Candy, eu stiu ca in prenatal se intra in ultimele doua luni, deci in principiu in prima saptamana a lunii a 8-a...
Coca 28 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Bravo simona, ma bucur ENORM pt tine!...sa faci tratamentul (exact ce fac si eu) ca eu ma simt EXCELENT de cind l-am inceput CORECT. cind te-a avertizat sa fii atenta la fiolele date de farmacista sa fie de 5000 UI, nu de 500 UI!!! din cazul meu stia ca eu asta am patit timpita asta mi-a dat desi pe reteta scria CLAR 5000 UI si mi-am dat seama dupa ce facusem deja 3 injectii.. asa ca am reluat tratamentul CORECT dupa cele 12 zile
... dar SPER sa fie bine pina la urma! Doamne ajuta! n-are cum sa nu fie, parerea mea caci simt o schimbare CLARA! nu mai am junghiuletele ce le aveam si ma simt eu clar mai bine!
Ai grija! si astept MP-ul tau.
crinuta, RTC nu au internet prin cablu, doar dial-up dar tu la cine ai cablu TV? la cine platesti cablu TV? aia tb. sa poata sa-ti puna si cablu pt. NET SIGUR. de obicei Buc. e impartit in aceste 2 zone, ale lui Astral si ale lui RDS. eu sint pe zona RDS. am cablu TV si NET de la ei + telefon in reteaua lor, pe linga cel de RTC.
Nota: RTC = RomTeleCom
Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS
Fetelor tocmai am auzit ca Theo van Goth a fost inpuscat de catre un mulsuman. Aici problema devine mai mare caci anul trecut pim a fost inpuscat .Tot astfel de problema.
Olanda ar trebui sa inchida usile pt. turci si marocani.
Inca sunt socata si suparata !
alina
Continuarea discutiilor in capitolul urmator www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35193" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52) cu rugamintea ca moderatorii sa inchida acest subiect.
"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate