Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

stie cineva unde se face si cat costa triplu test? mie dr. mi-a scris pe reteta sa iau utrogestan dimineata, dar daca da stari de somnolenta, l-as lua seara, are ceva?

Laurici ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mie medicul mi-a recomandat sa iau Utrogestan de 2 ori pe zi , dim si seara, pana la 3.5 luni.
Eu sunt in sapt. 13 si-l iau deja de 2 sapt.

In plus mi s-a prescris No Spa, dar un medic mi-a zis sa iau doar la nevoie, iar altul sa iau 2/zi tot pana la 3 - 3.5 luni

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Buna fetele, mie mi-a dat dr. Duphaston - pana in saptamana 20. Mai ia cinneva? Si No-Spa la nevoie. Sa inteleg ca durerile ca la ciclu sunt normale sau e ceva grav?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Durerile sunt normale, daca nu sunt foarte puternice. Oricum se recomanda No-spa impotriva lor.

Utrogesta iau acum doar doua pe zi, dar 10 zile am luat 6/zi!, pt. ce riscul sa pierd sarcina era f. mare. In acelasi timp luam 2 No-spe si faceam injectii cu Gravibilon, o data la 3 zile.

Ruxel, eu am facut triplul test la Genetic Lab. De fapt sangele mi-a fost recoltat in Constanta, dar a fost trimis la Genetic lab in Bucuresti. M-a costat 1.800.000 lei (dar posibil sa fie un pic mai putin in Bucuresti).

Anky, felicitari pt. baietel!

Va pup
Cornelia (13 sapt.) si Mariuta (02 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pupici la burtoase!
Loreen, Ana Maria de la mamici de ian. feb. are serclaj. Trimite-i un Pm si intreab-o ca ea stie sigur sa-ti raspunda.
at.Andreea, bataitza tie! Eu am lasat tigarile de cum am aflat ca sunt gravidutza si fumam si eu un pachet pe zi. Ba la petreceri, terase si alte alea chiar 2. Fii nervoasa nu-i bai si eu am ajuns sa-mi terorizez sotul cu injuraturile pe care le trag la volan. Chiar mi-a spus si el ca ce eram eu nebuna inainte dar de cand sunt gravida am speriat soselele
In rest ce sa va povestesc eu fetele, maine merg la doctor si abia astept sa-l vad si eu pe pitic .
Laurici, unde esti? Sper ca esti bine si bebe la fel.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by Androix
at.Andreea, bataitza tie! Eu am lasat tigarile de cum am aflat ca sunt gravidutza si fumam si eu un pachet pe zi. Ba la petreceri, terase si alte alea chiar 2. Fii nervoasa nu-i bai si eu am ajuns sa-mi terorizez sotul cu injuraturile pe care le trag la volan. Chiar mi-a spus si el ca ce eram eu nebuna inainte dar de cand sunt gravida am speriat soselele

si eu am lasat tigarile de cand am aflat, dar nu m-am prins ca sunt mai vitezomana din cauza asta, si sunt! deci andreelor (si nu numai) sa speriem soselele

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mstroie,sint in 14 saptamini.

Anca si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

OOOOOOOOOF, n-am mai scris iar de mult. Scuze, doamnelor, serviciul asta...

Plus ca parca am mai inceput sa traiesc, adica m-au lasat greturile bine de tot. Ma mai incearca asa putin, am dat la rate luni seara, dar de atunci este aproape bine. Imi vine sa soptesc asta, nu cumva sa ma auda si sa vina inapoi

Ieri am fost la eco la Sanador la dr meu ecografist favorit dr Meclea si a fost super. Bebe se incadreaza perfect in grafice, 12 sapt si 4 zile, asa cum trebuie. Eu ma dusesem mai mult pt ca stiam ca acum se masoara in mod relevant pliul nucal si e OK: 1.86 mm. Inteleg ca pana pe la 3 mm e normal. Ne-a dat si o poza 3D, desi ecografia a fost 2D, dar asa, ca o avanpremiera la ce vom vedea la 20 de saptamani cand face eco 4D.

In rest totul OK. Azi ma uitam la cat de jalnic imi atarna pantalonii pe fund si ma gandeam ca nu peste multa vreme ma voi uita cat de jalnic ma strang. Nemaivorbind ca de cand nu imi mai e atat de rau ma dor sanii si mi-au crescut vizibil in doar 2-3 zile de ma cam strang camasile de birou. Deci privelistea este minunata, daca v-o puteti imagina per ansamblu...

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna, citindu-va pe voi mi-am dat seama ca si pe mine ma doare tot timpul burtica, in sensul ca o simt PERMANENT INCORDATA tare, cu crampe scurte , ca niste intepaturi. Eu ma gandeam ca sunt de la faptul ca imi creste uterul, voi stiti altceva?
Iau si no-spa, dar nu are mari efecte. eu nu m-am ingrijorat, atata timp cat nu am sangerari(asa am pierdut celelalte sarcini, prin sangerari).
Si la ce perioada mergeti voi la ginecolog? Lunar? A mea ultma oara nu mi-a zis cand sa revin, sau poate pt ca eram eu atat de emotionata ca vedeam inima lui BB nu am mai auzit eu. Lunar e prea des daca merg la eco? Dupa mine l-as urmari si in fiecare zi, sa vad eu ca totul e ok.
Dar voi ma intelegeti, nu-i asa?
Numai bine va urez, un week-end placut si relaxat.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

E normal sa doara burtica (uterul de fapt) pentru ca isi mareste volumul, iar organismul se adapteaza din mers. Si e posibil sa aveti si dureri "laterale", asta din cauza ligamentelor de sustinere a uterului care acum sunt intinse la maxim.
In general vizitele la medic in primele 2 trimestre se fac lunar iar in ultimul la 2 saptamani, dar nu-i obligatoriu, de la caz la caz pot fi mai rare sau mai dese, functie de cum ne simtim in perioada respectiva. Cat despre ecografii, 3 sunt necesare (ca sa nu zic obligatorii), 12-14 saptamani, 20-24 si 33-35 (aproximativ). Insa nu e nici o problema pentru bebe daca se fac mai multe (asta pentru linistea mamei), se pot face si la fiecare control daca exista posibilitatea.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput