Dar noi? Suntem "fete bune"?
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
quote:
Initial creeata de ruxij
Sa presupunem ca suntem casatorite/prietene cu un barbat mai bun sau mai putin bun, care are mai multe sau mai putine defecte, fara a le avea pe urmatoarele: bautura, femei, violentza.
Intr-o relatie este nevoie de doi. Este doar sexul masculin vinovat intotdeauna de tot ceea ce nu merge intr-o relatie? Dar noi? Noi avem defecte? Nu este niciodata vina noastra? Nu suntem niciodata si chiar niciuna: neintelegatoare, insensibile, dominatoare, ciclaitoare, plangacioase, lenese, neatente la nevoile copilului/barbatului, zgarcite, lipsite de cochetarie etc etc etc (mai adaugati voi). Avem si noi defecte? Ni le putem recunoaste?
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Eu recunosc ca multe din defectele insirate de tine le regasesc la mine: sunt cicalitoare, plangacioasa, incapatanata (pe asta nu ai trecut-o, o trec eu), uneori lenesa (adica fara chef de nimic, de ex.: "bebe, mergi tu si-mi faci un ceai, pliiiiiiizzz!" si bebe se executa) si, tot din lipsa de chef, sunt in ultimul timp si lipsita de cochetarie. Iar al meu "bebe" ma incurajeaza in asta spunand: la ce-ti trebuie sa te machezi, cand esti de 1000 de ori mai frumoasa naturala?" pai...eu ce sa-i raspund? Da' nu-i nimic ca daca incep eu sa-l cical (bebe, ia-ti vitaminele, imbraca-te nu vezi ce frig e?) incepe si el (da' tu ti-ai luat pastilele de inima, da' de ce nu-ti usuci parul, vrei sa racesti, uite de-aia tusesti, etc) Si...se creaza o atmosfera care pe mine una ma face sa rad. La sfarsit ne pufneste rasul pe amandoi ca suntem amandoi cicalitori:))))
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
liris spune:
quote:
Initial creeata de ruxij
Noi avem defecte?
ei nu??!!! si inca cite...
Once a grump, always a grump
conchita spune:
io n-am defecte din fabricatie, ci doar calitati imperfecte
pe bune, atata vreme cat nu se depun plangeri si reclamatii, inseamna ca suntem compatibili, iar "defectele" sunt, de fapt, fermecatoare. :))
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by lirisquote:
Initial creeata de ruxij
Noi avem defecte?
ei nu??!!! si inca cite...
Io n-am!!!!!
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
liris spune:
felicitari! dar permite-mi sa ma indoiesc, ca oricum o voi face.
energy spune:
ce defecte mey, care defecte??
dak aveam defecte eram acum in carciumi, cu trabucul in coltzul gurii si martini/campari pe masa sau mai rau, direct pe la curvi sau fufi (sa ma scuze stimata audientza), nu ca noi: sotzii iubitoare, mame devotate (discutam acilea de cate ori se kk copilul si sotzul) si calare pe forumul asta plin de retzete de slabit si bucatareli.....sau o fi si asta vrun defect pentru "domnii" mai scrobitzi????
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
energy spune:
quote:
Originally posted by Sabina
si eu tip...tare de tot.
Sabina si Sofia Galagia
[/quote]
Sabina!! nu se zice "TZIP",
se
spune "vorbesc tare ca sa ma incalzesc"
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
Anamaria-Livia spune:
Si eu tiiiiip, de nu se mai intelege nimeni cu mine, dar macar ma consolez cu ideea ca printre noi, ponderea "tipatoarelor" observ ca este foarte mare :-)))))
Fiquelle spune:
Mey, Energy, de cate ori intru eu pe la vre-un topic, hop! dau de tine...si ma prapadesc de atata ras...dai niste raspunsuri BETON-BETON...de unde le scoti, mama, ca m-am inverzit de ciuda, ca mie nu-mi vine in minte...da' cata dreptate ai, si ce frumos stii tu sa le spui...esti preferata mea p-acia...
Mada si Sofia Maria, 3 luni
paula2003 spune:
Da, am defecte dar sotul m-a ales cu sufletul si pe urma cu calitatile. Calitati de buna gospodina, iubitoare, atenta, guraliva, eleganta, ... Defecte : putin dezordonata.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/