Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele de Mihai, Mihaela si Gabriel, Gabriela!

Va doresc o saptamana frumoasa si fara probleme!

Pe mine ma chinuie greturile si migrenela. Saptamana asta intru in trim. II, dar imi e din c ein ce mai rau.

Azi ma duc la dr. Sper sa fie totul in regula. Vestea buna e ca nu m-am mai patat de loc de o saptamana.

Va pupam
Cornelia (13 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna ziua burtici!
La multi ani pentru sarbatoritii de azi, multa sanatate si fericire!
Noi am fost la doctor sambata, se pare ca totul este in regula. M-a invitat medicul sa ma pregatesc pentru ecografia de 14 saptamani. L-am intrebat si eu ce pot sa iau pentru dureri de cap si pentru balonari. Pentru cap mi-a zis ca pot lua un nurofen, iar despre balonari cu parere de rau mi-a spus sa ma impac cu ele ca asta este...
Stie cineva cat costa o eco de 14 sapt la Iosup? Si eunde il gasesc?

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI BURTICI SFANTE, LA MULTI ANI SOTILOR, COPIILOR VOSTRI SI TUTUROR CCELOR DRAGI VOUA CARE POARTA NUMELE DE M.SAU G!

O saptamana buna, fara grigi si probleme va doresc. Eu la sf. sapatamanii intru in trim 2, sa dea Dzeu sa o tinem cu toate tot asa, in mai iunie sa avem cu ce ne lauda!!!!!!
Cat despre intepaturi si dureri in burtica am inteles ca atata timp cat nu sunt puternice sau insotite de sangerari, sunt normale, uterul creste vertiginos si se intind muschii, ligamentele...etc.
Cat despre tratamente, nu vreau sa sperii pe nimeni dar eu la sarcinile pe care le-am pierdut in trecut am facut multe tratamente de sustinere: utrogestan, duphaston, vitam e forte, etc, dar daca nu a vrut D-zeu, tot degeaba. De data asta nu am luat nimic, decat no-spa sau scopantil supozitoare cand sunt mai tari intepaturile si am ajuns mai departe cu o luna si jumatate decat pierderile din trecut. NU zic HOP, dar stiu ca fiecare zi care trece imi scade din marile riscuri ale pierderii din primele 3 luni...
Va pup!

UM-18 august, Doct Luminita Enache- Spitalul de Urgenta Floreasca

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Bine v-am gasit!
Ma bag si eu in vorba, desi va urmaresc de vreo 2 luni bune...
Sunt in sapt 14, la primul bb, totul merge bine si sper sa ajung tot la fel pina la sfarsit. Ca dup-aia, Dumnezeu cu mila...
Am facut o gramada de analize, au iesit ok, echo la fel. Dar medicul mi-a dat sa fac o analiza de singe care se numeste alfatoproteina sau asa ceva, nu inteleg prea bine ce scrie. Aveti idee pentru ce este, ati mai facut asa ceva?

Sa aveti cu toate niste burtici sanatoase!
Si sa ne distram bine azi!

mika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Androix
Stie cineva cat costa o eco de 14 sapt la Iosup? Si eunde il gasesc?

Nu stiu cit costa, dar de gasit il gasesti la Centrul Medical Diagnosis (231.67.41, 231.67.42), mi-am facut si eu o programare saptamina trecuta. Si gasesti o pozitie libera cam peste o luna de cind suni sa te programezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mi se pare tare ciudat cand vad ca trebuie sa asteptati cate o luna ca sa va bage in seama cu o programare la tot felul de centre medicale unde dati si o gramada de bani....
Fara sa intentionez sa fac reclama ( nici nu am de ce), pe doctorita mea o pot gasi in fiecare dimineata (7.30-12.30}, de luni pana vineri la Spitalul Floreasca( la subsol,in ambulatoriu), fara sa am nevoie de programare, e super-mega-dulcica si atenta cu toate pacientele si consultatia costa 100.000, eco(normal, nu are si transvaginal)-150.000. Si e genul care daca te vede ca iti doresti bb-le cu adevarat, nu o deranjeaza sa o suni oricand si sa te ajute cu un sfat, sau nu numai. Ea nasterile le face la Cantacuzino, care de asemenea mi se pare cea mai tare maternitate(curata si f moderna).
Eu merg de 4 ani la dumneaei si intotdeauna a fost f amabila si m-a vindecat in timp de mai multe afectiuni si am 2 prietene care au trecut prin interventii chirurgicale grele la dansa care s-au terminat cu succes. Si nici nu e genul care sa astepte ceva...Ii lasi de buna voie, sau te duci cu ceva de la sine cand o vezi cat e de atenta si fara sa lucreze intr-o institutie particulara...
Cam atat despre medicul meu, aveti griga de voi, nu va stresati si nu va obosititi prea tare, chiar daca azi e luni....

andutzy

Mergi la inceput

Andutzy, ai dreptate si mie mi se pare mult o luna . Pe de alta parte, da si medicul meu imi face eco la fiecare consul dar specializarea lui este de obstetrica-ginecologie nu de ecografie. Iar din cate am citit eu pa aici eco de 14 saptamani este foarte importanta si studiaza toate organele micutului. Mamicile care sunt la a doua sarcina, veniti-ne si noua in ajutor cu info despre ecografia asta, plizzz.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andreea pe Iosup il gasesti si la Centrul Medical Unirea din p-ta Amzei -- tel. 212.05.67, 212.05.68. Nu stiu daca ai mai fost la el, dar este un ecografist foarte bun si un om tare cumsecade. Eu mi-am facut toate ecografiile din sarcina la el.

De durat dureaza asa mult pentru ca nu sunt foarte multe aparate performante in Bucuresti, pentru ecografia 3D, si e inghesuiala... Eu stiam ca sunt la Olimp si la CMU, dar probabil intre timp au mai aparut. Costa (acum cca 1 1/2 ani) cam 1,3 mil o ecografie... dar poti sa intrebi si la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Ruxel, iata preturile la triplu-test :
Genetic Lab : 1.000.000. lei
Maternitatea Giulesti : 450.000. lei
Medsana : 1.490.000. lei

Mergi la inceput

Kehleyr, multumesc de raspuns. Deci acum la 14 saptamani se face eco 3D.

Andreea

Mergi la inceput