Dar noi? Suntem "fete bune"?
Sa presupunem ca suntem casatorite/prietene cu un barbat mai bun sau mai putin bun, care are mai multe sau mai putine defecte, fara a le avea pe urmatoarele: bautura, femei, violentza.
Intr-o relatie este nevoie de doi. Este doar sexul masculin vinovat intotdeauna de tot ceea ce nu merge intr-o relatie? Dar noi? Noi avem defecte? Nu este niciodata vina noastra? Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc (mai adaugati voi). Avem si noi defecte? Ni le putem recunoaste?
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Raspunsuri
Angela T. spune:
quote:
Initial creeata de ruxij
Sa presupunem ca suntem casatorite/prietene cu un barbat mai bun sau mai putin bun, care are mai multe sau mai putine defecte, fara a le avea pe urmatoarele: bautura, femei, violentza.
Intr-o relatie este nevoie de doi. Este doar sexul masculin vinovat intotdeauna de tot ceea ce nu merge intr-o relatie? Dar noi? Noi avem defecte? Nu este niciodata vina noastra? Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc (mai adaugati voi). Avem si noi defecte? Ni le putem recunoaste?
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Motivul care m-a indemnat sa raspund mesajului tau e motto-ul simpatic cu care ai semnat. Iacata explicatia cum de facem noi femeile riduri, iar barbatii doar muschi :))
In fine, fiindca tot am deschis vorba, hai sa raspund si mesajului tau. Iaca, eu sunt dispusa sa mi le recunosc pe toate cele enumerate mai sus, mai putin poate lipsa de cochetarie, sac!
aissa spune:
Defectele mele, hmmm..
Daca il intrebi pe sotul meu o sa iti spuna ca tip prea mult si prea des
Daca ma intrebi pe mine, o sa iti spun ca eu tip pentru ca daca spun ceva incet nu ma aude ca are castile pe urechi...
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
sheherezada spune:
Eu sint perfectionista (cred ca asta e cel mai mare defect al meu) si mai sint si orgolioasa.In rest nu ma descopar in listuta ta.
Si bineinteles ca intr-o relatie nu poate fi niciodata numai unul vinovat.Tot timpul sint doi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Manuc spune:
Se poate intampla ca o "fata buna" sa nu se inteleaga cu un "baiat bun" si sa nu fie nimeni vinovat. Fiecare e bun in felul sau, nu se regasesc pe listele de defect mentionate, dar nu sunt compatibili. Mai rau e cand constata incompatibilitatea dupa niste ani in care au aparut si niste copii.
Manuela si bb Costin
Roxy Trixy spune:
Bineinteles ca dreptatea nu e niciodata intr-un singur loc, si fiecare are vina lui sau dreptatea lui.
Dar ideea e ca pentru noi gasim intotdeauna circumstante atenuante, asa ca trebuie sa dam vina pe cineva, deci din 2 mai ramane unul: celalat!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
motanik spune:
Msa, ca tot ai deschis subiectul, eu cred ca am destule defecte si eu, mai ales ca tip destul de des la el si el nu zice nimik, sunt rautacioasa, ma cert cateodata din nimicuri si apoi regret, dar cred ca sta in natura femeilor sa fie mai cicalitoare si mai certarete, mai rautacioase...Ideea e ca totusi eu am gasit pe cineva perfect compatibil...sa speram! Adika, tace si lasa de la el mai mult decat o voi face eu vreodata, probabil.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
sinzi_ana spune:
Cred ca fiecare dintre noi critica mai intai si apoi incearca sa isi caute greselile.
Eu tind sa iau de bune deciziile mele, si le mai gandesc pe cele ale sotului meu...si cum am o parere asa buna despre mine...tind sa cred, ca da...sunt o "fata buna"!!! Si ce norocos e sotul meu ca ma are!!!
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
szivarvany spune:
Eu sunt , dar dupa ce lamuresc treaba intr-o secunda devin . Si nu am rabdareeeeeeeee, toate trebuiesc facute imediat, acum, repedeee. Noroc cu my husband care mai trage frana de mana
Pupici de la gagici !
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
motanik spune:
mamagiuliei, ai scris exact ce gandeam si eu si nu am stiut cum s-o exprim...vreau ca toate sa fie facute repede...adika...cand vreau eu!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj