Inseminare artificiala [IAS] 10
Raspunsuri - Pagina 5
Anca Wish spune:
Maine (duminica) fac inseminarea. Tineti-mi pumnii sa reusesc, de data asta.
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
shylili spune:
anca multa, multa bafta, maine sa fie ziua 

ma voi ruga pentru tine
te asteptam cu vestile cele bune
multi pupici
lili
gabid spune:
Anca,multa bafta...sa ne dai vesti bune ca sa o luam si noi pe acest drum!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
tumpi spune:
Anca ne
tine sa fie totul bine de data asta.
Te asteptam cu vesti
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Multumesc mult, fetelor. Am facut-o. A fost bine. Au fost 40 milioane de spermatozoizi fata de 16 mil. data trecuta.
Doamne, mi-e asa de frica! Aseara imi venea sa renunt, imi venea s-o las balta. Azi pe masa am inceput sa plang.
E tot ce-mi doresc mai mult pe lume si mi-e frica de o alta dezamagire.
Imi doresc din tot sufletul sa va dau o veste buna.
Doamne ajuta!
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
amparo spune:
Anca,multa bafta!
Te urmaresc mai de mult timp,asta din cauza ca am trecut cam prin aceeasi filiera! Si eu inainte de a ajunge la Anca Moisa am fost pacienta lui Vladareanu.Foarte capabil tip,dar mult prea ocupat si superficial pentru ceea ce ne trebuie noua!
Eu am facut inseminare cu Anca,la cabinet,si dupa a treia incercare s-a prins! Dar din pacate eu am pierdut sarcin ala 10 saptamini.Acum mai am o luna de anticonceptionale( asta ca sa-mi tina ovarele in repaos dupa chiuretaj si asa sansele de sarcina cresc dupa ce le intrerupi) si apoi din nou la treaba!
Asa ca nu-ti fie teama,ai incredere in Anca si o sa vezi ca in final se va rezolva.Bafta!
gabid spune:
Amapro,totusi e o reusita partiala!Cum a fost?De ce numai incerci?Care erau problemele voastre?
Ieri am cautat prin spermogramele facute de sot si am vazut ca prima spermograma din oct 99 facuta la Ancar avea mobilitate 50% si 15 mil spermatoz si dupa tratamentul dat de Ancar cu Undestor i-a scazut la 35% si nr la fel.Eu nu cred ca unestorul e bun pt sotul meu.
Oare sa mergem la un endocrinolog?Ce analize sa faca?Testosteron,FSH...altceva ce mai stiti voi?
Gabi si Moni cea obraznicuta.
INDY spune:
ANCA, felicitări pentru inseminare... ținem pumnii și sperăm că s-a prins de data asta. Poate te-am mai intrebat... de câte ori ai făcut inseminare?
Dă Doamne.... sa fie pentru ultima data!
ana maria spune:
Anca ma gandesc la tine!!! Iti tin pumnii!!!
Amparo imi pare tare rau ca ai patit asa, nici nu pot sa ma gandesc ce ai simntit. Cred ca ramasesei in vara, nu-i asa? Ti-a dat sa faci analize ca sa vada ce s-a intamplat? Iti tin pumnii in continuare!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!