Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mickyyy, iti multumesc din inima, ti-am vazut si pozele zilele trecute si sunt tare dragute.
Va pup, si din nou va transmit urari de liniste si caldura. Ca vorba aia, AVEM NEVOIE!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Primesc cu capul plecat "bataitele" in legatura cu tigarile. In legatura cu condusul-de cand sunt insarcinata ma speriu de viteza, curbe, biciclete-asa ca am renuntat sa conduc. Ca sa citez o doamna f. funny:"Intoxicatie cu progesteron".
Un pic de background: eu -practicanta taekwondo si absolut orice sport cu putinta. Progesteron -0.86 in faza luteala.
Parerea mea filozofica este ca face natura ce face si tot ne izbeste cu conditia de femeie, asta in cazul in care avem tendinta sa ne depasim conditia.
Fetelor care simtiti dureri sub (in) burta va propun sa va lasati de orice eforturi-mai ales daca ati primit si alte medicamente pentru sustinerea sarcinii. Pana una alta-sa fim seriosi, orice fel de concediu medical se poate aranja.
Eu cred ca bb este mai important decat serviciul sau alte displayuri sociale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutare mamicute si bebei,

Nu am scris de mult timp, dar asta nu inseamna ca nu v-am urmarit cu sufletul la gura. Am fost doar foarte ocupata, obosita, bolnavioara, toate la un loc.
La serviciu n-am avut nici macar un moment sa respir, iar cand ajung acasa sunt ca o leguma. Am inceput sa ma simt rau de la stomac. De obicei nu vomit dar am o stare de greata, in zilele proaste de dimineata pana seara.
Eu am dureri sub burta din primele saptamani de sarcina iar doctorul nu mi-a dat nimic sa iau. Durerile continua dar m-am obisnuit cu ele. Doctorul mi-a spus ca din moment ce atunci cand ma odihnesc sau dorm dispar, sa nu-mi fac probleme este normal. Am fost luni sa-l vad pe doctor si era super fericit ptr. mine ca inimioara lui bebe e mult mai activa si e mult mai increzator.
Eu am intrat in saptamna a 9-a si m-am ingrasat deja 3 kg!!!! Nu ma plang dar doctorul e singurul fericit pe chestia asta.
Acum ca a inceput sa-mi fie rau. Daca nu mananc ceva mi-e rau si daca mananc tot rau imi e. Nu ma plang atata timp cat stiu ca cel mic e sanatos si totul decurge bine. Eu o sa-l mai vad pe doctor numai pe 22. Dupa mintea mea m-as duce zi de zi la ecograf numai sa stiu ca totul e in regula, dar nu se poate.
Va doresc un weekend cat mai placut si aveti grija de voi si de cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara, fetele! Nu am mai scris nici eu de ceva timp, insa va "citsc" cu interes. Stiti ca ziceam ca nu ma "incearca" greturile? Si eram tare bucuroasa. Eh, s-a terminat cu bucuria. Nu vars, insa mi-e greata mult mai des acum. Ma iau, ma lasa, ma iau, ma lasa, tot asa.. Beaachhh... Banuiam eu ca asa o sa se intample. Abia ma apropii si eu de saptamana a sasea.. Eh, lasa ca trec ele pana la urma. Si merita!
La servici cum va descurcati? Eu lucrez part time, deci macar am timp sa ma odihnesc dupa amiaza. Dar parca sunt aeriana mai tot timpul.. Din cauza ametelilor cred.
Eh, cam atat am avut sa va impartasesc azi. Va pup pe !!!

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,
si eu am intrat in saptamana 9, dar nu m-am ingrasat deloc, nu am greturi, nu ma doare burta...nimik, nimik. Inca sunt o fericita.
Am avut mici dureri sub burta prin saptamana 5-6, dar apoi nimik. Inima lui bb bate normal si sper sa fie totul bine.
Stie cineva cat costa triplu test la cantacuzino? La Giulesti se face triplu test si cat costa?...daca stie cineva.

va multumesc, un we placut

DPN 16-20 Iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor,

ma bucur sa aflu ca sunteti cu toate bine ... e acolo ceva greturi ... las' ca trec ele ...

si eu sunt bine ... chiar prea bine ... stiu ca o sa ma certati dar eu as prefera sa-mi fie rau ... ca asa stiu ca bebe traieste (vorba doctoritei mele "las' ca daca iti e putin rau ... e un rau binevenit ... ne spune ca bebe traieste")

mult mai e pana pe 7 dec ... la urmatoarea eco ...

la intrebarile voastre in general nu stiu sa va raspund ... habar n-am de eco 3D ... poate explicati mai pe larg ce inseamna ... tot ce stiu e ca la 13 sapt fac o translucenta nucala ...

apropo de tratamente ... eu fac gravibinon cam la 10 zile (pana acum am facut 3) si abia dupa al 5-lea o sa incep sa iau utrogestan cate 2 seara (inainte de culcare) in vagin ...

asa ca mi se pare incredibil (si eu am sarcini oprite in evolutie) si nu am un tratament asa de "serios ca al vostru" ... gravibinon la 3 zile + utrogestan !? ma intreb pana la urma doctorii astia de ce nu dau tratamente la fel ???unde o fi adevarul ?

mie doctorita mea mi-a spus ca gravibinonul are efect 2 saptamani ... asa ca Dumnezeu cu mila ...

de ingrasat ... nici nu m-am urcat pe cantar ... atat doar ca abdomenul meu a crescut constiincios ... zici ca sunt deja in 4 luni ... pe burtica nu mai pot sa dorm ... si e pozitia mea preferata ...

va doresc o sapatamana linistita plina de vesti bune ...

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

intrebare - pentru fetele care au avut sarcini oprite in evolutie ...

ati aflat din ce cauza sarcinile voastre s-au oprit in evolutie ?

la mine doctora a ajuns la concluzia : insuficienta placentara

la voi ?

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

neatza, eu la sarcina trecuta am facut gravibinon, dar parca odata la 3-4 zile, pana in luna7. Acum mi-a dat sa iau utrogestan 3 pastile/zi dimineata si dorm pe mine.
Chiar nu stie nimeni daca se face tripul test la Giulesti si cat costa, va roooog !!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani burticilor care sint "sfinte" azi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by Maruta

de ingrasat ... nici nu m-am urcat pe cantar ...

nici eu nu m-am urcat pe cantar inca, si manannccccc! de parca n-am mai vazut mancare in viata mea, insa mai tare ma supara ca ma umflu de balonata si constipata ce sunt, uf!

in rest binisor

La Multi Ani! tuturor Sfintelor si Sfintilor vostri dragi

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput