Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
cocolino spune:
Ingeras, stai calma, draga mea... Ca o faci Capricoarna pe ingerasa... iti promit eu....Si capricornul cand promite, se tine de cuvant!!!! Si-apoi, inceputul lui decembrie inseamna cu 2-3 saptamani mai devreme ceea ce nu e o maaare problema ca deja treci in luna a 9-a...
Coca 28 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Buna dimineata mamici, eu va spun de pe acum ca de mine nu scapati mai ales ca am leptop , in timpul nasterii va scriu ![]()
Oana patutul pe care l-am luat eu are in jur de 8-10 cm, nu stiu de ce e la voi asa subtire.Eu am sa folosesc patutul pana face bb. 2ani si mai bine chiar trei.
Va rog treceti-ma si pe mine cu dpn 23. ian. Mandy Stephanie , Olanda
Fetelor mi-e frica ca am racit si eu ca cam trag de nas in rest nimic.
Eu am sa port sigur sutien in timpul alaptarii caci asa e mai bine, ne l-om cu tyreaba si ne obisnuim.
V-am vazut pozele recente la toate si sunt minunate .
Avand in vedere ca camera lui bb. e gata am sa-l rog pe sotul meu sa faca poze sa le punem si noi , desi nu stiu cum.
Se plateste ceva la site-ul respectiv unde puneti pozele ?
Pe curand !
alina
Shobo spune:
neata' fetele
sint si eu pe aici si va "ascult" cu placere.
simona, pai zii mama cum a fost la Tutunaru? ce a zis de fapt? in afara de faptul ca nu a mai vazut asa ceva...![]()
cum a ramas? nu ne lasa in ceata! si ai incredere ca o sa fie BINE, vei vedea! Doamne ajuta!
fetelor, da chiar daca aveti computer acasa, eu zic ca nu-i chiar asa de scump sa puneti si internet... fie dial-up(e mai ieftin), fie pe cablu la: Romtelecom sau RDS sau Astral. totul e sa aveti computer acasa, asta e cel mai important!
chiar asa, dupa nastere ce facem? vom fi doar citeva pe aici... eu voi fi sigur ca am cablu pe RDS ac doar ca bebe s-ar putea sa nu ma lase sa intru asa des cit as vrea eu... ca...
pupici
Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS
cocolino spune:
Alina Maria felicitari ptr printesa....
...
Cat despre albumul pe care vrei sa-l faci...nu se plateste nimic..Doar intri pe site-ul respectiv, te inscrii cu un user si postezi fotografiile... Abia le asteptam...
Coca 28 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Shobo, eu deja ma "dau bine" pe langa sotul meu,ca sa-l fac sa inteleaga ca as dori ca de ciua mea, de Craciu si eventual cu ocazia nasterii, sa-mi ia un singur cadou..si anume un laptop... Fireste ca daca il am, netul se pune imediat...dar..il astept pe Mos Craciun ,care sper ca anul acesta sa fie taaare darnic tinand cont de starea mea..
Coca 28 saptamani si
dragalasa
oana cretu spune:
Coca, tinem pumnii sa vina Mosul cu laptop!
Alina, de-abia astept sa vad si eu camera fetitei. La noi salteaua e subtire, nu ca in Olanda. Tot patut din acela ai luat?
Shobo, ma bucur ca si tu ramai pe aici dupa nastere. La tine e problema ca nu te lasa bebe? Pai cu el in brate ne scri ce si cum.:))
oana si bebitza din burtica
(31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cocolino spune:
Simona si totusi... nu vrei sa ne spui ce se intimpla???? Dar la eco morfo nu a aparut nimic ciudat sau dubios??De ce abia acum iese in evidenta problema? Este vorba tot despre dezvoltarea bebeului...??? Fii tare si lupta...
Coca 28 saptamani si
dragalasa
simonadinca spune:
O veste buna!
Salariu mediu brut pe economie pe 2005: 9.211.000 lei (pentru cele ale caror drepturi se deschid in 2005). Deci vom primi aproape 8 milioane lei...Daca se schimba ceva va anunt (in juma de ora intru in sedinta).
Tutunaru:
Pai a fost haios... Cand am vb cu el la tel. mi-a spus sa vin chiar si pe seara...asta daca ma lasa sotul...
Am ajuns cu Dragos la spital, ne-am dus la etajul 2. Acolo am dat peste fetita lui (o scumpete, zice Dragos).
I-am dat un tel si ne-a zis sa venim la parter. La parter ne intalnim cu un ins inalt, brunet si cu ochelari care ne saluta. Il salutam si trecem mai departe. Ne striga: "Eu cred ca pe mine ma cautati!". Ajungem la Camera de garda si ne lasa acolo putin pentru ca este cineva la consultatie. Noi derutati ne intrebam: "Oare asta sa fie? E cam tanar...". La un moment dat din cabinetul respectiv rasare un cap care ne intreba: "Ati venit copii?". Mare dilema: "Care o fii dr?".
Pe scurt: nu i-a venit sa creada ca nici un dr nu a reactionat la eco proaste. Dintre toate, cea din sapt 9 avea rezistentele aproape 1 (dr. a spus ca nici macar un uter neinsarcinat nu are asa rezistente)... Va dati seama ca Dragos fierbea (am intrat amandoi in cabinet). Dr. a spus " Noroc ca in tara asta gravidele au si creier!".
Mi-a dat Pregnyl 1 la 4 zile, biomarine si magne b6... Ne vedem peste o luna...
Eu v-am spus povestea pe scurt...
Sunt mai optimista pentru ca am senzatia ca in sfarsit fac ceva pentru gagalice...
Shobo, mi-a spus sa fiu atenta ce injectii (cant.) iau de la farm...! O sa-ti scriu un PM sa te intreb un detaliu mai delicat in privinta relatiei dr.-pacient...Multumesc!
Lali, sun cand ies din sedinta....
pupici
simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
crinuta spune:
Shobo, Romtelecom are internet prin cablu?
Eu m-am saturat sa platesc cat platesc prin dial up, si cablu nu am putut sa imi pun ca aia de la Astral spun ca blocul nu este securizat, iar cei de la RDS nu au cablu la mine in bloc, si uite asa platesc ca proasta.
Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
sara18 spune:
Buna gravidutelor!!!!!!!!!!O zi buna va doresc!!!!! si eu am sa fiu prezenta pe baricade pt. ca am internetul acasa si il tin deschis non-stop, asa ca nu scapati asa usor de mine!!!!!
Alina Maria, nu te costa nimic sa postezi pozele , asa ca asteptam pozici, daca ai nelamuriri , intreaba-ne, poate te putem ajuta!!!!!!!!!!!
pupici
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre