Inseminare artificiala [IAS] 10
Raspunsuri - Pagina 3
INDY spune:
Anca, stiu ca te duci astazi la cabinetul dr.Moisa. Mult succes si sa ne spui si noua ce s-a intamplat cu ovulul(ce diametru are). Astazi este a 10 zi? Cand te duci: dimineata sau dupa-amiaza?
Anca Wish spune:
Indy, e a 14-a zi. S-ar putea sa fie prea tarziu pentru o inseminare luna asta. Eu ma bazez pe faptul ca ovulez in ziua a 17-a, asa ca dupacalculele mele, nu e tarziu.
Am programare la 17:30. Scriu maine.
Saru'mana ca te gandesti la mine. 
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
dana p. spune:
Paula, uite nr de telefon ale dr Cocei.: la cab particular -2231906; la spital telefon direct 2215863 sau prin centrala 2249376 si ceri la dr.Cocei.
Anca multa bafta astazi, iti tin pumnii sa se lase cu
!

Dana
Anca Wish spune:
Din pacate, eu n-am vesti bune. In ziua a 14-a i folicul de 12 mm.
Chiar nu inteleg ce mi se intampla. Acum 3 luni si acum 2 luni si in ziua a 14-a aveam folicul de 16 mm. Sa fie oare de la anticonceptionale?
Ramane de vazut daca o sa creasca sau nu. Ma duc vineri sa vad.
Zambeste
anca...poate intr-o zi
INDY spune:
Anca, așteptam cu viu interes o veste de la tine; îmi pare rău că nu e o veste bună. Nu înțeleg nici eu de ce, după tratament de stimulare a ovulației și tocmai în ziua a 14-a este așa de mic foliculul. De ce ai luat anticoncepționale? Eu credeam că iei Clostilbegyt.
În orice caz, nu dispera... Aștept vești de la tine.
dana p. spune:
Ancuta, nu stiu daca este de la anticonceptionale, dar iti spun din propria experienta ca eu am luat 2 luni la rand cate 10 zile vitamine, adica ginseng, vit e forte , magne b6, vit c si aveam luna trecuta 2 foliculi in ziua a 13-a de 21,2 si 22,6 mm pe ovarul stang de s-a mirat si o doctora la care am fost pentru analiza spermogramei sotului meu , si m-a intrebat dupa cate luni de stimulare am avut foliculi astia si cand i-am spus ca a fost pe ciclu natural si ca nu am mai facut stimulare de acum 3 ani aproape se uita chioras la mine.
Eu luna asta aveam in ziua a 11a un folicul de 14,5 mm pe partea stanga si unul de 11,2 pe partea dreapta. Acum eu am
in ziua a 12a si ma gandesc daca s-o fi prins ceva.Am mai facut
si in ziua a 15 a ,si acum astept cum mi-o fi norocul.
Ia si tu niste vitamine ca poate or sa-ti faca bine!
Dana
Anca Wish spune:
Indy, nu aveam voie sa ovulez dupa operatia de polipi, de aceea mi-a dat anticonceptionale. Nu am facut stimulare.
Cred ca ar fi bine s-o las pe luna viitoare. Nu mai vreau sa fac inseminari care din start au sanse minime.
O sa vorbesc vineri cu dr. 
Zambeste
anca...poate intr-o zi
INDY spune:
Anca, cred că cea mai bună decizie este, așa cum ai spus și tu, s-o lași pe luna următoare. Nu înțeleg de ce te-a mai monitorizat, când era clar că ți-a dat anticoncepționale ca să nu ovulezi...
Probabil că luna viitoare iți va da tratament pentru stimulare.
Luna decembrie poate fi mai norocoasă. Îți dai seama: vin sărbătorile, Moș Crăciun, dorința de la miezul nopții de Revelion...
Îți doresc succes, orice decizie vei lua.
Anca Wish spune:
Indy, anticonceptionalele le-am luat luna trecuta. Acum, in mod normal ar fi trebuit sa ovulez. Dumnezeu stie ce-o fi. Te pup si iti tin si tie pumnii
Zambeste
anca...poate intr-o zi
ilinca_dim spune:
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt valorile normale pt ziua a 3-a pt FSH, LH, Estradiol si Prolactina.
Multumesc
Ilinca