mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna burtici si mamici ,la mine s-a hotarit :miine ma pregatesc de intilnirea cea mare cu bb !!! Am reusit sa fie la spital toata echipa de cezariana si desi sint in 38 + saptamini dr mi-a spus ca e mai bine acum ca am colul deschis (expresia a fost "intra degetul prin col" ).
Acum stau cu frica la orice miscare a lui bb sa nu fie contractii si sa mai astepte pina miine !!
Cred ca hotomanul simte ca i se pregateste ceva pt ca e foarte cuminte, azi -noapte a dat f. putin din picioruse si s-a culcat .

Nu stiu daca pot sa scriu cit sint in spital (sintem "asi" in PC si eu si sotul meu ),dar sigur scriu cind vin acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

dama, ma gandeam eu ca nu sunt arsuri... kktul ala de cola nu era rece, dar cred ca cola in sine contine tot felul de chimicale, si daca n-am mai beut de mult, m-am sensibilizat... e ca si cum as fi mancat ardei iute... DAR NUMAI SEARA ma ustura... ciudat!

gandacico, si eu tot seara am arsurile...Nu sunt nasoale si le potolesc repede cu niste laptic sau haribo..Vezi si tu daca si azi te tin, atunci nu mai e de la cola..
Ti se accentueaza senzatia de usturime in mod special daca stai lungita?...daca da, atunci sunt arsuri sigur..

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Buna burtici si mamici ,la mine s-a hotarit :miine ma pregatesc de intilnirea cea mare cu bb !!! Am reusit sa fie la spital toata echipa de cezariana si desi sint in 38 + saptamini dr mi-a spus ca e mai bine acum ca am colul deschis (expresia a fost "intra degetul prin col" ).
Acum stau cu frica la orice miscare a lui bb sa nu fie contractii si sa mai astepte pina miine !!
Cred ca hotomanul simte ca i se pregateste ceva pt ca e foarte cuminte, azi -noapte a dat f. putin din picioruse si s-a culcat .

Nu stiu daca pot sa scriu cit sint in spital (sintem "asi" in PC si eu si sotul meu ),dar sigur scriu cind vin acasa .

diana2004

Diana, nastere fara probleme, adica cezariana fara probleme si bb sanatos si mincacios.
Tu ai 38 de sapt de la UM? Se poate face cezariana in saptamina asta?

Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Diana, iti tinem pumnii ca totul sa fie bine! te asteptam printre noi ca mamica !

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Poate imi puteti explica ce se intimpla cu mine, caci in fiecare seara. Adica nu am greturi ci pur si simplu maninc cind ajung acasa (ora 16:00) apoi seara cind ma asez in pat hop arsurile si . Sper ca bubulina sa aiba ce minca daca eu tot in stilul asta o tin. Mie frica sa iau si vitaminele (de. ex ieri nu le-am luat si tot s-a repetat figura). Plus nu mai am pofta de mincare. Cum va creste bubulina daca eu nu o hranesc.

Bobitzule, eu senzatia asta de o am cateodata (pt ca e rar si nu vomit chiar) de la atat discutatele arsuri. Cateodata sunt atat de puternice si-mi provoaca pur si simplu o stare de . Dar am eu ac de cojocul lor...

Subscriu la ce spunea Fulguletzul, intr-adevar seara parca zici ca-mi ia foc gatul...Deci Gandacica vezi si tu daca te mai viziteaza inseamna c-alea sunt

Diana, curaj si stai linistita ca nu cred sa nu mai astepte bebe pana maine, mai ales asa hodoronc troc... Maine faci cezariana si ai scapat, il vei avea in bratele tale. Bafta multa si sa reveniti sanatosi.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

diana, Doamne ajuta! bebe sanatos si cuminte si refacere rapida la mamica! o sa fii mamica!!!

bobita... ce sa spun... iti dai seama ca sunt asa, "c-un picior in groapa" ea nu mi-a spus ca n-ar veni, intelegi?! dar... dar... asa stiu si eu, ca astia "marii" nu se mai deranjeaza!
de nascut o sa nasc io, ca nenascuta nu raman! acuma... sa vedem... nici nu vreau sa ma mai gandesc... poate daca afla ca sunt pacienta lui badea ma trateaza si ei mai cu...

am insa incredere ca mi-a spus ca foarte rar greseste cand e vorba de nasteri: se uita ea acoloshea bine si zice: aaa, tu nasti acuma, tu poimarti, etc si stie din timp sa se aranjeze...

acuma, Dzeu cu mila!

fulgu parca si acuma ma ustura gatul... beu niste cafea decof... nu stiu ce sa mai cred... intelegi? nu-mi urca nimic in gat, e deja acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35239" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna mamicilor si burticilor,

EU acum 2 ani (2 ani fara 1 zi )cand am nascut-o pe Ana m-am ocupat eu de distribuitul plicurilor ca aveam mai usor acces la medici si oricum ei nu o fac pe nedumeritii cand le spui "as vrea sa vorbesc cu dvs. in particular". He he ce gasesc ei unghere numai sa le plasezi plicul. Chiar a fost o faza nostima ca nu stiam cine va fi anestezist si aveam plicul pregatit dar imi faceam griji ca nu voi gasi un moment prielnic ca sa dau. Cand m-am dus in antecamera salii de operatie ca sa ma dezbrac asistent m-a intrebat direct "Doriti sa-l pe chem pe anestezist sa vorbiti cu el intre 4 ochi?" Apoi el a iesit si intreaba "Cine ma cauta?" cu toate ca eram singura acolo.
Ca sa nu le incurc am pus plicurile cu destinatii diferite in plicuri de culori diferite si m-am straduit sa le tin minte .

31 sapt Spitalul Jud Suceava + Ana Carina 2 ani (pe 4 nov

carmen

Mergi la inceput