Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maruta,
Eu am un storcator de fructe Moulinex, cu 2 functii: citrice si storcator normal. Partea de citrice e f eficienta, cealalta lasa de dorit: nu separa f bine pulpa de suc si pulpa care se strange musteste inca de suc.
Si sfatul meu e sa vezi mai intai cat de bine tolerezi sucurile mancand niste fructe. Mie imi produc f mare aciditate si le vars imediat. Am dat un car de bani pe un care de fructe, din care a iesit un pahar de suc, pe care l=am imediat:(
Cat despre sfaturile celorlalti, asa imi numara si sotul meu e-urile pe care le ingerez, dar nu el suporta greturile si raurile care pe mine nu ma lasa sa mananc decat e-uri si lapte.....
Incearca sa impaci si tu si capra....si varza....

Dana, mult curaj, eu am trecut prin experienta asta de 3 ori si acum D-zeu m-a ajutat sa tin sarcina mult peste "termenele" anterioarelor. NU-ti pierde speranta, minunea se intampla cand te astepti mai putin!
Va pup

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

dana - sincer asa ceva nu ar trebui sa i se intample nici unei femei care-si doreste cu atata ardoare un copil ... sper ca baietelul tau sa umple golul adanc lasat de aceasta intamplare nefericita ... te pup si sper sa nu treci printr-o depresie (asa cum am patit eu ultima data), pentru ca cel mic are nevoie de tine ... si iti doresc multa sanatate si cel mic sa fie cuminte si ascultator ...

andutzy - tocmai de aceea am cerut sfatul vostru ... pentru ca stiam ca nu sunt bune toate storcatoarele ... eu agreez toate mancarurile ... daca nu vreau ceva nu pun gura nici sa faci plici ... de ex la inceput aveam pata pusa cu sandwich-urile facute cu toasterul ... acum nici sa nu le vad ca mi se face rau, ... icre mancam in disperare ... acu daca te vad cu ele ti le pun in cap ... asa ca chiar daca nu o sa beau eu cine stie ce sucuri ... stiu sigur ca atunci ca apare cel mic voi avea la un moment dat nevoie de el ...

da stiti la ce imi pofteste mie sufletelul acum ???... la un suc de morcovi , la o supa .... iam iam ...

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Asa e, ai dreptate, mama are un storcator Philips, generatie mai veche si e tare bun. e cam greu insa sa-l aduc aici. ea e la c-ta, eu la buc.
Va invidiez(in sens bun) ca aveti pofte de supe, morcovi si orice. singura pofta care o am e de apa si nu pot bea ca imediat vars.
Gata, nu ma mai plang, BB sa fie sanatos!!!
Aveti grija de voi!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna fetele!
Eu am pofta de orice, mananc orice, dar nu pot sa beau lapte, nici nu vreau sa-l vad.
Stiti din ce saptamana se trece in trimestrul al II-lea de sarcina? Eu azi fac 13 saptamani si nu stiu daca intru in trim 2 de acum sau din sapt 14?

Mari 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum asa? Eu azi am facut 12 saptamani si ma felicitam deja ca intru in trimestrul 2... Cine ne lamureste si pe noi?

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Pentru Dana .. Nu stiu ce sa-ti spun, nici eu nu stiu daca as trece usor peste asa ceva..
Medeea, sa stii ca nici eu nu prea "sufar" de greturi.. M-am gandit eu daca e normal sau nu, dar am inteles ca nu toate femeile sufera la fel din pricina asta. Am niste greturi "mici si trecatoare", nu numai dimineata.. Dar trec repede. Slava Domnului! Bine, acum ma gandesc ca totusi sunt la inceput.. s-ar putea sa apara mai incolo.. Dar sunt pregatita sa suport orice! Pai nu?!
Mickyyy, multumesc mult pentru raspuns! Si pe mine m-a impresionat dr. Radoi cand mi-a dat cartea de vizita si mi-a zis ca-l pot suna oricand. Mi s-a parut tare dragut. Sper sa fie totul bine. Azi am fost la anlize, dar la cat de multe mi-a dat, cica abia peste 10 zile imi dau rezultatele.. Mai bine intr-un fel, ca dupa aia am programare la doctor (pe 16). Abia astept sa vad si eu ceva la eco!!!

Pentru toate dutele:

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dana, imi pare foarte rau pentru tine, dar fii tare pentru cel mic.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Eu am un storcator Kenwood, cca. 2.5 mil. cumparat de la Cora.
Mie mi se pare destul de bun atat ptr. fructe cat si pt. legume.
Am si o reteta buna: 1 mar, 1 para, 1 kiwi, 1 portocala, 1/2 grep, 1/4 telina, 1/4 sfecla rosie mica, 2 morcovi
Daca aveti probleme cu stomacul nu incercati amestecul asta.

Sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

DanaR, imi pare foarte rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Trebuie sa fie groaznic. Plange toate lacrimile pe care le-ai adunat, varsa-ti amarul, imbratiseaza-ti copilul si cand iti da dr verde treci cu incredere la a-i face celui mic o surioara. Totul va fi bine pana la urma, vei vedea.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Va multumesc tuturor pentru ca ati vanit repede langa mine.
Ma intreba cineva de cauze:
am ridicat ceva greu si am carat, stress, peobabil bb nu a fost bine prins... si in final cred ca a fost hotararea celui de sus. In seara dinainte de chiuretaj m-am rugat mult la Bunul Dumnezeu sa hotarasca ce e mai bine pentru mine si BB. Si a doua zi doctorita a zis ca asa trebuie...
BB deja cred ca nici nu mai traia.
Regret amarnic.
Promiteti-mi sa aveti grija de voi!
Va pup. DanaR

Mergi la inceput