mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

miche, adriana, n-am primit nimic, cred ca spatiul de pe hotmail e prea mic... am aceeasi adresa pe yahoo... daca vreti sa-mi trimiteti si acolo, merci!

scuze ca v-am stressat!

Zice ca nu l-a putut trimite, mi s-a intors inapoi mailul. O sa-ti trimit acum pe yahoo

Adriana 38 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

BITS URAAAAA FELICITARIIIIIIII frumos tare copilasul vostru ptiu-ptiu de-deochi

fetele noi intram si si pelcam ca avem niscai urgente

mei azi ma speriase flacaul meu ca nu prea misca si ni cele din urma s-a milostivit de ma-sa a se citi de mine si a miscotit...mai lenes insa o face..of..ce sperietura am tras

maine merg sa imi bag si eu concediul acela de 126 de zile ca nus cum sa ii zic ca e combinatie de prenatal si leuzie...si..s ane uitma de patut etc..ca incepem sa ne cam pregatim si noi..ar fi cazul nu..

parca am mai zis, nu? ca noi am cumparat dalin si ni s-a parut avantajos si ca pret..si..sa speram ca si calitativ, ca eu asa am auzit de la alte mamici ca sunt f bune. acum vom vedea.

pupicim dulce la voiiiiiiiiiiii

anne-marry 34 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu sunt pe-aici, am intrat doar sa va dau de stire ca nu sunt schimbari la noi. Nici gand de nastere.
Eu nu-sh' de ce sunt convinsa ca o sa simt de dimineata daca e sa ne apuce durerile in ziua respectiva. Feeling-ul meu e ca nu ne apuca durerile astazi, asa ca asteptam ziua de maine.
Dar noi ne pregatim mereu: am facut azi iar curatenie generala cu sotul pana la 12 (acum a plecat la servici) cu ridicat de canapele (nu va speriati, nu eu, ci el), sters peste tot. Am scos si caruciorul de la naftalina (il bagasem in tzipla pana vine momentul ca sa nu stea afara degeaba si sa ocupe loc in casa. I-am pregatit hainutele de spital si le-am pus in car seat, doar sa-l aduca sotul la spital in ziua in care ne externam. Asa ca noi il imbiem pe Alex cum putem, doar doar s-o-ndura sa scoata capul.

I-am vazut pozica lui Kenzo, frumusel si scumpel. Cre' ca bits e topita, nu mai zic de tati. Pupici pe obrajorii aia scumpei ai lui Ken.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

GANDACEL ti-am trimis mail pe yahoo.

Ce-o fi cu FELIS? azi parca nu am prea vazut-o pe aici.

Adriana 38 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey..eu m-am imbatat de tot de la Pavel Stratan asta...si tu Michelina ?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ADRIANA.. eu sunt aici!... V-am citit toata ziua si abia m-am abtinut sa nu ma implic in discutii ca m-as fi lasat luata de val...
Sa ma ierte si fetele care ma au pe messenger ca am stat ascunsa dar din acelasi motiv: sa nu ma ia valul la discutii (MONICA, MICHE, BITS, TRY -stiu despre ce e vorba... cand incep greu ma mai opresc din discutii)

KENZO e tare frumushel!... Cred ca mama BITS nu-si mai incape in piele de mandrie... Sa le dea Dumnezeu sanatate!

Si mie imi zic diverse persoane pe strada care nici nu ma cunosc: "E baiat, nu?"... Si eu zic DA.

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Vad ca s-a tot intrebat de tarife pe aici... Nu prea sunt eu adepta preturilor - merg pe ideea ca fiecare da atat cat poate sa-si permita, dar si eu ca fie care dintre voi am bantuit pe DC dupa asemenea informatii...
Pe mine cand ma intereseaza ceva imi fac fisiere in Word si salvez acolo sibiecte pe categorii: "Nasterea-tarife si conditii", "Povesti de nastere" etc... Chiar mi-am facut si albume foto: unul de burtici si unul de bebici!

Dar sa revin la ideea de baza: tarife. Iata ce am scos eu de pe aici de pe DC (sper sa nu se supere cine a postat ca o citez):

Uite cam care e "rezumatul" pe care l-am aflat si eu tot de pe forumurile DC (si eu o sa nasc tot la Municipal si probabil tot naturala cu peridurala):
Nici vorba de taxe cu chitanta, oficiale - ce usor ar fi asa!!!
Medic:
- nastere naturala 100-150 euro (in functie de doctor si evident de posibilitatile tale)
- nastere cezariana 150-200 euro
Anestezist (pentru epidurala sau cezariana)
Intre 1.000.000 lei si 2.000.000.
Neonatolog
Cam 1.000.000.
Moasa care te supravegheaza pe perioada travaliului:
Cam 500.000 - 1.000.000
In plus trusa de anestezie peridurala trebuie cumparata de tine dinainte de la farmacia din Municipal (intreaba-ti medicul exact de care trebuie sa cumperi).
Eu am auzit ca plicurile sunt "sarcina" taticului si ca se dau dupa (mai ales ca poti avea surpriza sa treci prin doua ture si cred ca nu te tine sa dai la 2 moase de exemplu).
Apoi maruntei (de la 10.000 la 50.000) la asistentele care iti fac toaleta zilnica, care ii fac baita bebelusului, etc.
Am auzit ca la Municipal sunt "decente" - intai fac si dupa aceea asteapta, asa ca.... Si nu exagera, daca dai mult se cam duce vorba printre asistente si o sa vina toata sa isi "ceara dreptul".
Sper ca ti-am fost de folos, iar pentru cele care nu sunteti de acord cu asta (nici eu nu sunt dar vreau sa plecam intregi si eu si bebele meu din maternitate

Am ales acest citat deoarece e mai amanuntit!...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fulguleatzo, ti-am zis eu ca Stratan iti trebuie tie... hiihihihihihiihihihihihiiiiii

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bitsule, ai un baietel nemaipomenit, frumusel si intr-adevar, cum au spus toate fetele, seamana cu tine. Mamica mindra si frumoasa....sa ne mai scri si noua cind si cind.
Eliza, ce mai faci tu?? Ai intr-adevar burtica mare, nu stiu cum o mai fi acum, dar cind ne-am vazut la curs mi s-a parut mare, sau nu atit mare cit neincapatoare....Deci ai un bb. grasunel...Si eu vreau sa-mi conving dr. sa nasc intr-o seara cind are garda. Nu mai iau nospa de azi maternitatea este deschisa, joi merg la control.... Sapt trecuta, la 38 de sapt neimplinite David avea 3.100, acum dupa 9 zile, are cel putin 3.500 Fetelor, sper sa nasc saptamina asta...caci nu se mai poate, am 69kg, 14 luate, sunt ca un butoi umflat, abia mai imi duc burta de colo colo, abia ma mai intorc prin camera...Ca sa nu mai spun ca deja astept de atita vreme, vreau sa vad ce va fi, sa -mi vad mai repede baietelul, mi-e si dor de el, recunosc, nu l-am vazut data trecuta la eco...

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Simona, fac binisor, multumesc de intrebare. Nu mi te inchipui ca un butoias, daca am face un concurs de miss pe aici eu pe tine te-as vota. O sa fii o mamica tare frumoasa :-)
Crezi ca David are deja 3,500 kg??? Pai si el e grasunel :-)))
Felis, si eu am auzit ca se da dupa, de catre sotz, dar stii ce ma gandesc eu? De unde stie doctorul pentru cine este "cotizatia" respectiva? Doctorul meu nu-l stie pe sotzul meu... Eu cred ca o sa prefer sa le dau eu plicul, inainte.. O sa ma simt mai bine asa.

Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput