Dar noi? Suntem "fete bune"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Initial creeata de ruxij

Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc (mai adaugati voi). Avem si noi defecte? Ni le putem recunoaste?

io is genul ala care acu mi s-a pus pata sa fac ceva, pai acum fac.. basca ca vreau sa fie facut si repede nu cu la-la-la si alte din astea. Prin urmare reausesc sa inervez lumia in juriul mieu.

Dar din ce ai spus tu mai sus, nu ma recunosc decat ca sunt dominatoare uneori, in general in discutii aprinse, si cicalitoare cand sunt calcata pe bataturi. A mai sunt prea exigenta, rece, tacuta.

bzz.. cam atat imi vine in minte!

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Initial creeata de ruxij

Sa presupunem ca suntem casatorite/prietene cu un barbat mai bun sau mai putin bun, care are mai multe sau mai putine defecte, fara a le avea pe urmatoarele: bautura, femei, violentza.
Intr-o relatie este nevoie de doi. Este doar sexul masculin vinovat intotdeauna de tot ceea ce nu merge intr-o relatie? Dar noi? Noi avem defecte? Nu este niciodata vina noastra? Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc (mai adaugati voi). Avem si noi defecte? Ni le putem recunoaste?

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

defecte?io?nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! sigur, daca nu crezi ia de vezi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by motanik

mamagiuliei, ai scris exact ce gandeam si eu si nu am stiut cum s-o exprim...vreau ca toate sa fie facute repede...adika...cand vreau eu!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

sigur, asta e cel mai important

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Defecte, calitati,.... cred ca este o chestiune subiectiva. Pentru unii trasaturile de caracter sunt calitati, ptr. altii par defecte, depinde de fiecare in parte. Sotul meu spune uneori ca sunt posesiva, egoista si rautacioasa-obraznica (adica stiu sa bat cu cuvintele), pe cand prietenii le considera calitati, in sensul ca spun omului adevarul in fata si dupa aceea suntem prieteni ca la inceput. Un lucru, care-l deranjeaza pe consortiul meu, este ca daca vreau ceva, fac imediat, daca iese pe dos, ei ce sa ma mai agit, am avut ghinion si gata, nu mai analizez de o mei de ori situatia ca oricum e de domeniul trecutului.
Eu consider ca nu exista om fara defecte, dar asta depinde de mediu, cum il percep oamenii din jur si depinde si de intelegerea si toleranza celor din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc

Ba da,uite,recunosc si chiar imi fac mea culpa,da`data viitoare,mor si daca asa mi-e cheful si am bazdaci,poate sa stea si-n cap,ca nu fac decat sa ma infoi mai rau...da`cu motiv:uite,trebuia sa ma duc la shopping(doar ptr. mine!) si a trebuit sa-(si) ia 2 calculatoare la birou,toale de iarna la pitici,avea de scris mailu-ri urgente si l-am tot intrebat ca nebuna:äcuma vrei,stai ca ti-le scriu...a durat ceva,ma vait mereu ca sunt obosita,desi stau ca o testoasa toata ziua si in afara de mancare nu fac aproape nimic,la parc ma duc rareori pe jos,ca vine sa ma ia,sau trimite soferul sa ne duca si cred ca lista poate continua intr-un mod in care m-ar face sa ma gandesc ca desi nu sunt o scorpie,merita mai mult,intelegere,sprijin...dar eu sunt plictisita pentru ca m-am obisnuit sa lucrez mult,sa fiu activa si desi cu ysraa nu se poate spune ca iti poti permite sa lenevesti,nu-i acelasi lucru...asa ca uneori,eu sunt capul rautatilor si de multe ori ma gandesc ca alta l-ar fi pus in rama,pentru ca pur si simplu nu-i poti reprosa mai nimic,sau oricum sunt insignifiante.
Nu,nu sunt fata buna mereu,dar exista explicatii stiintifice(sau fantastice,poate?!?)pentru asta.Insa de vreme ce constientizez,cateodata imi mai revin,cateodata tac cand imi arunca cate o uitatura,asa,sau cateodata ma gandesc ca nu-i timpul trecut,poate mai e timp sa ma perfectionez!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu sunt rea si nu recunosc ca "TIP" foarte des din motive aiurea si fara sens.
Ex: Trebuie sa mergem la cumparaturi si vad ca sotul nu a facut patul cum vreau eu atunci ma apuca damblaua incep sa urlu si sa tip nu mai vreau sa mergem nicaieri...mai fac si ravagi in urma mea.

Sunt rea si nu imi cer scuze cind stiu ca am gresit si exagerez cu tipatul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Eu sunt rea si nu recunosc ca "TIP" foarte des din motive aiurea si fara sens.
Ex: Trebuie sa mergem la cumparaturi si vad ca sotul nu a facut patul cum vreau eu atunci ma apuca damblaua incep sa urlu si sa tip nu mai vreau sa mergem nicaieri...mai fac si ravagi in urma mea.

Sunt rea si nu imi cer scuze cind stiu ca am gresit si exagerez cu tipatul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel

web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

si eu tip...tare de tot.

Sabina si Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu tipetele din orice
Noroc cu sotii carora nu le place sa urle, altfel ... am fi ca la balamuc ...
A, sa nu uit manipularea. Adica daca nu imi face domnu` sot pe plac, incep sa si atunci se rezolva (asa l-am convins sa ne urcam intr-un carusel al naibii de urat, lucru pe care l-am regretat nespus, iar el si acum rade de mine)

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ruxij, dar tu ce defecte iti recunosti?
Ca noi raspundem dar tu...

Eu una sunt maritata cu un barbat (aproape) perfect iar eu sunt (mai mult ca) perfecta

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

He he, Otilia, asteptam intrebarea asta, ma intrebam cine o va pune prima!:)) Eu ma apropii de perfectiune

Cred ca de-a lungul anilor am mai reusit sa imi mai elimin din defecte si sa il inteleg si pe cel de langa mine in loc sa ma gandesc ca doar eu am mereu dreptate, las mult mai mult de la mine, negociez mai mult, sunt mult mai diplomata si imi stapanesc nervii, dar sigur ca tot mi-au mai ramas defecte.

De exemplu: sunt foarte dezordonata, uit de la mana pan' la gura, ceea ce il enerveaza pe sotul meu. Nu imi gasesc lucrurile, pierd diverse si intreb mereu unde e nu stiu ce. Uneori las emotiile sa ma controleze, ma agit f. tare, tip din ce in ce mai putin, dar tot ma mai scap, rar, dar se mai intampla. Tind sa iau singura decizii importante legate de bani/cumparaturi sau calatorii de ale mele importante, gen mers in Romania. Sunt cam cheltuitoare deasemenea si este si sotul meu tot cheltuitor asa ca va dati seama ce iese:((( Nu mai am deloc vointa sa ma apuc de slabit si sunt si cam grasutza:)) Sigur ar mai putea sa adauge barbata-miu defecte, dar dc. ar fi destept, mai bine ar spune ca sunt perfecta sau ca oricum calitatile mele minunate fac defectele sa para insignifiante

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput