Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Simona, nu prea am inteles eu cum e cu acea rezistenta, dar sper sa te faci bine pentru gagalicea ta. Simpatic tare dr acesta.

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Simona....Eu ori am inteles gresit,ori medicii sunt nebuni...Deci din saptamana a 9-a era o problema cu sarcina si dr nu au vazut???Sau mai bine zis, n-au luat-o in seama??? Pai astia merita batuti daca e asa..Dar la eco morfo ce ti-a zis??? Nu trebuia,daca era vreo problema, sa-ti recomande o amniocenteza???
Cat despre salariul brut pe 2005, o fi el 9.200.000,dar noi primim 85% din salariul brut/economie???? Nasol..In cazul asta..despre aceasta marire era vorba ..nicidecum despre 9.200.000 net...Oricum eu astept alegerile,poate se remediaza legea...

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

FETELOR, CHIAR CA NU MAI VORBESC CU VOI...... Chiar nu mai e nimeni pe aici, sau...nu vreti sa vorbiti?????

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna frumoaselor,
Vad ca sinteti cu toate bine si harnicute. La noi au azi copii liber, asa ca pina ne-am sculat, am mincat si am facut cumparaturile ne-a luat ceva timp. Acum Doris e la o vecina si se joaca impreuna. Vad ca aveti deja emotii unele dintre voi in ceea ce priveste nasterea. O sa vedeti ca ne ajuta Dumnezeu sa nastem niste copilasi sanatosi si voinici. Asa ca capul sus si ginditi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Frumos spus, Viktoria, cu ginditul pozitiv...
Dar eu sint intr-o pasa asa de proasta de la o vreme...
Cred ca mi-am zapacit de tot copilul, ca sa nu mai zic ce le fac sotului si medicului...

Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Coca, din fericire bebita este bine doar ca este mai micuta...adica are o intarziere de 2 sapt. Amniocenteza nu are nici o legatura... Rezistenta pe art. uterine duce doar la o hranire proasta a bebelusului ceea ce determina un retard de crestere. Norocul nostru este ca micuta este un copil super-sanatos si f. luptator (Doamne-ajuta!). Doar ca a facut foamea si sper ca in curand va face "muschi".
Sper ca peste o luna sa va anunt ca am o grasulina care se va naste la termen... (hranirea proasta ar fi dus la scoaterea ei timpurie...).

Sal. mediu brut a trecut fara modificari...

Pupici

simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Simona ma bucur tare , tare ca ai ajuns la Tutunaru! Cateodata vorbeam cu el si ma gandeam ca sunt asa neputinciosa sa le spun si altor fete care itampina aceva probleme ca EXISTA OMUL care le poate ajuta! Si imi raspundea ca fiecare pacient isi merita doctorul! E super , super!
Si eu am facut tratament primele 12 saptamani si nu port sa iti spun ce grija si rabdare a avut!!! Cred ca te-ai convins ca ce ziceam eu pe la sindromul de hipercoagulabilitate s-a adeverit! Si cred ca e mai ceva decat ceea ce ti-am decris noi pe acolo! Dar Rebella cred ca a fost pentru mine mai ales un super ajutor!

Ai sa vezi ce se modifica IR-urile dupa PREGNYL! La mine au scazut constant si apoi au ramas la valori normale! Dar tu nu incepusesi sa faci Clexane? Sau mi se pare mie??

Shobo salutari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Simona, ma bucur pentru tine, bine ca te-ai dus la Tutunaru!!! Ii tinem pumnii bebelinei tale sa recupereze.

Pt. calculul indemnizatiei CIC ce retineri se aplica salariului mediu brut de 9.200.000 mil?

Mona, 30+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Coca eu sper sa vina Mos Craciun la tine asa bogat, cu un leptop , noi n-am reusit sa-l cumparam , noroc cu sotul ca il are de la servici. O sa-mi lipseasca daca doamne fereste nu o sa mai lucreze acolo desi are contract pe viata.
Oana patutul meu e altfel e din lemn cu multe zabrelein lateral.
Sara cu pozele maio trebuie sa astept caci am inteles ca aceasta camera video pe care am cumparat-o poate face poze digitale astfel incat mai trebuie doar treansferate la calculator. Oricum de-abia acum invatam cum functioneaza totul.
Astazi chiar sa pus frigul si la noi, am fost in oras si am inghetat caci nu am pantaloni grosi de gravida iar daca iau ceva pe dedesub ma mananca pielea.
M-am uitat si la sutiene de alaptat si am gasit si cu 10 euro. Am sa-mi iau in curand. Doamne multe imi mai trebuie !
Alina si bb. 28+3zile

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Amo, eu stiu ca dupa ce se calculeaza 85% din din salariul mediu pe economie se retine si 6.5% sanatate (am inteles ca in prezent din 6,5 milioane raman in mana cam 6,1 mil.).

Lamuriti-ma si pe mine va rog cum se calculeaza data la care intram in prenatal? Am auzit mai multe variante:
- in sapt. 31
- cu 84 zile inainte de DPN (126 zile-42 obligatoriu dupa nastere, deci raman 84)
Voi cum stiti? Fiecare intra cand o taie capul, stabilesc cei de la Personal sau medicul de familie???

Mergi la inceput