mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele cred mi-a venit sorocul!de dimineata am avut o durere ca la ciclu si am crezut ca o sa treaca ca de obicei,dar nu a fost asa.au inceput contractiile de la 30 min si acum sunt la 10.sunt dureri suportabile, dar cert e ca nu te mai poti misca in momentul ala.te trec toate transpiratiile.am sunat la spital si mi-au spus sa ma duc.norocul meu e ca sotul avea treaba la banca si trebuia sa plece mai tarziu,asa ca e cu mine.
v-am pupat!nu stiu daca am voie cu tel,dar o sa va anunte cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

GANDACICO, da-i la home si vezi ca scrie maaaare titlul "Cand viata iti scapa din maini", e chiar sub Nasterea Sofiei, in imagine vezi o tipa in rochie rosie, e cu spatele...sunt sigura ca gasesti...pe mine m-a umflat plansu' de situatia ei, pe bune...n-ai somn nici tu, nu? eu "navigam", pe la retete, ca in curand e ziua sotului - Mhai - si vreau sa-i fac o friptura de pui la cuptor...fetele alea numai bunatati prezinta, m-au omorat, si ce retete!!!!!! bineanteles ca mi s-a si facut foame raaaau, dar ma temperez, ca ma fac.... rau...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

BITSSSS, URAAA, exact tocmai ce-ti spuneam, ca stie Kenzo ce face!!!
NASTERE USOARA!!!! Ma rog pentru voi sa fiti puternici sa terminati repede si sa va vedeti fericiti in curand!!!!
Please, dai de veste cand poti, ne vom gandi la tine!!!!!!!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

bits, asta este! bravo tie! bravo lui kenzo! in cateva ore ai scapat! Doamne ajuta! ne gandim la tine! nastere usoara!

Mergi la inceput

Pai...eu ma duc la culcarica...va pup pe toate...fetelor vedeti ca Bits sparge gheata sapt. asta???

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, nastere usoara si rapida!!! De-abia astept sa te intorci cu vesti :-)
Roserb, felicitari!!!! Cum o fi reusit oare Mihnea sa faca nod la cordon? Cred ca a facut acrobatii nu gluma prin burtica ta :-) Bine ca totul s-a terminat cu bine si inca cu nota 10!!!
Ela, e foarte frumusica fetita ta. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si fericita. Eu nebuna numai la asta ma gandesc: cum o arata oare baietelul din burtica mea??
Azi (luni) ma duc si eu la ecografie sa vad cum a mai evoluat Alexutzu. Am mai facut una acum 2 saptamani dar mi-a spus doctorul ca trebuie sa urmarim valorile IR-urilor in arterele uterine (erau cam crescute) data trecuta.

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Bits nastere usoara si contractii cat mai suportabile.
Doamne ajuta sa nasti cu bine fara peripetii

Mergi la inceput

fetelor,gata sunt in spital si mi-au dat voie cu calculatorul.cand am ajuns aici la ora 10 aveam dilatatie 4cm,acum nu stiu cat am.au trecut deja7 ore de cand m-au luat durerile.mi-a adus sotul si mingea aia de 1m/1m dar cand ma asez imi vine sa urlu de durere.cum o fi facut Adela exercitii caci eu nu pot.nici in pat nu pot sa stau caci parca sunt durerile mai puternice.ma plimb incontinuu.mi-e un somn de nu va pot spune.parca tehnicile de respirat nici nu ma ajuta,mi se pune un nod in gat.

clinica e full de mamicute si m-au cazat intr-o camera in mansarda,e atat de jos acoperisul ca am senzatia (a trecut si contractia)ca-l ating cu capul.

Mergi la inceput

am talpile picioarelor reci si corpul extraordinar de infierbantat.in timpul contractiilor ma ia o transpiratie receeeeee si apoi dispare.

oare mai e mult?oare am sa stiu sa imping?

multumesc fetelor pt incurajari

Mergi la inceput

oare cand se rupe apa?

ma plimb pe scari si mai trag cu ochiul la@bebei si ma alin cu gandul ca in curand nu am sa ma mai satur de privit puiul.

cel mai bine ma simt impingand in pereti( atrecut contractia) cu mainile.am senzatia ca vreau sa fac kk si tareeee as sta pe un wc.

Mergi la inceput