Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat. Sa stiti ca sunt alaturi de tine. Multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by DanaR

Ma intreba cineva de cauze:
am ridicat ceva greu si am carat, stress, peobabil bb nu a fost bine prins... si in final cred ca a fost hotararea celui de sus.

Asa am facut si eu anul trecut. M-am apucat de facut curatzenie in casa, am ridicat fotoliile si canapeaua. Dar vorba ta, asa a vrut doamne, doamne.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by DanaR

Din pacate am pierdut bebele meu!
Acum trei saptamani am inceput sa sangerez usor la inceput apoi din ce in ce mai tare si cateva zile la rand cu tot cu tratamentul facut sub supraveghere medicala in spital sangerarea nu s-a oprit. Doctorita a hotarat apoi ca e o sarcina compromisa si l-a scos afara si asa era!
Am ramas cu un gol imens in mine - in suflet si in minte! Am ramas cu amintirea visului pe care l-am avut ca imi tineam bebele in brate si ii dadusem un nume - il chema Fabian. Atat mi-a ajutat bunul Dumnezeu sa il visez. Si parca nimic nu ma consoleaza decat baietelul meu de acasa! El e in continuare soarele meu cel mic. Dar continua sa ma roage sa ii fac o surioara.
Sa aveti grija de voi fetelor si sper ca totul sa fie bine pentru voi. Sa duceti la bun sfarsit sarcinele voastre si sa aduceti pe lume copii sanatosi.
Va pup. Dana Rusu

Danauta, imi pare nespus de rau de ceea ce s-a intamplat. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta suferinta. Speranta si incredere caci data viitoare va veni curand si totul va decurge bine.

Cu multa dragoste,
New Mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara sau mai bine zis dimineata...
Danar sincer nu am cuvinte pentru ce ți s-a intamplat, sper ca baietelul tau sa poate sa te faca sa uiti.Eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie si dupa chiuretaj nu-mi puteam vedea fetita cateva zile din cauza socului...Sa te ajute Dumnezeu sa treci mai usor...

momentan sunt in stadiul de agonie.Aseara am fost la doctor, la control.Aparent totul perfect.Bebelusul are 14 saptamani, misca și ii bate inima, seara a decurs normal, iar de la ora 1 noaptea sangerez continuu, nu în cantitati mari, insa destul, fara dureri abdominale sau de spate.Daca poate cineva, sau a mai trecut prin asa ceva spuneti-mi va rog daca sarcina este compromisa sau se mai poate fi un licar de speranta...
multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dana, imi pare nespuns de rau pentru cele intamplate.
Cineva de aici spunea sa-ti plangi toate lacrimile si sa mergi mai departe si cred ca era un sfat bun. Dumnezeu are grija de noi, ne da putere si el stie cum sa ne aline suferintele.
Nu stiu ce sa iti spun pentru ca stiu ca, in astfel de momente, cuvintele sunt de prisos.
Ai grija de tine si de cel mic,

Aurasa 9 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Dana imi pare foarte rau. Stiu ca in cazul asta nu sunt cuvinte sa te consoleze. Vreau doar sa stii ca suntem alaturi de tine.

Loreen, sangele ce culoare are. Daca e rozaliu sau maroniu si sunt doar pete, nu te panica, dar oricum du-te la dr. sa vezi ce se intampla. Eu am episoade de genul asta de la 4 saptamani. Daca sangele este rosu, du-te urgent la medic!

Mstroe, Androix, trim. 2 incepe dupa sapt. 14. Deci mai aveti o sapt, respectiv doua. Nu mai e mult, oricum . Cand se calculeaza sarcina in luni sau trimestre se scad doua saptamani (cele pana la ovulatie).

Eu am rezultatele la triplul test. Sunt bune. Nu am fost la medic, dar din ce inteleg eu, totul este bine.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna dimineata,
stie cineva ce pot sa iau pentru toxiinfectie alimentara??? Am facut o urticarie de toata frumusetea si ma mananca de nu mai pot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

DanaR imi pare extrem de rau pentru pierderea ta, cu incredere vei depasi momentul, nu te lasa coplesita pentru ca si moralul conteaza foarte mult in ceea ce vrei sa faci.

Medeea76 - 76 e anul tau de nastere? atunci nu esti a' mai mica, eu sunt in '77, (stiu ca nu la asta te refereai, dar sa mai si shugubatzim :-). Sambata, 30 oct am fost la eco si mi-a zis ca sunt in 6 sapt, am vazut ceva la ecograf, nu mare lucru dar am fost atat de emotionata cand am vazut fasolica pe ecran ca mi-au dat lacrimile, m-a chemat de-abia peste o luna cand mi-a spus ca o sa fie si cu manutze si cu inimioara, de-abia astept. Data viitoare il iau si pe tati cu mine, nu e de pierdut asa ceva. cat despre faptul ca nu ai greturi, nu te plange. eu am avut, se pare insa ca am scapat. orice miros imi intorcea stomacul pe dos, bine ca nu . acum se pare ca nu ma mai deranjeaza nimic. ah si-mi mai era greata, culmea cand imi era foame. nici pofte n-am, insa sunt mai mancacioasa ca de obicei.
a propos, voi cum ati facut, v-ati cumparat cantar acasa?

ruxel, intreaba doctorul, pana atunci incearca sa bei multe lichide, si poate ceaiul de tei sa-ti amelioreze mancarelile (nu cred sa fie contraindicat)

eu ma gandeam sa cumpar un robot de bucatarie cu functie de storcator legume-fructe, a incercat cineva? nu-i bai ca ramane pulpa, o putem strecura.

Andreea - DPN 26 iunie 05

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ruxel, n-am idee ce sa faci. Nu stiu daca poti sa iei ceva. Dar, incearca ceaiul de tei, cum iti recomanda Andreea. Oricum, sfatul meu preferat, mergi la doctor!

Eu chiar va recomand sa va luati robot de bucatarie, in loc de storcator. Eu am Moulinex. Mai ramane pulpa, e adevarat, dar e destul de bun. Am inteles ca Philips-ul ar fi si mai bun. O sa va fie foarte util pt. bebe: sucuri, piureuri, fructe, legume razuite. De cand am inceput diversificarea l-am folosit zilnic. Acum, facem mai mult suc, dar mai toc zarzavatul pt. supe, varza, mai un aluat, o prajitura, ceva.

Va pup
Cornelia (13 sapt.) si Mariuta (02 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

multumesc pentru sfaturi, in orice caz azi am programare la dr. si il voi intreba. Dar ma intreb daca aceste toxiinfectii, care se pot intampla orice am face, afecteaza bb-ul?
Eu am si robot de bucatarie si storcator. Sunt excelente.

pup fetele

Mergi la inceput