Mamici de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 7

Ele spune:
Buna mamici!
Sunt o proaspata mamica de nov-dec , am nascut putin mai devreme (26 oct) si am o pb maaaaare. fetita are azi o saptamana si mi-a facut diaree. ce pot face? va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta. Merci mult si nu ma uitati.
Elena

andreea.a spune:
Buna seara!!! Imi pare rau ca nu am putut intra sa va citesc pana acum.. Abia acum m-am adunat de pe drumuri.. Caci azi si maine e weekendul meu (asa mi-au facut astia programul la scarbici, ce sa-i faci..), asa ca m-am plimbat. In primul rand am fost la doctor, la CMU si m-a vazut dr. Cristian Radoi. A mai fost cineva pe la el cumva?? Pare dragut... Mi-a dat trimitere pentru analize pe care o sa ma duc sa le fac maine.. O lista luuuunga, inclusiv HIV.
Sa-mi tineti pumnii pentru toxoplasmoza!!!! Dr mi-a zis ca se poate trata, in cazul in care Doamne fereste am asa ceva. M-am mai linistit. Si el, si VOI! Multumesc!
Asa.. acum despre pisoi.. Maruta, Androix, multumesc pentru complimente! E un dragut si cred ca e cel mai tandru motan pe care l-am intalnit vreodata. Iar in legatura cu intrebarea Marutei.. vorba lui "care vedeta?!?!".. A fost asa.. o mini vedeta pentru scurt timp, iar acum incearca sa fie un om "cu picioarele pe pamant". Doar o sa fie tata, nu?
Serios acum, e un baiat foooaaaarte dragut! Si un sot bun. In majoritatea timpului.
Imi place cum il cheama pe motanul tau!!
Va pup mult, fetelor! pe
Andreea :)

Maruta spune:
andreea.a - las' las' ca stim noi ... mie mi-a placut foarte mult acel serial, si spune-i sa nu mai fie modest ...mult succes in continuare ...
aseara am fost la doctorita ... mai si cand am auzit-o ca totusi n-ar vrea sa-i facem eco lui ala mic, ca sa mai asteptam ... am zis ca mor ... si i-am spus ca nu plec de acolo pana nu-mi face ...si l-am vazut pe "mormoloc" a carui inimioara ii batea si ... si abia astept sa-l vedem din nou pe 7 dec ... offff ce mult ii pana atunci ....
desigur ca barbati'miu a venit cu mine ca sa ma parasca ... sa-i spuna doctoritei ca vreau numai la Mc Donald, la pizza, KFC .... mama sa vezi ce era la gura lor .... gata adio fast food-uri ... adio
... o sa trebuiasca sa-mi cumpar un storcator ... si nu stiu de care ...
voi aveti storcatoare de fructe si legume ? imi spuneti si mie ce marca ii mai buna si cam cat a costat ?
Arisica ... primul meu baiet ... e un hotoman ... acum ca vede ca ma feresc sa-l mai dragalasesc ... vine si ma iubeste el pe mine ... sa vedeti in ce tandreturi ii, cu serenade miau, miau ...
o zi linistita ...
Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

DanaR spune:
Din pacate am pierdut bebele meu!
Acum trei saptamani am inceput sa sangerez usor la inceput apoi din ce in ce mai tare si cateva zile la rand cu tot cu tratamentul facut sub supraveghere medicala in spital sangerarea nu s-a oprit. Doctorita a hotarat apoi ca e o sarcina compromisa si l-a scos afara si asa era!
Am ramas cu un gol imens in mine - in suflet si in minte! Am ramas cu amintirea visului pe care l-am avut ca imi tineam bebele in brate si ii dadusem un nume - il chema Fabian. Atat mi-a ajutat bunul Dumnezeu sa il visez. Si parca nimic nu ma consoleaza decat baietelul meu de acasa! El e in continuare soarele meu cel mic. Dar continua sa ma roage sa ii fac o surioara.
Sa aveti grija de voi fetelor si sper ca totul sa fie bine pentru voi. Sa duceti la bun sfarsit sarcinele voastre si sa aduceti pe lume copii sanatosi.
Va pup. Dana Rusu

monu spune:
Dana, imi pare sincer rau de ce s-a intamplat. cuvintele nu sunt de ajuns pentru a-ti alina durerea.
curaj mult si ai sa vezi ca data viitoare o sa fie bine!

Androix spune:
Dana, imi pare rau pentru bebele tau si pentru supararea prin care treci. Ai grija de tine si pastreaza-ti increderea ca data viitoare va fi bine.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

corail spune:
DanaR , imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sper sa ai puterea sa treci peste momentul asta si sa ai puterea sa mai incerci, cu speranta ca data viitoare va fi mai bine!!
corail

Danelutza spune:
Dana imi pare rau de ceea ce tzi s-a intimplat. Te intzeleg perfect pentru ca am trecut si eu prin asa ceva.
Frutea sus si putere multa, Dumnezeu te va ajuta sa faci alt bebelus.
Daniela

Mickyyy spune:
Andreea, si eu am fost ieri la CMU la Radoi
. De fapt am si nascut cu el in primavara, asa ca ti-l recomand cu placere. E un doctor super ok, si ce-mi place la el cel mai mult ca poti sa-l suni la orice ora din zi sau noapte si iti raspunde la telefon.
Daca vrei mai multe amanunte, trimite-mi un PM si-ti povestesc tot ce vrei sa stii despre el.
Dana
.
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)

Medeea76 spune:
Dana, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Totusi, care au fost cauzele?
Speranta (Andreea), si eu am DPN pe 26 iunie, ha, ha. Deci inteleg ca BB are 6 saptamani si 3 zile? L-ai vazut la ecograf?
Ruxel, am fost ieri la ecograf, Bb a crescut fata de saptamana trecuta, dar tot nu ma linistesc pana nu vad eu ca totul e in regula... Ufff, cat sa mai astept pana sa merg sa vad cum ii bate inimioara? Daca merg maine, e prea devreme?
Mai, va tot aud de greturi si de stari de rau, mie nu mi-e rau de loc, e normal? Nici pofte nu prea am, oricum eu sunt un pic pofticioasa, deci nimic deosebit. Doar sanii ma dor putin. Mai e cineva in starea asta?
Ieri mi-am cumparat un costumas frumos din stofa, pantalon si vesta, cica imi ajunge vreo 4 luni... 1.300.000 din Ploiesti, de la magazinul pentru gravide (unicul!).
Noile gravidute, bine ati venit, chiar ma gandeam ca sunt cea mai mica de aici si nu am cui sa dau sfaturi
Medeea