mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

daca mai pot am sa intru mai tarziu(asta in functie de intensitatea contractilor).v-am bombardat(mamaaaaaaaaaa doareeeeeeee)cu msje.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bits, mie imi place sa trag cu ochiul pe la voi pentru ca ma bucur de cate ori se anunta o nastere. Si sunt tare emotionata sa vad ca tu nasti on-line!!!
Esti foarte curajoasa daca mai poti sa si scrii la calculator in aceste momente.
Mai ai putin si iti iei baietelul in brate - un miracol! Strange din dinti ca o sa-ti treaca toate durerile cand o sa-l vezi.
Te pup si iti tin pumnii. Eu mai stau prin zona, daca mai vrei sa scrii, eu te citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetele am vorbit cu Bits, care erea deja in timpul unei contractii; este o fata curajoasa;
Bitsssssssssssssssssssssssssssssssssss strange din dinti ca nu mai este mult si-l vei tine oe Kenzo in brate; nastere usoara si mai tinem legatura; stiu ca doare, dar de-apea acum vor incepe adevaratele dureri

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, cred ca esti prima mamica de pe forumul asta care ne "relateaza" travaliul in timp real :-))) Sa dea Dumnezeu sa nasti usor si sa nu experimentezi dureri prea mari. Sper ca deja iti tii puiul in brate. Suntem cu toatele alaturi de tine!

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Bitssssssssssssss GANBATE

roxana

Mergi la inceput

Eliza5 , cred ca BIts nu a nascut inca; acum nici 5 min am vorbit cu ea la tel., mau luat toate naduselile, parca ma vedeam pe mine in locul ee; abia ajunsese la dilatatia 4-5cm; as dorii sa se produca dilatatia mai repede, si sa nu o chinuie prea mult; de-abia acum incepe sa o doara mai mult, dar trebui sa rabde, ca mult nu mai este; doamne ce stresata sunt, ma trec toate naduselile; sper sa pot vorbi imediat cu ea.

roxana

Mergi la inceput

e greu fetelor,sper sa rezist cu bine caci mi-e foarte somn.nu am dormit decat 4 ore.nu mi-e frica dar vreau sa ma tina puterile pana la sfarsit.sper sa nu fie lung travaliul.au trecut 8 ore si nu ma baga nimeni in seama pe aici.am temperatura 36,3 dar eu o simt de 40.

Mergi la inceput

Bits, fii tare si gandeste-te ca in curand il vei tine pe Kenzo in brate! Nu te gandi la durere, gandeste-te doar la minunea care o sa se intample in curand. Nu mai este mult, o sa fie totul bine!

Eliza - 35 saptamani

Mergi la inceput

pai fac si eu haz de necaz intre contractii caci in pat nu pot sa stau.ma plimb iar cand vine contractia strang din dinti si ma masez pe burta circular,parca mai amelioreaza din durere.s-au cam intetit acum contractiile si nu pot sta pe scaun,iar daca stau aplecata parca vin mai repede.mi-e cam greu sa mai scriu,asa ca nu stiu pana cand voi putea.

faza zilei:uitati-va in calendarul crestin -ortodox ,sunt 2 sfinti DAMIAN si inca unul(nu-mi mai aduc amine ceva cu C) sunt din ASIA.CE ZI SI-A GASIT SI AL MEU BAIETEL SA VINA

Mergi la inceput

Bits, esti cu sotul tau? Daca da, poate te ajuta daca stai "in 4 labe" (scuze dar nu stiu cum sa descriu pozitia mai frumos) iar sotul tau sa te maseze pe spate. Am inteles ca ajuta.

Eliza - 35 saptamani

Mergi la inceput