Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Oana, buna dimineata. Am fost azi iar la analize si am trecut si pe la dentist sa-mi repar o masea care sarise. Asa ca nu te speria ca altfel ma vedeai prezenta dis-de-dimineata. Pana la jumatatea lui decembrie sunt aici. Chiar vorbeam aseara cu Coca ca nu stiu ce o sa ne facem cand o sa nastem fara Internet. Eu cred ca o sa-mi iau fata in brate si ma instalez la un Internet Cafe ca alta solutie nu am.

Simona nu ne povestesti si noua ce ti-a zis pana la urma Tutunaru? Te-a linistit?

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa, ingerasele, bine ati venit!! Deci nu ati chiulit ca asa ati vrut voi, asa ca va iertam, eu si Seb.

Fetelor, de ce nu va bagati internet acasa, e scump sa va luati nelimitat? Ce ma fac si eu fara voi dupa? Ramanem doar cateva fete sa povestim de bebei.

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, sunt si eu pe aici, da' mai mult am citit decat am scris. Iti raspund deindata ce o prind pe socrela mea la telefon...

Simona, sunt la serviciu. Da-mi un telefon daca poti...

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Cum adica raminem 2-3? Oana eu o sa fiu aici.

Coca ai ceva burtica!!! Si sa nu aud ca mai zici ca o sa nasti pina se intoarce cuscra ta ca vezi ca iei . Pai se poate. Unde iti este optimismul?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Lasa Oana, ca noi oricum nastem primele, asa ca nu ramanem singure. Desi daca avem baieti si sunt mai puturosi, nu se stie :) Eu am acasa internet.
Fetelor, voi pana la urma ce termometru luati pt. bebe?

Coraly, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Acum sunt si eu serif!!!! . Am si eu o steluta!
Mai avusesem o data, dar nu stiu ce s-a intimplat de mi s-a luat. Oare nu am fost cumintica? Eu zic ca am fost!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa va vreau, amary si coraly. Dar ma oftic ca de restul bebeilor nu o sa stim mare lucru.

Coraly, eu o sa iau termometru-suzeta.

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca mama stii ce am visat noaptea trecuta? Ca eu am nascut la inceputul lui decembrie si tu la inceputul lui ianuarie, eu una NUUUUU VREEEEEEEEEAU. Nu vreau sa nastem cu o luna inainte de termen

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Coraly, eu am luat deja un termometru-suzeta de la Farlin, din Cora l-am luat, cu 270.000, parca. Gasesti si pe site la bebelusultau., nu mai stiu marca, era 365.000. Mie mi se pare solutia cea mai usoara pentru un bebe mic, dupa aia mai vedem. Cele de ureche sunt foarte scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

SIMONA, iubito, asteptam vesti despre ecografii...Ce se intimpla de fapt???
AMARY, nu ma bate... ca eu nu vreau sa nasc..Incercam doar s-o sensibilizez pe cuscra....

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput