Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Din cauza unei rinite alergice am tot timpul nasul infundat, de-abia pot sa respir si nici noaptea nu dorm bine din cauza asta. Din pacate am uitat sa o intreb pe doctorita daca mai pot sa-mi pun picaturi in nas cum faceam pina acum, si de una singura parca nu mi-a venit sa fac asta.
A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

eu de la inceputul saptamanii tot sunt racita ... nu iau decat strepsils ... si de 2 zile nici d'alea ... ca nu fac febra ... si eu am nasul infundat dar am un "inhaler" si ne mai descurcam cat de cat ... iar de stranutat cred ca stranut de 30 de ori / zi ... stranuturi d'alea serioase ...

loreen - sper din tot sufletul sa fie bine ... imi doresc ca nici o femeie in lumea asta sa nu-si mai piarda bebeii ...

sunt in cautari de storcator si de fructe si de legume ... pana acum am gasit pe internet un braun MP 80 care m-a incanta cat de cat ... are careva dintre voi asa ceva ?

o zi linistita la burticute

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna!
Ruxel, sa ne zici si noua ce-ti zice medicul de urticarie, eu faceam f des inainte sa raman. Acum si eu am cateva bubite si inca nu am intrebat medicul, deci sunt f curioasa.
Fetelor, sunt f incantata: am fost azi la med de familie si mi-a zis ca de luna trecuta am crescut in greutate cu un kg(desi am tot varsat) si mi-a crescut circumferinta burticii cu 13 cm. Dovada vie ca BB creste, nu? De-asta a trebuit sa-mi iau pantaloni speciali, imi plesnisera toate fermoarele de la fuste...
Multumesc si eu pentru lamurirea cu lunile si saptamanile, si eu ma cam incurc in calcule. UM-18 august, deci am 12 spatamani si sunt in luna a treia, trim 1. Gata, m-am lamurit.
Va pup, sanatate maxima si numai bucurii!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gabitzam, stiu de la o prietena, care in timpul sarcinii a folosit vitamina A uleioasa - imi spunea ea singura indicata in sarcina, pe deasupra e si foarte buna, sanatate!

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

[
momentan sunt in stadiul de agonie.Aseara am fost la doctor, la control.Aparent totul perfect.Bebelusul are 14 saptamani, misca și ii bate inima, seara a decurs normal, iar de la ora 1 noaptea sangerez continuu, nu în cantitati mari, insa destul, fara dureri abdominale sau de spate.Daca poate cineva, sau a mai trecut prin asa ceva spuneti-mi va rog daca sarcina este compromisa sau se mai poate fi un licar de speranta...
multumesc...
[/quote]

Loreen nu sta asa nu se repara nimic stand acasa, asa mi s-a spus si mie. Du-te la medic si cu tratament se poate opri sangerarea. La mine nu s-a oprit dar erau mamici in spital la care efectul a fost imediat.
Mergi la spital si interneaza-te pentru cateva zile. Repaus la pat si sa iti dea Dumnezeu sa treci cu bine. Si mai ales nu dispera! Multe rugaciuni! Bine!!!
Te pup si sa te refaci repede!
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Din cauza unei rinite alergice am tot timpul nasul infundat, de-abia pot sa respir si nici noaptea nu dorm bine din cauza asta. Din pacate am uitat sa o intreb pe doctorita daca mai pot sa-mi pun picaturi in nas cum faceam pina acum, si de una singura parca nu mi-a venit sa fac asta.
A mai patit cineva asa ceva?

Eu am rinita alergica si pana ieri am folosit fie bixtonim fie olinth dar ATENTIE!!! nu in stare pura: ci amestecate cu ser fiziologic. Si mai mult ser decat solutie. Medicul meu stie si mi-a dat voie sa folosesc in continuare. Slava Domnului de ieri nici macar in timpul noptii nu am mai avut nevoie de picaturi. Incepusem sa cred ca o sa ma tina pana nasc. Vitamina A? Eu stiam ca este contraindicata in sarcina... Ma rog nu stiu sigur.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pentru nas infundat puteti incerca si uleiul de menta, cred ca se gaseste in farmacii...o picatura de ulei masata usor la baza nasului si face minuni .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

am relatat ce mi s-a spus de catre o prietena, sunt de parere ca orice informatie trebuie verificata cu un medic - poate fi permisa dar nu in primul trimestru, nu sunt avizata

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Sa recapitulam - ulei de menta - ok
si sa
adaugam - vitamina A - ok
- ser fiziologic - ok
- ceai de musetel caldut si concentrat - ok

Se gaseau inainte in farmacii creioane nazale - bune si alea !

Desfundari placute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara fetelor

va multumesc pentru incurajari. S-ar parea ca problema nu ar fi asa grava cu sangerarea. Spre dimineata s-a oprit, iar acum cand si cand mai am cate o pata maronie.Ieri la control mi-a facut tuseul de rigoare și se pare ca colul meu refuza sa se inchida si am cheaguri de sange pe el. De tratament nu mai zic ca de la 3 saptamani iau zilnic cate 6 pastile si saptamanal cate o injectie pana la 20 de saptamani sau 9 luni . La echo bebelusul este bine, se zbenguia din toate puterile fara sa-i pese de nimic. Dar se pare 80% ca ma aleg cu cerclaj. Stiti cumva ce inseamna practic acest lucru? La teorie am devenit experta...
Aveti grija de voi pentru a le fi bine puisorilor!

Mergi la inceput