Inseminare artificiala [IAS] 10
Raspunsuri - Pagina 4
ana maria spune:
Anca Wish s-ar putea sa ai ovulatia mai tarziu, de la 14 creste repede la dimensiunea viabila. La mine intr-o saptamana a ajuns de la 0 folicul la 19,5. Dar asta era in ziua 17-18.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Anca Wish spune:
Da, ana maria, asta zicea si Moisa ca s-ar putea sa creasca. Pe mine ma intriga diferentza asta. Aveam super babani in ziua a 14-a si acum...pauza.
Sper sa creasca si sa fac inseminarea.
Iti multumesc ca ma supervizezi!
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
deca spune:
Buna fetelor, mii de scuze ca ma bag si eu in discutie, mai ales ca n-am mai intrat demult pe forum. Pur si simplu nu am mai avut noutati, am cam batut pasul pe loc 
Puteti sa imi spuneti daca inainte de inseminare nu trebuie avut contact sexual un anumit numar de zile pentru ca spermatozoizii sa nu se iroseasca, sau vorbesc prostii?! 
Carmen
deca spune:
Multumesc mult Ina pentru informatie,nu stiu de ce, da' parca imi aminteam de 5 zile de abstinentza pentru spermograma 

Carmen
Anca Wish spune:
Ina are dreptate, Deca. Perioada de abstinenta variaza intre 3-5 zile.
Zambeste
anca...poate intr-o zi
deca spune:
'Neatza fetelor! Un weekend minunat va doresc!
Ok, am inteles, 3 zile, - e mai bine
, mercic!
Imi spuneti si mie exact cum se ajunge de la Unirea la cabinetul Dr.Anca Moisa?!Incercai sa gasesc pe net da' nu reusii
; probabil ca-s prea nerabdatoare;
Am reusit si eu sa ma programez pentru marti, mai merge cineva?
Am niste emotzii.... nici nu vreau sa ma gandesc!

Carmen
Anca Wish spune:
Deca, de la Unirea, iei masina 123 pana acolo. Cabinetul e vis-a-vis de Mall.
Cand suni intreaba numele strazii...si e simplu. masina te lasa aproape in fata strazii.
Iti tin pumnii
Zambeste
anca...poate intr-o zi
deca spune:
Multumesc mult Anca; e tare greu cand vii la doctor din alt orash.
Dupa ce ca e stresul mersului la doctor, mai e si stresul ca nu cunosti locurile si obiceiurile. Iar eu, cel putin, cand ma duc la gineco... ma apuca tremuriciul instantaneu, e asha penibil, da' ce sa fac, nu pot sa ma controlez

Culmea, ca in rest sunt strong!
Carmen