Inseminare artificiala [IAS] 10

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Anca nu am facut test postcoital. Eu am mai ramas insarcinata numai ca le-am pierdut pe toate la 5-6 saptamani .Cred ca din cauza ca am mai ramas, nu mai mi-au dat sa fac si testul asta.In rest am facut tot ce se putea face , cred.
De marti de cand mi-a spus doctorul ca pot sa incerc natural ne-am si pus pe treaba . Aveam 2 foliculi unul pe ovarul drept de 11,2 mm si celalalt de 14 mm pe ovarul stang , asta in ziua a 11-a.Luna trecuta am ratat sansa , ca aveam 2 foliculi pe partea stanga de 21 si 22 mm in ziua a 13-a.(Eu am avut si o extrauterina pe partea dreapta si acolo nu mai am trompa.)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bafta, Dana. Poate ne dai o veste buna in curand.
Indy, ce tratament ti-a dat sa faci 7 zile. Cu ce?

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca...Pai, nu ti-am zis? Ovamit(sau Clostilbegyt) si Premarin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Succes Anca pentru marti. DA-mi si mie un semn, sa-mi spui ce ti-a zis Moisa.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Indy, si eu am facut stimulare dar cu Clomiphene si Premarin. Mie doctorul mi-a dat Premarin ca i-am spus ca nu prea am mucus cervical. Ideea este cam asa dupa cate am inteles: stimulentele cu progesteron scand nivelul estrogenului, de aici apare si uscaciunea in vagin, lipsa de chef de sex sau starile de spirit schimbatoare adica candsi apoi si de aia mai adauga ceva si pentru estrogeni. Mi-a dat sa iau premarin in zilele 5-15 dar nu l-am luat din prima luna ca m-a enervat doctorul ca nimic nu-mi explica d-aia o sa il si schimb
Anca W, ai zis ca la inseminare doc ia sperma o spala, ii face freza si dupa aia o introduce. Eu stiam ca la inseminare nu ii face nimic de aia are si o rata cam mica de reusita, explica si mie da' asa mai pe indelete ca la babete, pliz

Oana_B

Mergi la inceput

Oana, din explicatiile sotului meu care a participat la aceasta actiune de prelucrare a spermei, am inteles asta:
Sperma proaspat colectata, se introduce intr-o centrifuga, unde se separa lichidul seminal de spermatozoizi si raman doar spermatozoizii mobili.
Eu n-am fost prezenta data trecuta la acest procedeu pentru ca prelucrarea s-a facut intr-un loc iar inseminarea in alt loc. De data asta voi face ambele actiuni in acelasi loc si voi casca ochii.
In mare procedeul e cel explicat mai sus. Cert e ca ramane pe fundul unei eprubete o cantitate extrem de mica, dar care contine milioane de spermatozoizi.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Puteti sa-mi spuneti si mie tel. de la cabinetul particular al dr.Cocei ? Si in ce zile(ore) pot suna ? L-am cautat pe mai multe subiecte dar nu am gasit.
Mersi mult
Paula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mercic Anca

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetele, va rog mult daca stie careva sau daca a facut inseminare cu donator,pleaseeeeee,spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Ina, cand am fost sa-mi faca operatia de polipi la Giulesti, erau multe cupluri care apelau la aceasta varianta.
Ce m-a impresionat era ca sotii stateau langa sotiile lor si le priveau cu o tandrete si o grija rar intalnite. Tot respectul meu pentru astfel de barbati care accepta varianta asta.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput