Mai poate fi facut ceva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Draga Luminita,

Nu cred ca este normal ce face el, sa iti spuna una-doua sa pleci. Nu stiu ce se mai poate salva, cauta alt barbat, iti pierzi tineretea langa el, are probleme serioase.

Multa putere,
Lia

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Io inteleg ca il iubesti, dar, totusi, ce relatie e asta? Te vrea sau nu te vrea? Doar n-o sa stai cu bagajele de colo-colo. Eu zic sa ai o dicutie serioasa cu el. Daca nu te vrea n-ai decit sa-ti calci pe inima si sa pleci, ca dragoste cu de-a sila nu se poate si pe deasupra e plina lumea de barbati, mai buni ca el, te asigur.
Iar daca te vrea atunci sa termine cu datul afara din casa, n-am mai auzit asa ceva. Ori e imatur ori are ceva probleme serioase, cum poate sa se joace asa cu tine?? Doar nu dai un om afara pe usa cind ti se nazare
Io daca as fi in locul tau as pleca unde vad cu ochii.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

scuza-ma...il iubesc..pana incepe sa isi bata joc de mine..daca te ia de mana si te da afara din casa..unde e iubirea lui ptr tine?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sa inteleg si eu :deci tu pleci si apoi, ce se intimpla ,concret?Te suna,te cheama si tu apari ca o boare?Acum pe unde esti?Nu stiu daca sint buna la dat sfaturi, dar undeva e clar ca gresesti si el stie pe ce butoane sa apese.In plus indiferent de conflict finalul e acelasi :tu revii.Cred ca trebuie schimbat ceva....Vino cu niste detalii referitor la modul cum are loc impacarea,probabil trebuie un scenariu, sa-l punem la fiert!Papucii mamei lor de barbati, enervanti!Si noi tinere ,frumoase si destepte...Ah!

Mergi la inceput

Si mai termina cu intrebari din astea suave:mai poate fi facut ceva?Schimbam barbatul daca e nevoie,numai tu sa fii fericita!Dar trebuie sa si vrei sa fii fericita.Gustul dulce amarui al suferintei, trece greu si inertia e atit de mare ,ca incepi sa uiti datele problemei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tpaula spune:

Sunt de acord cu Dulcetica.Tu nu esti un obiect ce poate fi folosit si apoi aruncat cind vrea el.Nu face altceva decit sa se joace cu sentimentele tale, ti-a prins punctul slab si acum profita de acest lucru.Te-ai intrebat ca poate se foloseste de faptul ca te da afara cind vrea (stie ca tu vei pleca), poate isi aduce pe cineva acasa, vrea sa se distreze, sau ii place sa se joace c-am mult cu tine...DAR PINA CIND??? ...Stii ce.. eu zic sa nu te mai intorci de data asta, lasa-l sa vezi cum reactioneaza, cit timp va sta fara tine,oare chiar nu te v-a chema inapoi? Esti sotia lui totusi..Daca intrece "gluma", nu cred ca are rost sa-i mai acorzi vreo sansa.Esti frumoasa, tinara. Daca vei avea un copil cu el la fel v-a face?? Iti va spune sa-ti iei copil si sa plecati? Pierzi timpul, barbati suuunt, poate nu ai gasit jumatatea, caut-o.Te pup si bafta!Noi suntem alaturi de tine si te sustinem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am vazut si eu subiectul...

Lulu, asta nu-i viata si nici iubire, nu te supara. E vremea sa-ti faci curaj si sa-ti iei viata in proprile maini! Esti tanara, esti frumoasa, esti sanatoasa, viata e minunata, de ce trebuie sa te chinui asa?

CURAJ!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Ceva nu merge in relatia vostra. Poate el nu te mai iubeste si cauta motive pentru a te indeparta. Tu poti afla care sunt adevartele motive. Fetele ti-au scris foarte bine si ar trebui sa te gandesti serios la asta. Iubirea e este foarte frumoasa dar trebuie sa fie reciproca.
Suntem alaturi de tine.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Draga mea si eu cred ca esti masochista. Eu nu as accepta sa fiu mingea lui de ping-pong.: te vreau, nu te vreau... Si...mai ales ca inteleg ca nu s-a intimplat doar o data...Eu am un principiu : dragoste cu sila nu se poate... Ma dai afara??? OK ..Dar e ptr ultima oara... cand plec... Si nu m-as mai intoarce...NEVER...Sau poate(ptr ca inteleg ca-l iubesti inca..),decat daca m-ar ruga cu cerul si pamantul si ..ar mai trece niste teste..ptr a fi tu sigura ca nu-ti mai face la fel si peste...1-2 luni..

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Normal ca nu te simti bine nici acasa ,esti adult ai dreptul la intimitate si pe ei situatia ta ii streseaza si ii afecteaza.
Faptul ca poti face aceste ture, ma determina sa cred ca nu lucrezi.Aceasta inseamna ca esti dependenta material de el?Ca sa te respecte , trebuie sa impui respect si sa te respecti tu.Deci e o problema de atitudine bilaterala.Poate fi si o dragoste cu nabadai,dar totul trebuie sa aiba niste limite.Fa-ti ordine in idei!Ce-ti place la el si ce te deranjeaza,unde consideri ca gresiti.Noteaza pe o hirtie,partile bune si proaste.Il iubesti neconditionat?Tu ,nu existi pentru el?Esti dispusa sa ierti ,ceea ce nu e rau intr-o relatie ,cu conditia sa fie si reciproca valabila si nu in cazuri majore.Ma refer la probleme de principiu.El stie ca tu esti disponibila...
Atunci, trebuie sa aveti o discutie serioasa ,sa impui conditii,sa-i atragi atentia ca te intorci in anumite circumstante si ca daca mai pleci va fi pentru ultima data,ca ai obosit si vrei sa afli ce doreste de la viata,de la tine,etc.
Sint convinsa ca iti vine greu sa incepi o discutie cind totul pare in regula,respectiv cind revii la domiciliu,dar tot ce nu e rezolvat la timp se intoarce in defavoarea ta.El stie doar ca tu il iubesti si e loc de manevra,nu-l mai intereseaza ca tu esti trista,nemultumita de viata,singura in doi,etc.
Lasa-te mai greu convinsa sa te intorci.Fii si tu ocupata,fitoasa,cun ii place lui sa fii?In nici un caz nu agreeaza supusa ca vad ca postura asta te trimite pe drumuri.Intr-o casnicie se spune ca:cum il cresti asa il ai.Ce profesie are stimatul domn?
Nu iti sugerez sa faci razboi ci sa stii ce vrei si sa gasesti cai de atac.Daca iti ard degetele sa-l suni arunca telefonul pe geam.Mimeaza indiferenta.

Mergi la inceput