, ma doare burticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sper ca nu nasc acuma, ca si io ca eliza ne-am brodit la dr-i cu fitze care nu cre sa vina noaptea - io sunt la badea (ea)

nici nu mai stiu ce voiam sa spun!

aaaaaaaa, ma ustura in fundul gatului - asta sunt arsurile??!! ca pana acuma n-am avut, si usturimea asta bizara (parca as fi mancat ardei iute) e singurul simptom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor problema plicului mi se pare si mie complicata...numai la asta nu o sa ma gandesc eu in ziua cezarienei, nu? data trecuta s-a ocupat sotzul meu acum insa....nu stiu cum o sa fac...daca-i dau cu o zi inainte poate uita si zice ca nu i-am dat nimic...la cate plicuri si pliculetze au dr-ii in buzunar ce mai stie el de unde ii are...daca-i dau dupa poate " ma macelareste" hi hi desi nu cred ca e un tip serios si in care am incredere...dar sitit cum este....ma gandesc si eu in 100 de feluri...cum o fi mai bine????
va pupacesc si va urez noapte buna, somn usor si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

feteloooooorrrr....scuze, mai ales andreei....
mesajul ei de acum 1 minut este scris de fapt de mine(MONICA) dar ea a fost astazi pe-aici si s-a logat cu numele ei din pc-ul meu si eu nu m-am uitat cand am postat mesajul...referitor problema plic si a iesit...o cicudatenie...
andreea naste natural cu epidurala
eu nasc prin cezariana....
pliiizzzzz....nu va suparati pe mine
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, ma doare burticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sper ca nu nasc acuma, ca si io ca eliza ne-am brodit la dr-i cu fitze care nu cre sa vina noaptea - io sunt la badea (ea)

adica tre sa nu te apuce nascarea noaptea?
si ziua intre ce ore?

quote:
Originally posted by gandacelu
aaaaaaaa, ma ustura in fundul gatului - asta sunt arsurile??!! ca pana acuma n-am avut, si usturimea asta bizara (parca as fi mancat ardei iute) e singurul simptom

da-i cu lapte sau suge un haribo ...sau suc de cartofi cruzi (cah!)...sau rennie (simplu si practic)...

ai scris tu acu cateva zile de o crema buna de funduletz..da de atata bautura nu mai stiu sigura daca se numea cumva cutaden?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Andreap, nu intra in nastere/cezariana pana nu ii dai banii. Decat sa ai surprize, mai bine da-i inainte. Daca tot o sa-i dai bani atunci fa-o clar inainte. Eu am avut o verisoara care s-a gandit ea ca e detu lde viteaza cat sa-i dea banii dr. dupa nastere si vreau sa zic c-au tratat-o cu fundu'. La spartul targului banii ei au fost absolut inutili, doar au ingrosat buzunarul medicului, insa ea s-a chinuit ca bleaga.
Nu zic ca nu-s medici care te trateaza uman chiar daca nu li se da plicul, insa nu cred ca e cazul sa risti sa experimentezi asta pe pielea ta. Iar cu datul banilor inainte cu o zi: voi credeti ca medicii astia chiar n-au memorie deloc? Stiu ei foarte bine cine si cand le-a dat un plic si cu cat in el. Nu are 10 nasteri intr-o zi, chiar daca paciente de rutina are poate zeci.

Gandacelule, sa nu te aud ca ai dureri ca vin si te bat cu bata pana iti vine mintea la cap. Sa nu te aud ca mi-o iei inainte ca nu-sh' ce-ti fac.
Was I sufficiently convincing!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

monica, poti sa stergi mesajul ...cand esti logata vezi ca sunt niste butonase chiar in dreptul mesajului tau ...printre care ai si optiunea de delete...Il stergi simplu dar mai intai dai un copy la ce ai scris si rescrii mesajul (dai si paste) cu userul tau...cred ca nu ai inteles nimic...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

mai, Gandacelule, pai cum vine asta...sa nasti inaintea celor caror le e randul...pai, nu rusinica. Mai bine stai cumintica in patic. Pana la tine mai sunt atatea pe listuta care-si asteapta cuminti randul, asa ca vezi ce faci ca ...

Fulguletz, iti raspund eu daca Gandacica nu este in linie. Da despre cutaden era vorba.

Davidutz al meu e tare in forma, imi da niste picioare chiar sunb sani de-l simt in stomac. Unde o fi vrand sa se duca, nu stiu, ca am burtica acordeaon acum...iar mie iar nu mi-e somnic si cred ca tot spre ora 1-2 ma voi culca.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

De ce nu mai dati nici un semn de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
Crezi ca David are deja 3,500 kg??? Pai si el e grasunel :-)))
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Eliza, asa estimam eu, dar acum ma gindesc mai bine si cred ca la 39 de sapt nu mai creste la fel de mult nu??Poate are mai putin totusi, oricum 3200-3300 ar fi f. bine. Miine merg la control...Poate o conving sa ma ia cind e de garda....Ce usurare ar fi pt mine, dar ea nu prea este de acord...
Eliza, Gindacica, si totusi ce va faceti dc va apuca noaptea?? Am inteles ca de obicei noaptea te apuca...

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput