Mamici de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 11

anky spune:
Buna fetelor,am fost astazi din nou la echograf si se pare ca e baietel.Nu mi s-a spus 100% dar voi afla data viitoare chiar de Craciun.Ma bucur tare mult,ca pot sa imi doresc mai mult decit o fetita si un baiat.E ideal.Anca DPN 08.05.05 si
Bianca
http://community.webshots.com/user/anky2001

Ruxel spune:
Neata,
am ajuns ieri la doctor, si la echo am vazut inima lui bb care bate si este ok. In rest, mi-a spus ca prin sapt.16 parca, voi face un triplu test, iar prin saptamana 20-21 voi face niste analize suplimentare la institutul Cantacuzino (cred ca este vorba despre toxo si celelate analize de genul asta)....s-ar putea sa incurc saptamanile cand trebuie sa fac asta, oricum peste o luna merg iarasi si imi va spune doctorul. Mi-a spus sa iau acid folic, vitamina E, utrogestan (pentru relaxarea uterului) si in caz de dureri sa iau No-spa.
Dar.....am uitat sa-l intreb ce sa iau pentru toxiinfectia care o am ....dar ma tamponez cu vata cu spirt si vad totul e ok....deocamdata
cam atat

gabitzam spune:
Pentru ce se da Vitamina E? Ca mi-a dat si mie sa iau un flacon, cite una pe zi.
Am cumparat o sticluta cu ulei de menta, dar cind am ajuns acasa si m-am uitat pe prospect scria ca uleiurile esentiale nu vor fi folosite de gravide sub nici o forma.

sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by Ruxel
Mi-a spus sa iau acid folic, vitamina E, utrogestan (pentru relaxarea uterului) si in caz de dureri sa iau No-spa.
Buna dimineata mamicutelor,
cum va merge, bine-bine?
Ruxel, cum ti-a prescris utrogestan-ul - mi-a recomandat si mie sa iau la nevoie, mai precis cand am dureri de burta, tot asa mi-a zis ca relaxeaza uterul - de fapt vroiam sa stiu cat timp ti-a spus sa iei (in cate saptamani esti?).
Nu poti sa-l suni pe dr. sa-l intrebi de toxiinfectie?
Loreen, ma bucur ca sunteti bine, va trebui sa stati mai mult in pat, la odihna daca nu se inchide colul.
Gabitzam - mai bine sa intrebi si farmacista inainte sa cumperi; mickyyy ti-a recomandat o picatura masata la baza nasului, deci doar sa inhalezi, nu sa pui picaturi in nas - nu stiu ce scrie pe prospect, mai bine tac
Sperantza nu moare

Ruxel spune:
sperantza, eu de maine intru in saptamana 9 (azi se incheie sapt. 8). M-am uitat acum pe reteta si scrie utrogestan: dimineata 3 cp/zi (3 capsule, cred)...mie mi se pare cam mult. Tie cum ti-a prescris?

Ruxel spune:
a, si inca ceva...l-am intrebat special cat timp sa iau utrogestan, si a zis pana in luna 6 !!!!

sperantza nu moare spune:
mi-a scris pe reteta utrogestan 2 cp (comprimate) / zi - farmacista mi-a zis 1 dimineta si 1 seara, si pe prospect scrie la fel, doar ca mie mi-a zis sa iau la nevoie, in plus eu conduc si mi-e frica sa iau dimineata ca da stare de somnolenta. bine ca m-ai linistit ca pana la 6 luni nu e nici o problema, inseamna ca pana la controlul viitor de la sf. lunii sunt ok, si-atunci il mai intreb si eu. Tu ai dureri? ca eu da, desi pareau ca m-au lasat, si parca un fel de junghiuri pana in vagin
Sperantza nu moare

at andreea spune:
Nu stiu daca are legatura cu faptul ca medicul, la vizita de luni (12 saptamani) mi-a spus ca am parca mai putin lichid amniotic, dar din acel moment nu am mai fumat.
De cand am aflat ca sunt insarcinata, am ajuns sa fumez vreo 5 tigari pe zi, de la 30. Dar, de luni incoarce, nimic. Nu stiu daca ati trecut vreuna prin asa ceva, dar combativitatea mea naturala este acum triplata . E rau, mai ales de colegii de serviciu care scapa cate o idiotenie.
Altefel, vreau sa va spun ca pentru nas, mie mi s-a prescris Nazomer-cu apa de mare. E ok, dar destul de slab. Dar stam si cu nasul infundat de dragul bebeilor!

mstroie spune:
anky felicitari pentru baietel, dar in cate saptamani esti de ti-a spus deja sexul lui bebe?
Mari13+ saptamani DPN 14.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti