mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXY merci mult dar am deja punguta.am primit-o cadou de la o brazilianca.mai fa-ti vizibil si tu nr de tel caci imi apare nr necunoscut si nu raspund(vin o groaza de apeluri necunoscute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANNE-MARRY ... sa stii ca ai dreptate cu anestezia la nasterea naturala in provincie...
Multumesc de PM, a fost singurul, dar intr-adevar: mai am nevoie de lamuriri.

DAMA referitor la acelasi subiect cu anestezia la nasterea naturala... Sa stii ca in provincie nu am auzit de cineva care sa nasca natural cu anestezie... Mi-am intrebat si eu prietenele care au nascut in provincie, pe sora mea, fiecare cu 2 nasteri... M-au intrebat cum adica anestezie ?... Anestezie doar la cezariana!!!!!!!!!!...........
Poate sunt si cazuri in orase mai mari din provincie unde se face da eu inca nu am auzit!

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

ONITZA nu am uitat ce m-ai intrebat: pe 6 si 7 nov am examenul. Sper sa rezist ca pe 6 nov. tine 5 ore si pe 7 parca 4 ore... Ma gandesc numai la ideea ca ma apuca sa merg la toaleta!!!!!!!!!!....

SIMONA si eu fac parte dintre cele care mananca non-stop...

IONELA-ROXANA imi pare rau ca nu te simtzi bine... Nu stiu cu ce sfat sa te ajut...

Pozele mele!

Mergi la inceput

TRY mi-ai dat emotii cand ai zis ca nu mai misca Alexutzu... Bine ca era doar somnoros...

ELA2001 f frumoase poze si f frumoasa Diana. O dulcica!!... Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roserbita, sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos si papacios. Asteptam povestea pe larg. Ai laptic? Cum este?

Ele, e minunata fetita ta. Sa va aduca numai bucurii.

Eu lui Alex ii mai dau o sansa: calculand de la UM (nu de la prima eco), DNP-ul a fost initial 2 nov., dar dupa prima eco mi l-a mutat doctorul pe 31 oct. Asa ca il mai las pe Alexutzu' pana pe 2 nov., dupa care trecem la bataita.

Dana, imi pare tare rau ca te simti rau. Dar nu mai e mult si pentru tine. In curand intri in perioada de termen si bebelina se poate naste oricand. Cand ai cezariana programata?

in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ROSERBITZO.....FELICITARI SA-TI TRAIASCA MIHNEA, SA FIE SANATOS, SOMNOROS SI CEL MAI MARE MANCACIOS....DAR CE BAIETZEL GRASUNEL....abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea si cum a reactionat bianca la prima intalnire cu bb.
ma duc sa stau in pat mai devreme decat de obicei ca nu mai pot....in loc de picioare am niste "butuci" asa umflate le simt...va pup si va urez noapte buna si somn linistit.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ela, o scumpica de fetita....inca o data sa-ti traiasca. Scrie-ne povestea....
Try, apropos de ce spui tu cu termenul, eu initial il aveam si eu pe 13, dar cind am facut eco tridimensionala mi l-au pus pe 6....Fetelor, cred ca pina la urma trebuie sa ne ghidam dupa termenul initial, ca bb se dezvolta cum crede el de cuviinta si la fel iese cind stie el, asa ca....
Doamne, abia astept sa-mi vad coplilasul

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Roserb-Felicitarii pentru baietel.Sa va traiasca sa il cresteri sanatos mare si frumos.

Mergi la inceput

Scuze Felis habar nu am cum am inteles ca de fapt tu ai nascut.
Da trebuia si o sa transmit felicitarile pentru Ela si fetitiei Diana sa traiasca si sa cresca fericita si cu zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru intelegere sunt cu ochii intredeschisi de cand am nascut.Ne petrecem noptile alptand si shimbat bebe.Este frumos da nu prea realizezi cand obosesti.De fapt si cand sunt odihnita ma trimite lumea la somn
Astept cu nerabdare sa nasteti ,Bits si Try ce faceti.
Si eu care ziceam ca nasc cam prin 10 noiembrie.Asta este planu de acasa cu cel din targ nu se potrivesc.

Mergi la inceput