Inseminare artificiala [IAS] 10

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, stiu ca te duci astazi la cabinetul dr.Moisa. Mult succes si sa ne spui si noua ce s-a intamplat cu ovulul(ce diametru are). Astazi este a 10 zi? Cand te duci: dimineata sau dupa-amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, e a 14-a zi. S-ar putea sa fie prea tarziu pentru o inseminare luna asta. Eu ma bazez pe faptul ca ovulez in ziua a 17-a, asa ca dupacalculele mele, nu e tarziu.
Am programare la 17:30. Scriu maine.
Saru'mana ca te gandesti la mine.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Paula, uite nr de telefon ale dr Cocei.: la cab particular -2231906; la spital telefon direct 2215863 sau prin centrala 2249376 si ceri la dr.Cocei.

Anca multa bafta astazi, iti tin pumnii sa se lase cu !

Dana

Mergi la inceput

Din pacate, eu n-am vesti bune. In ziua a 14-a i folicul de 12 mm.
Chiar nu inteleg ce mi se intampla. Acum 3 luni si acum 2 luni si in ziua a 14-a aveam folicul de 16 mm. Sa fie oare de la anticonceptionale?
Ramane de vazut daca o sa creasca sau nu. Ma duc vineri sa vad.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca, așteptam cu viu interes o veste de la tine; îmi pare rău că nu e o veste bună. Nu înțeleg nici eu de ce, după tratament de stimulare a ovulației și tocmai în ziua a 14-a este așa de mic foliculul. De ce ai luat anticoncepționale? Eu credeam că iei Clostilbegyt.
În orice caz, nu dispera... Aștept vești de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ancuta, nu stiu daca este de la anticonceptionale, dar iti spun din propria experienta ca eu am luat 2 luni la rand cate 10 zile vitamine, adica ginseng, vit e forte , magne b6, vit c si aveam luna trecuta 2 foliculi in ziua a 13-a de 21,2 si 22,6 mm pe ovarul stang de s-a mirat si o doctora la care am fost pentru analiza spermogramei sotului meu , si m-a intrebat dupa cate luni de stimulare am avut foliculi astia si cand i-am spus ca a fost pe ciclu natural si ca nu am mai facut stimulare de acum 3 ani aproape se uita chioras la mine.
Eu luna asta aveam in ziua a 11a un folicul de 14,5 mm pe partea stanga si unul de 11,2 pe partea dreapta. Acum eu am in ziua a 12a si ma gandesc daca s-o fi prins ceva.Am mai facut si in ziua a 15 a ,si acum astept cum mi-o fi norocul.

Ia si tu niste vitamine ca poate or sa-ti faca bine!

Dana

Mergi la inceput

Indy, nu aveam voie sa ovulez dupa operatia de polipi, de aceea mi-a dat anticonceptionale. Nu am facut stimulare.
Cred ca ar fi bine s-o las pe luna viitoare. Nu mai vreau sa fac inseminari care din start au sanse minime.
O sa vorbesc vineri cu dr.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca, cred că cea mai bună decizie este, așa cum ai spus și tu, s-o lași pe luna următoare. Nu înțeleg de ce te-a mai monitorizat, când era clar că ți-a dat anticoncepționale ca să nu ovulezi...
Probabil că luna viitoare iți va da tratament pentru stimulare.
Luna decembrie poate fi mai norocoasă. Îți dai seama: vin sărbătorile, Moș Crăciun, dorința de la miezul nopții de Revelion...
Îți doresc succes, orice decizie vei lua.

Mergi la inceput

Indy, anticonceptionalele le-am luat luna trecuta. Acum, in mod normal ar fi trebuit sa ovulez. Dumnezeu stie ce-o fi. Te pup si iti tin si tie pumnii

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt valorile normale pt ziua a 3-a pt FSH, LH, Estradiol si Prolactina.
Multumesc
Ilinca

Mergi la inceput