mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
quote:
Originally posted by irinaA
Scuze Felis habar nu am cum am inteles ca de fapt tu ai nascut.
Da trebuia si o sa transmit felicitarile pentru Ela si fetitiei Diana sa traiasca si sa cresca fericita si cu zambetul pe buze.
Nici o problema!!!!!!!!!!
Pentru a vedea cine a nascut ai listuta unde sunt si mamicile!!!

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
Pai daca nu mai e nimeni pe aici eu va zic noapte buna!...
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Denisa_35 spune:
Am mai dat si eu un semn de viata...cam tarziu desi as fi vrut sa fiu mult mai activa dar timpul nu mi-a permis...eu inca mai merg la serviciu.
Marti 2 noiembrie merg din nou la echografie la Dr.Iosup (sunt in saptamana 36) sa vedem ce face comoara mea : baietelul Luca. In functie de ce imi spune voi decide impreuna cu D-ra ginecolog despre nastere.
Voi naste la Filantropia cu Dr.Paris, o minunatie de om si medic, pe Luca, cel de-al doilea baietel al meu.
Va pup pe toate, unele deja mamici si altele in devenire ca si mine si sa ne auzim cu bine!
Denisa
Denisa si copilul Alecu
onitza spune:
Denisa, nastere usoara!!! Am cunoscut un singur baietel la viata mea pe nume Luca, de 3 ani, ra taaaaare dragalas...sunt convinsa ca si al tau o sa fie si dragalas si mancacios si somnoros!
Cine mai e zombi ca mine la ora asta???? Normal, nimeni...
; macar nu ma nimeresc si eu cand sunteti si voi insomniace...
Ela, frumoasa fetita...trebuie sa fii taaare mandra de ea...am observat ca arati foarte bine dupa nastere...cred ca ai scapat binisor de kg in plus, nu? Felicitari? Alaptezi?
Felis, spor in continuare la invatat, sa dea Dumnezeu sa rezisti la examnene si sa le si treci cu bine!!! Bafta...daca te consoleaza cu ceva, am si eu examene in ianuarie...
, cand o sa aiba bebe cateva sapt, iar pana atunci o sa trebuiasca sa lucrez ca un proiect...
, la care ma apuc desapt. viitoare, ca vreau sa-l vad terminat pana nasc. Asa ca, impartim aceeasi "suferinta", numai ca tu scapi inainte sa se nasca bebe, ceea ce e mai bine, numai stai cu grija...![]()
Chiar nu e nimeni treaza???
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
bits spune:
TRY tu nu erai cu DPN pe 1 nov?la mine calculat de la UM DPN-ul ar fi pe 2nov,dar la fel ca si la tine mi-au spus ca bebe e maricel si s-ar putea grabi,in plus eu nu aveam ciclul menstrual la 28zile ci mai repede si de aceea mi-au pus DPN-ul pe 29oct.mama imi spunea ca pe vremea ei se numarau 9 luni din mom fecundarii,si ca drept dovada fratele meu a iesit fix la termen,eu fiind fetitza m-am grabit![]()
onitza spune:
GAndacico, zapa, nici tu nu dormi? Pe unde "umbli"? Ai citit drama tipei din "Dulapul cu dosare", se numeste parca "CAnd viata iti scapa din maini"? Tragica soarta, dar o vad totusi ca ar avea ambitie si putere sa faca ceva cu viata ei , sa ia masuri...ce zici?
Bits, cum esti? Hai ca nu mai e mult, o sa vezi ca bebe Kenzo o sa apara cand te astepti mai putin, si-o sa va faca viata atat de frumoasa!!!! Inca putina rabdare, stie el cand sa vina....![]()

Onitza
DPN - 8 decembrie
onitza spune:
Va spun si eu noapte buna, ca de maine am muuuulta treaba, si va doresc de pe acum o saptamana usoara, senina, si cu evenimente frumoase...sa vedem cine mai urmeaza, nu? Oare sa tinem cont de listuta???![]()
![]()
![]()
NOAPTE BUNA, DRAGELE MELE!
Onitza
DPN - 8 decembrie
onitza spune:
GANDACICO, stii ca numele meu de familie este CUCU???!!!Asa ca te intreb: pe mine ma strigai mai devreme? Sunt prezenta, sa stii! 
Onitza
DPN - 8 decembrie
gandacelu spune:
hahaha onita eram pe zona artelor, scuze! cu-cu!
nu pleca! unde ai citit drama aia, pls!![]()